CELEBRITY

  "Gazdag emberek problémái" - Chrissy Teigen szemöldök-beültetése sokaknál kiverte a biztosítékot

  John Legend felesége az Instagramon mutatta meg új szemöldökét, a kommentelők nem kímélték.
  Sassy - sassy.hu
  2021. november 23.


  Megosztom
  Link másolása

  Chrissy Teigen igen megosztó személyiségnek számít a celebvilágban. Modellként vált ismertté, majd John Legend felesegként még híresebbé, mostanában viszont már inkább közösségi médiás botrányai miatt írnak róla a bulvárlapok.

  Most éppen azzal verte ki a biztosítékot sok netezőnél, hogy szemöldök-beültetést (igen, beültetést, nem tetoválást) csináltatott. Erről az Instagram-oldalán számolt be, ahol több Insta-sztoriban is megmutatta a végeredményt.

  "Sosincs rajtam smink, ha nem muszáj, ezért nagyon izgatott voltam a szemöldök-beültetés miatt. Ehhez a fejed hátsó részéről vesznek hajat" - írta.

  Azt is hozzátette, hogy ugyan a képen kicsit sötétnek tűnik még a szemöldökceruzától a szemöldöke, de nagyon örül, hogy végre újra van szemöldöke.

  "Tinik, ne szedjétek ki az összeset, mint ahogy én tettem korábban!" - fűzte hozzá.

  De úgy tűnik, egyedül Chrissy tartja ezt akkora szenzációnak, a Twitteren ugyanis eléggé kiakadtak azon, hogy a sztáranyuka úgy harangozta be a szemöldök-beültetését, mintha valami hatalmas dolog történt volna vele.

  Íme néhány komment:

  "A világ a pokolra fog jutni, de hál' Istennek, hogy Chrissy Teigen meg tudta csinálni a szemöldök-beültetését!"

  "Annyira hálás vagyok, hogy Chrissy Teigennek sikerült a szemöldök-beültetés. Micsoda tragikus rémálom az, amin keresztül kellett mennie!"

  "Ki nem sz.rja le?! Az emberek szenvednek, próbálják fizetni a számláikat. Nekik valós problémáik vannak. Nekem nincs szemöldököm a pajzsmirigy betegségem miatt, de nem is érdekel, pedig ez egy valós probléma. Chrissy Teigennek el kell tűnnie végre."

  "Annyira nem vagy képben a valósággal, hogy az már konkrétan undorító. Azok a dolgok, amikről posztolsz, egyáltalán nem relevánsak. Mindig azt mondom a 11 éves gyerekemnek, hogy ne nézzen fel olyan típusú emberekre, mint te."

  Chrissyhez is eljutott a Daily Mail cikke, amelyben a kritizáló kommentelőkről írtak, Insta-sztoriban reagált a felháborodásra:

  "Miért ilyen rohadt feldúltak az emberek bármilyen apróság miatt, amit csinálok? A végén még szívrohamot okoztok saját magatoknak!" - üzente a bírálóinak.

  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  „Mindent köszönök!” – Kasza Tibi búcsút vett
  Egy fejezet lezárul.

  Megosztom
  Link másolása

  „Sziasztok, édeseim! Ma van az utolsó része a Szerencsekerék második évadának. Ne maradjatok le róla, és nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire szerettétek és néztétek a műsort”

  – mondja legújabb Instagram-posztjában Kasza Tibi. Ezután viccesen megkérdezi a körülötte álló társaságot, hogy ők is követték-e a részeket, majd próbálja is tesztelni őket. Majd hozzáteszi:

  „Remélem, hogy hamarosan egy vadonatúj évaddal térünk vissza.”

  A videó zárásaként pedig megköszöni mindenkinek az elképesztő nézettségi számokat. A poszt leírásában csak ennyi szerepel: „Ma búcsúzunk. Mindent köszönök!”


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  CELEBRITY
  „Az orrához ragasztották a száját?” – Lefagytak a rajongók Jessica Simpson sminktelen, ronggyá botoxolt szelfijétől
  Hát...ez túltolta. Nem kicsit.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  Egy kedves, Apák napi posztnak indult a People magazin beszámolója szerint, (Amerikában vasárnap ünnepelték ezt a jeles napot), ám a fotó melletti hálálkodó szöveg férjének, édesapjának és apósának a rajongók szemében eltörpült Jessica Simpson sokkoló szelfije mellett.

  A képen a 41 éves énekes-színésznő, akit egykor valóban népszerű popslágerei mellett talán a Hazárd megye lordjai sorozat mozifilm-változatának Daisy-jeként ismerhetünk a leginkább, teljesen sminktelenül látható. Az arca a rajongók szerint még mindig nagyon bájos, ám a rettenetes mennyiségű botox, filler és egyéb plasztikai beavatkozás totálisan tönkretették Jessica vonásait. Az ajakfeltöltéstől például olyan "kacsaszája" lett, hogy sokan csak hüledező félszavakkal, vagy röhögő szmájlikkal tudtak reagálni. De voltak hosszabb kommentek is, íme néhány példa:

  "Most már állj le az ajakfeltöltéssel, szivi."

  "Nem tisztára olyan, mintha az orrához ragasztották volna a száját?"

  "Megcsípte a szádat egy darázs?"

  Ám voltak jónéhányan, akik védelmükbe vették Jessicát, mert szerintük "nagyon természetesen néz ki", és különben is, ha ő elégedett önmagával, akkor abba senkinek nincs beleszólása.

  Az énekesnő egyébként nem az első, aki meglepte rajongóit a túltolt plasztikával, Demi Moore-ról és Madonnáról is jelentek meg már olyan fotók, ahol alig lehetett rájuk ismerni.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Videó: Így bulizik Camille Vasquez – Johnny Depp ügyvédnőjébe szerelmes a világ
  Nem érdemtelenül.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, porrá zúzta Amber Heardöt Johnny Depp ügyvédnője az egész világot lázban tartó Johnny Depp-Amber Heard rágalmazási perben.

  A 37 éves Camille Vasquez két napig szinte szó szerint roston sütötte a Deppet feleség-bántalmazással és nemi erőszakkal vádoló Amber Heardöt, annyi ellentmondással, kamuzással, és feltehetően színtiszta hazugsággal szembesítve az egyre feszültebb színésznőt, hogy csak úgy pattogtak a szikrák a tárgyalóteremben.

  És nem eredménytelenül. Johnny Depp fényes győzelmet aratott Amber fölött, az esküdtek a javára döntöttek, egyértelműen tisztára mosta a nevét. Heardtől 15 millió dollár kártérítés is jár neki (ez mindent levonva egyébként kevesebb, 8 és fél millió körüli, de így is igen borsos összeg.)

  A net azóta afféle "igazságosztó angyalként" ünnepli Vasquezt (ő egyébként csak Depp jogi csapatának egyik tagja volt, a győzelemben óriási szerepe volt a vezető ügyvédnek, Benjamin Chew-nak és a többieknek is), de a rajongók másra is fefigyeltek. Elkezdtek arra gyanakodni, hogy Camille és Johnny között szerelem van kibontakozóban.

  Ám ez pletykának bizonyult, a sztárügyvédnőt azóta levideózták barátjával, aki brit, és az ingatlanszakmában dolgozik. A TikTokra pedig felkerült egy videó is, ahol Camille a Comói tónál, igazi „lányos" vakáción piheni ki magát a barátnőivel. Hajózik, koktélozik, incselkedik a kamerával, mint bárki más, aki végre lazíthat egy kicsit.

  Vasquezt egyébként a győztes per óta előléptették, állítólag csak úgy zúdulnak rá az állásajánlatok a legnagyobb hollywoodi ügyvédi irodáktól, és az egész világ szerelmes belé. A hírek szerint egy rajongója magára tetováltatta az ügyvédnő arcát is.

  @camillevasquezisaqueen Ladies and gentlemen…our queen Camille Vasquez😍 #camillevasquez #camille #johnnydepp #johnnydepptrial #camilleandjohnny #johnnyandcamille #fyp #attorney #lawyer ♬ Can't Help Falling in Love - Elvis Presley


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Nincs ideje keseregni! Már Krétán veti be magát Vajda Luca A Konyhafőnökből
  A főzőműsor második helyezettje nagyon sokoldalú, és MEGINT versenyez.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  Péntek este véget ért A Konyhafőnök versenye, ahol a döntőben, nagy küzdelemben, Vajda Luca a második helyezett lett. Most azonban már Krétán van, ahol a strandkézilabda-világbajnokságon vesz részt a magyar csapattal.

  Az Rtl Klub Reggeliben elmondta: megviselték a döntő utáni napok, sokat gondolkozott azon, hogy mit kellett volna másképp csináljon. Szeretne a sütés-főzés világában maradni, de egyelőre nem árulja el, mik a tervei.

  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk