Connect with us

Ez a 4 csillagjegy különösen szerencsétlen a szerelemben

LOVE

Ez a 4 csillagjegy különösen szerencsétlen a szerelemben

Rosszkor, rossz helyen, rossz emberrel…


Mindenki ismer legalább egy olyan embert (ha csak nem ő maga az), aki csodás külseje, briliáns észjárása és lehengerlő kisugárzása ellenére is szerencsétlen a szerelemben. Bárkivel ismerkedjen meg, a kapcsolat már a kezdetekkor elvérzik, és 2-3 hét leforgása alatt kiderül, hogy egy valódi idiótával állt össze az illető. Az Elite Daily asztrológusa segítségével összegyűjtöttük azt a 4 csillagjegyet, akikre jellemző ez a probléma.

1. Rák
Ha szerelemről van szó, a rák mindent egy lapra tesz fel. Legszívesebben minden pillanatot a partnerével töltene, és a legapróbb konfliktust is tragédiaként éli meg. Ezt sajnos nem minden esetben bírja el a másik fél.

2. Szűz
Ha a szűz egyszer beleszeret valakibe, akkor biztos, hogy a következő években rá sem néz másra. Amennyiben a viszony jól alakul, ez dicséretes magatartás, ám ha szakítás lesz a vége, jó pár évig remeteként gyászol ez a csillagjegy.

3. Bak
Érezted már azt, hogy egy kapcsolat akár tökéletes is lehetett volna, ha egy másik időben, egy másik helyen találkozol az illetővel? Nos, üdv a bakok világában. Ez a csillagjegy a lehető legrosszabbkor csöppen bele mások életébe.

4. Halak
A halak hajlamos rá, hogy szőnyeg alá söpörje az intő jeleket, és még akkor is rózsaszín ködben lássa a partnerét, ha ő már egyértelműen kifelé nézeget a kapcsolatból. A jó hír azonban, hogy viszonylag gyorsan túlteszik magukat a szerelmi bánaton, és könnyen továbblépnek.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel