Connect with us

Ez minden, amit eddig tudunk Hailey és Justin Bieber esküvőjéről

CELEBRITY

Ez minden, amit eddig tudunk Hailey és Justin Bieber esküvőjéről

Az is kiderült végre, hogy tényleg terhes-e a modell.


A tavalyi év egyik legnagyobb híre volt Hailey Baldwin és Justin Bieber titkos mennyegzője, amiről egészen idáig szinte semmit sem tudtunk. Rengeteg pletyka és mítosz röppent fel a nagy napról, ezért a Harper’s Bazaar segítségével összegyűjtöttünk minden információt, ami rendelkezésünkre áll.

Július 7-én jegyezték el egymást a szerelmesek
Bieber a Bahamákon tett kiruccanásuk alatt kérte meg Hailey kezét, majd két nap elteltével egy Insta-posztban erősítette meg az eljegyzés hírét. “Te vagy életem szerelme, Hailey Baldwin, és csakis veled akarom leélni az életem” – írta.

Hailey és Justin szeptember 13-án jegyeztették be házasságukat
A TMZ egyik fotósa lencsevégre kapta a párt, ahogy belépnek New York házassági hivatalába. Az énekes állítólag elsírta magát a papírok aláírásakor, és újfent biztosította arról Hailey-t, hogy alig várja, hogy a feleségének nevezhesse.

Az egyházi ceremóniát elhalasztották
Bár az anyakönyvvezető már bejegyezte a két híresség házasságát, Hailey és Justin mindenképpen szeretnének egyházi ünnepélyt is. Eredetileg 2019 januárjára tervezték ezt, de mivel még nem sikerült mindent megszervezni, a ceremónia csúszik kicsit.

A pletykákkal ellentétben Hailey nem terhes
Korábban felröppent a pletyka, miszerint a modell babát vár, azonban a pár egy közeli barátja elmondta a TMZ-nek, hogy ez csupán kitaláció.

A modell egy erdőben szeretné megtartani a ceremóniát
…és csakis a közeli családtagok és a szűk baráti kör részvételével. Bár korábban felmerült, hogy Kanadába utaznak, Hailey legszívesebben a nyugati parton, egy erdőben tartaná meg a lakodalmat. Azt is elárulta, hogy szeretné, ha Bieber 10 éves kishúga, Jazmyn lenne a koszorúslány.

 

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel