CELEBRITY

  Hódi Pamela elutazott a férjével nyaralni, követői között kommentháború robbant ki az Instán

  A közös kép alapján úgy tűnik, hogy a pár kettesben utazott el a Maldív-szigetekre, több követő pedig nem érti, hogy hagyhatták otthon féléves kislányukat.
  Sassy - sassy.hu
  2022. január 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Hódi Pamela az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező magyar influenszer, azonban az elmúlt évben egy kicsit visszavett a közösségi médiás szereplésből, ugyanis a magánéletében komoly változások történtek: megházasodott, férjhez ment, majd megszülte második kislányát. A kis Evolet Olívia tavaly májusban érkezett a családba, Pamela nagyobbik gyermeke (akinek az édesapja Berki Krisztián), Natasa Zselyke pedig már iskolás. A celebanyuka életét így nagyrészt anyai teendői tették ki mostanában, nem csoda, hogy vágyott egy kis kikapcsolódásra, kiszakadásra a mindennapokból.

  Legújabb Insta-posztjából úgy tűnik, most eljött a pihenés ideje. Pamela a férjével, Tóth Bencével együtt jelentkezett be egy repülőről, a hashtagekből pedig kiderül, hogy a Maldív-szigetekre utaznak.

  A szelfin csak ők vannak, így valószínűleg kettesben nyaralnak egy kicsit a gyerekek nélkül. Ezt több követője is furcsállja, nem értik, hogy tudják Pameláék otthon hagyni hosszabb időre a féléves kislányukat.

  "Nincs azzal gond, hogy kettesben szeretnének lenni, mert kell is, de azert egy féléves gyereket otthonhagyni, akár egy hétre is szerintem merészség és önzőség. Sajnálom, de ezt gondolom, és igen, lehet támadni, de ha kiteszi ezt így, akkor nem csak a nyálas ajnározó kommentek lehetnek jelen az oldalon. Mindennek ellenére én kedvelem Pamelát, de ez szerintem gáz akkor is" - írta egy kommentelő, és más is egyetértett vele.

  "Nincs ezzel baj, hogy mennek. Kell, sőt muszáj anyának és apának a külön töltött idő. Én csak azt nem értem, miért ilyenkor, amikor még pici baba a lánya."

  Sokan viszont megvédték az influenszert, mondván, hogy attól nem lesz valaki rossz szülő, hogy egy időre a rokonokra bízza a gyerekét, amíg ő kikapcsolódik a párjával.

  "Árulja már el valaki, hogy miért ne lehetne egy házaspárnak, gyerkőcök nélkül IS elutaznia? Szerintetek gyerekek társaságában, hogy lenne meg a férfi-nő kapcsolat? Mert szerintem sehogy! Pedig NAGYON FONTOS, hogy ne csak apa és anya legyen, hanem férfi és nő! Nagyon helyes, amit tesznek, pont úgy ahogy Kasza Tibiék is! Bár mi is megtehetnénk! A gyerekek jó helyen, szeretve vannak! Jár a kettesben töltött idő MINDEN házaspárnak! Sőt, receptre írnám fel, heti rendszerességgel."

  "Azért, mert szülők lettek nem kötelező, hogy folyton ott legyenek a gyerekek. Minden párnak szüksége van arra, hogy kettesben, minőségi időt legyenek együtt, ettől senki sem lesz sem rossz anya, sem rossz apa, és a gyerekek sem utálják meg őket. Szerintem ez jót is tesz a gyerekeknek, szabin vannak ők is, mamahotel a legjobb. Én is anya vagyok, rendszeresen járunk el a férjemmel koncertre, nyaralni stb, mert nem vagyunk halottak! Az én fiam imádja a mamahotel időszakot, mi is és ő is pihenten találkozunk újra, mert a gyereknek is kell a szadadság (hihetetlen, de igaz)!"

  "Istenem... aki nem tudná otthon hagyni a gyerekét, az ne hagyja otthon! Semmivel sem lesz jobb szülő, mint aki pár napra otthon hagyja.. Mennyi tökéletes anyuka van!"

  Sok követő egyszerűen csak jó pihenést kívánt a párnak, többen pedig irigykednek, amiért Pameláék az itthoni fagyos időből a kellemes nyári melegbe utaznak. Mi is szívesebben lennénk most a tengerparton!


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Blikk – Berki Mazsi Nádai Anikó volt párjával jelent meg egy nyilvános eseményen, le is fotózták őket
  Kovács Dániel Richárddal érkezett az özvegy, aki nemrég tért haza Baliról.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 18.


  Megosztom
  Link másolása

  Berki Mazsi és kislánya, Emma Katerina nyár elején utazott Balira, hogy távol mindentől, a paradicsomi helyen gyászolják meg Berki Krisztiánt. Mazsi férje, "A Berki" váratlanul vesztette életét május 6-án.

  Az özvegy azóta több, fájdalmas posztot osztott meg közösségi oldalain, és az utazást Balira is azzal indokolta, hogy Kriszitánnal is oda készültek, és hozzátette: "ettől az utazástól, ahová most elrepülünk azt várom, hogy egy kicsit erősebb leszek. Megerősödöm lelkileg annyira, hogy nem kell majd minden nap sírnom, és kicsit tudok majd a jövőbe tekinteni, és nem minden nap rágódok valamin, ami a múltban történt."

  Mazsi, azaz Renáta azóta gyermekével hazatért, és úgy tűnik, egy-két társasági eseménnyel igyekszik tovább lépni, emberek közé menni.

  Az azonban sokakat meglepett, hogy a Blikk fotós beszámolója szerint Mazsi Nádai Anikó volt párjával, Kovács Dániel Richárddal együtt érkezett Zalatnay Cini és DR BRS közös, Várlak még című dalának VIP bemutatójára.

  Az eseményen egyébként rengeteg hazai híresség jelent meg, nagyon jó volt a hangulat.


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Selena Gomez megmutatta az első fürdőruhás fotóját, amelyért „lekövérezték”
  Sőt, aljazták, gázosnak nevezték, és megbélyegezték, hogy szét van csúszva.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Egyre biztosabban halad az „ikon” kategória felé Selena Gomez. Az énekesnő, aki július 22-én tölötte be 30. életévét, tehát már tényleg nem nevezhető tinisztárnak, Instagramon 343 millió követővel büszkélkedhet, és lassan, de biztosan meghódítja a TikTokot is, ott már lassan 43 millióan követik.

  Kétségtelen, hogy a gyönyörű énekeső ezen a platformon jóval lazább, és jóval többet is mutat magából. Nem csoda, hogy az egyik legnépszerűbb videója az lett, amelyen olyan ütős dekoltázst villant, hogy öröm nézni.

  Legutóbbi videójában azonban egy nagyon kényes témát feszeget. Az énekesnő régóta a mentális egészség egyik globális élharcosa, és maga is sok egészségügyi problémával küzd (egyebek közt egy autoimmun betegsége, lupusza van).

  Most a body-shaming ellen kelt ki egy interjúrészlet posztolásával. Egy show-műsorban mutatta meg, melyik volt az első olyan bikinis fotója, amelyért a világsajtó és a közösségi média népe kövérnek nevezte, sőt gázosnak, és azt állították, teljesen szét van csúszva.

  A hozzászólók szerint a rózsaszín bikinis fotóval az égegyadta világon semmi probléma nincs, ahogy Selena testével sem. És aki ezért őt megszégyeníti, vagy követeli, hogy fogyjon le, az a világ összes fiatal nőjének nagyon rossz példát mutat, hiszen a csontsoványságot akarja normálisként beállítani.

  @jelena.moments queen. #selenagomez #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - &lt3


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Videó – Apja klónja is lehetne Boris Becker 22 éves, modell lánya, a fürdőruhában pózoló Anna
  Zavaros körülmények között született, Boris sokáig nem ismerte el, de ma már állítólag jó a viszonyuk.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 18.


  Megosztom
  Link másolása

  A Daily Mail beszámolója szerint önfeledten strandolt pici, zöld bikinijében Monaco partjainál a most 54 éves Boris Becker lánya. Anna Ermakova, aki hírhedt körülmények között, „spermalopással” fogant Londonban, már 22 éves, sikeres modellkarrierrel büszkélkedhet, és - lássuk be - az apja le se tagadhatná, bár annak idején volt ebből pereskedés és baj bőven.

  A lány édesanyjával, Angelával élvezte a nyarat a francia Riviérán, miközben apja, a hatszoros Grand Slam győztes, egykori világelső, német teniszlegenda két és fél éves börtönbüntetését tölti. Még áprilisban csukták le, mert csődöt jelentett, és a hatóságok jelentős pénzügyi visszaélésekre, csalásra bukkantak az eljárás során.

  Anna nemrég közösségi oldalán megköszönte mindenkinek, aki apja mellett a nehéz időkben is kiáll. A lány azt mondja, igyekszik átsegíteni édesapját ezen a kemény életszakaszon, meglátogatja a börtönben, és reméli, hogy Boris 12 éves fia, Anna tulajdonképpeni féltestvére, Amadeus nem sínyli meg túlságosan a történteket.
  @itsannaermakova #fyp #foryou #summer ♬ original sound - mario fouvaa

  @itsannaermakova #fyp #foryou #summer ♬ original sound - Olivia Mathers


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Amber Heard nyomában? Angelina Jolie ráeresztette Brad Pittre az FBI-t, azt állítja, hogy részegen bántalmazta
  Az eset állítólag még 2016-ban történt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  A már 58 éves hollywoodi szívtipró, Brad Pitt 2016-ban költözött el feleségétől, Angelina Jolie-tól. Az egykori álompár 12 évig volt együtt, de csak 2014-ben keltek hivatalosan is egybe. Hat gyermekük van, három saját, és három örökbe fogadott.

  A házaspár a válás nagy részét már lezárta, ám a gyermekek felügyeleti jogáért 2021-ig pereskedtek, valamint francia kastélyuk és jól jövedelmező borászatuk tulajdonjogáért a mai napig ádáz harcot vívnak a bíróságon.

  Most pedig a Metro szerint ismét egy új front nyílt a lassan véget nem érő háborúban: kiderült, hogy 2016-ban, amikor Jolie benyújtotta a válókeresetet Pitt ellen, névtelenül (vagyis Jane Doe fedőnéven, ez egy általánosan használt fedőnév) felnyomta az FBI-nál a férjét, és azzal vádolta meg, hogy részegen bántalmazta őt, a vállánál megrázta, és azt kiabálta az arcába: „Szétcseszed ezt a családot!

  Egy zúzódásról, amely a könyökén keletkezett, Jolie állítólag fotót is csatolt, valamint azzal is megvádolta Pittet, hogy egy családi magánrepülőúton verbálisan bántalmazta legidősebb, adoptált fiukat, Maddoxot.

  A FBI akkor mindenre kiterjedő nyomozást folytatott le, a sztárpár hat gyerekét is kikérdezték, és megállapították, hogy Pitt semmilyen bántalmazást nem követett el. Ám a hírek szerint Jolie most ismét megújította a vádakat, és hivatalos panaszt emelt az FBI-nál, hogy nem nyomoztak elég körültekintően, valamint követelte, hogy indítsanak büntetőeljárást volt férje ellen.

  Egyre több rajongó gondolja azt, hogy Bradnek talán igaza lehet: a színész szerint Jolie részéről ez már nem válás, hanem bosszúhadjárat, és soha nem fogja igazán elengedni Bradet. Sokan a Johnny Depp-Amber Heard közötti viszályhoz hasonlítják az esetet.


  Megosztom
  Link másolása