CELEBRITY

  Rubint Réka különleges jeleket kap: Érzem, hogy édesapám a mai napig velem van

  Réka három éve elhunyt édesapja vadász volt, így többször érezte azt, hogy a vadállatokkal üzen neki.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 20.


  Megosztom
  Link másolása

  Rubint Réka három éve vesztette el édesapját, akivel igazi apa-lánya szerelem volt köztük. Előszeretettel eleveníti fel a közös emlékeket és a rengeteg bölcsességet, amit tőle kapott. Most a Borsnak adott exkluzív interjút, amelyben elmesélte: jeleket kap édesapjától.

  Réka szeretett édesapja agrármérnök és vadász volt, így már kiskorában megtanították neki a vadak és a természet tiszteletét. Gyermekkorában gyakran üldögélt vele a magaslesen, sőt a vadászokkal együtt hajtotta a nyulakat, fácánt pucoltak együtt. A közös emlékek szívében vannak még inkább felerősödtek apák napja közeledtével.

  „Nagyon erős a kötődés édesapámmal, felnőttként is imádtam vele lenni, érezni az ölelését”

  – mesélte a lapnak Réka.

  „Amikor három évvel ezelőtt elveszítettem, azt hittem nem fogom tudni elviselni a hiányát. De nem így történt! Pont a múltkor, amikor az elmúlásról gondolkoztam, akkor jutott eszembe, hogy bár fáj, hogy fizikai valójában nincs már velem, de benne van például fiam, Zalán mozdulataiban. Amikor Zalán megszületett és a szemébe néztem, édesapám tekintetét láttam. Mindketten Halak csillagjegyben születtek, nagyon sok tulajdonságuk ugyanaz. Gondoskodóak, családcentrikusak, nincs olyan, amit ne tudnék kérni tőle, pont mint édesapámtól” - emlékezett vissza Réka édesapjára.

  Rubint Imre lányának megtanította, milyen különleges élmény a vadakat testközelből nézni, hiszen a Pilisi Parkerdő szomszédságában éltek, gyakran találkoztak állatokkal.

  „Tőle tanultam, hogy az állatokat, vadállatokat tisztelni kell. [...] Természetesen tudom, hogy egy kölykeit védelmező vaddisznó mama veszélyes lehet, de ez így van rendjén. Egyszer ijedtem meg csak, amikor egy 15-20 fős kölyök csapat és a három velük lévő hatalmas jószágot megláttam futás közben. Gyorsan irányt változtattam. Eszünk ágában sincs háborgatni, bántani őket, még sosem volt támadás a környékünkön!” - osztotta meg tapasztalatai a fitnesz lady.

  Réka hisz a jelekben, szerinte nincsenek véletlenek. Amikor sorozatosan vett észre a környezetében édesapjára utaló dolgokat, egyből összerakta a képet:

  „Édesapám halála után néhány nappal az erdőben sétálva találtunk egy elhullajtott szarvas agancsot. Majd halálának az egyéves évfordulóján ezt a sétát megismételtük és ismét szarvas agancsot találtunk. Ebben az évben, minden reggel vagy este találkoztam egy szarvassal. Ezek mik, ha nem jelek?!”

  „Van még ezekben a találkozásokban egy szép dolog, hogy ilyenkor mindig úgy érzem, hogy a három éve elhunyt imádott édesapám üzen nekem, hogy itt van velem. Ráadásul augusztusban megszületik a keresztfiam kisfia, akinek elképzelhető, hogy az Imre benne lesz a nevében. És abba a házba megy majd haza, ahol édesapám élt… Lehet, hogy valaki megmosolyog ezért, de én hiszek a jelekben!”

  Réka Instagram-oldalán is szeretettel emlékezett meg édespajáról és férjéről apák napján


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Rácz Jenő: „Én a mai napig hálás vagyok, hogy fel lettem képelve, amikor már nem bírtam magammal”
  A séf arról is beszélt, hogy náluk a gyerek csak a második, feleségével való kapcsolatát előrébb helyezi.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 30.


  Megosztom
  Link másolása

  Istenes Bence YouTube-műsorában, az IstenEst legutóbbi adásában az apaság volt a téma, ennek megfelelően pedig három ismert apa, Rácz Jenő, Linczényi Márkó és Hajós András volt a műsorvezető vendége. Az a téma is felmerült, hogy a fizikai erőszak, például a pofon belefér-e a gyereknevelésbe. Rácz Jenő szerint ez nagy dilemma:

  "Ha szemtelen voltam, én kaptam egy maflást. Pofán vertek kétszer, és egyből tudtam, hogy mit jelent az, hogy rend, fegyelem. Ugye a mai világban ez már abszolút nem oké. De amikor én gyerek voltam, akkor senki nem gondolkozott azon, hogy én elmegyek ötévesen a gyámhatósághoz, mert anyám rácsapott a seggemre. Ez teljesen normális volt. Én a mai napig hálás vagyok azért, hogy néha fel voltam képelve, amikor már nem bírtam magammal"

  - vallotta be.

  Arról is beszélt a séf, hogy a barátai körében sokaknál azt látja, hogy túlságosan a gyerek van a középpontban, ez pedig hibának tartja. "Ki van nyalva a gyereknek a feneke, aztán helyreteszi az anyját hatévesen" - fogalmazott.

  "Persze mindent meg akarsz adni a gyerekednek. De szerintem a saját egódat, a feleségeddel való kapcsolatodat nem lehet mögé helyezni, a gyereknek másodlagosnak kell lenni. (...) Ha ezek az elvek alapján működik az ember, akkor a gyerek sem lesz úgy elkapatva"

  - fejtette ki a véleményét.

  Istenes Bence azt mondta, hogy szerinte ezt hosszú távon nem lehet tartani. Rácz Jenő ezután elárulta, hogy feleségével, Rácz-Gyuricza Dórival már a gyerekvállalás előtt beszéltek arról, hogy ők lesznek az elsők egymásnak, a gyerekük csak utánuk következik majd.

  "Be kell ezeket tartani, egyszerűen nincs mese, különben széthullik az egész. Amikor már a gyerek miatt van együtt az ember, az már probléma."

  Istenes Bence ehhez is hozzáfűzte, hogy két gyereknél ezt már nem lehet tartani.

  Ti mit gondoltok erről?


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Pumped Gabo félmeztelen férfitestekkel robbant be ismét a köztudatba a Balaton Soundon
  Visszatért azokra a helyszínekre, ahol híres lett.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Három év után újra itt a Balaton Sound.

  A fesztiválon részt vesz Pumped Gabo is, aki gyűjtött maga mellé néhány félmeztelen férfit, majd beugrott a siófoki Tescóba fotó erejéig.

  "Hagyományőrző félmeztelen Tescóba menés a Sound 2. napján"

  - írta a posztszövegben.

  Pumped Gabo annak idején a Soundon lett híres, amikor 2015-ben egy videó készült arról, ahogyan önfeledten táncol Azóta Gabo Insta-influenszer lett, reality műsorokban szerepelt, kiállt a természetvédelem ügyéért, és nemrég a dj-zés világába is belekósolt.

  Most visszatért azokra a helyszínekre, ahol celeb lett belőle.

  Nagyon készült a Balaton Soundra, Insta-sztorikban osztotta meg, hogy fodrásznál, szoliban és természetesen konditeremben is járt, mielőtt Zamárdiba utazott volna. Azt is mondta, van egy olyan érzése, hogy az idei Soundon csoda fog történni. Az első napról posztolt is képeket.

  A félmeztelen vásárlásról Facebbok-oldalára és Instagram-profiljára is töltött fel fotót.

  Fotó: videó print screen


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Ebben a dögös szettben bulizik a Balaton Soundon a gyönyörű magyar szépségkirálynő
  Viczián Viktória fotót is megosztott róla.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Aki csak tudott, a Balaton Sound fesztiválra ment, ahol számos nemzetközi sztár lép fel. A résztvevők közt nemcsak Pumped Gabo tűnt fel, hanem Viczián Viktória szépségkirálynő is.

  A ma modellként dolgozó lány Kiss Virággal, a népszerű testépítővel osztott meg egy fotót, amelyen az nyár egyik legnépszerűbb fesztiválján láthatók. Csinos szerelésben, fekete rövidnadrágban és csipkés rövid felsőben buliznak.

  Viczián Viktória a 2017-es Miss World Hungary közönségdíjasa, I. udvarhölgye, a Miss Earth Hungary cím viselője. Régebben versenytáncolt, azonban ezt egy súlyos sérülés miatt abba kellett hagynia. 2015-ben jelentkezett először a versenyre, ahol a döntőbe jutott. 2016-ban jelentkezett a Miss Balatonra, ahol a legjobb 6 lány közé jutott. 2017-ben jelentkezett a Magyarország Szépe versenyére, ahol már a felkészítő táborban elnyerte a Miss Beauty Face címet.

  Párja a műugró Somfai Krisztián. Nemrég osztották meg a nyilvánossággal, hogy együtt járnak.


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Elstartolt a Balaton Sound – Így bulizott Pumped Gabo az első napon, amikor Martin Garrix is zenélt
  „A szent föld kitárta kapuit, és mi itt vagyunk. A szent földön” - írta a Soundon ismertté vált celeb.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 30.


  Megosztom
  Link másolása

  Két év kihagyás után újra megrendezik a Balaton Soundot Zamárdiban. Biztosak vagyunk benne, hogy rengetegen várták már az egyik legnagyobb hazai zenei fesztivált, és nem volt ezzel másképp Pumped Gabo sem, akit éppen a Sound tett híressé. Ugye emlékeztek még arra arra a jellegzete "gyúrós táncra", amit a 2015-ben mutatott be Zamárdiban? Azóta Gabo Insta-influenszer lett, reality műsorokban szerepelt, nemrég pedig a dj-zés világába is belekósolt.

  Most azonban visszatért arra a helyszínre, ahol celeb lett belőle. Nagyon készült a Balaton Soundra, Insta-sztorikban osztotta meg, hogy fodrásznál, szoliban és természetesen konditeremben is járt, mielőtt Zamárdiba utazott volna. Azt is mondta, van egy olyan érzése, hogy az idei Soundon csoda fog történni.

  Persze Gabo már a fesztivál első napján ott volt, több képet is videót is posztolt Instagramra. "A szent föld kitárta kapuit, és mi itt vagyunk. A szent földön. A Soundon" - írta az egyik bejegyzéséhez.

  A kánikulában nem volt túlöltözve, estére azonban a lenge ing is lekerült róla, ahogy az a videókon is látszik. A celeb az első nap sztárfellépőjének, Martin Garrixnek a zenéjére is bulizott a barátaival, erről is készített videót.

  Címkép:pumped_gabo/Instagram


  Megosztom
  Link másolása