Connect with us

Erre a 8 dologra vágyik minden nő az ágyban

LOVE

Erre a 8 dologra vágyik minden nő az ágyban

Ezekről minden férfinak tudnia kell!


Hogy mi kell a jó szexhez? Nos, a tévhitekkel ellentétben nem hatalmas mellek és 25 centis pénisz, “csupán” egy kis figyelem, odaadás és jó kommunikáció. Arról már számtalanszor olvashattatok, mitől izgulnak fel a férfiak, azonban itt az idő, hogy a lányok vágyaival is törődjünk . Íme 8 dolog, amit minden pasinak tudnia kell(ene), mielőtt ágyba viszi a szerelmét.

1. Reális elvárások
Oké, hogy a legtöbb férfi pornófilmben látott először szexet, azonban az ottani performansznak semmi köze sincs a valósághoz. Srácok, ne várjátok el a barátnőitektől, hogy kellemetlen és fájdalmas mutatványokat végezzenek! Hús-vér emberek vagyunk, nem bábuk.

2. Kölcsönös lelkesedés orális szex közben

A legtöbb pasi imádja, ha a szerelme kitörő lelkesedéssel veti be képességeit, és ő maga is élvezi, hogy örömöt okozhat a párjának. Azonban ez fordítva is igaz: a lányokat is beindítja, ha a pasijuk rajong a testükért.

3. Kommunikáció
Nem lehet elégszer elmondani! A jó szex és párkapcsolat alapja az egyenes kommunikáció, amiből mindkét fél tanulhat – nem egyszerűbb, ha a sok vakvágány helyett inkább elmondjuk egymásnak, ki mit szeret?

4. Vegyétek le azt az átkozott zoknit

De most komolyan. Nem egy 2000-es évekbeli vígjátékban vagyunk. Vagy maradjon rajtatok minden ruha, vagy semmi sem!

5. Higiénia, higiénia, higiénia
Evidensnek tűnhet, de sajnos nem az. Igencsak el tudja rontani a bulit a kellemetlen szag, vagy a morzsával teleszórt, ezeréves lepedő. Arról nem is beszélve, hogy ezt többségünk nem meri szóvá tenni…

6. A nem az nem

Bármi is történjen a hálószobában, az csak akkor izgató és mókás, ha mindkét fél szeretné. Egy lány sem kedveli, ha erőltetnek egy számára kellemetlen, esetleg fájdalmas a dolgot – ne légy önző és erőszakos, mert rögtön elveszed a szerelmed kedvét.

7. Kreativitás
Nem azt mondjuk, hogy szervezz komplett színházat a hálószobába, de egy kis spontaneitás, pár újszerű ötlet vagy játékszer igazán felfűtheti a hangulatot. Lepd meg olykor a szerelmed, és kezdeményezz váratlan szituációkban is!

8. Figyelj a jelzésekre

Ahhoz, hogy valóban mindkét fél élvezhesse az együttlétet, folyamatosan figyelni kell a másik apró jelzéseire – a hang és az arc rögtön elárulja, ha valami nem esik jól, vagy éppen folytatást kíván. Figyeljetek egymásra, hiszen így garantáltan mindkettőtök igényei kielégülhetnek.

 

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel