CELEBRITY

  Ez van Justin Bieber horoszkópjában - egy profi asztrológus elemezte ki

  Selena vagy Hailey? Újabb slágerek vagy idegösszeomlás? Mindent megtudtunk.
  Sassy - sassy.hu
  2019. április 12.


  Megosztom
  Link másolása

  Az amerikai Seventeen magazin David Palmer sztár-asztrológussal elemeztette ki Justin Bieber horoszkópját. A szakember több világsztár sorsát is vizsgálta már a csillagok állása alapján, és a mostanában elég zavaros életű és lelkivilágú Bieber személyiségéről és várható jövőjéről is meglepő dolgokat mondott.

  #1 Milyen srác ő?

  Justin jegye a Halak, ami nagyon érzékeny jegy. Jellemző rá, hogy érzelmileg különösen gyorsan "kapcsolódik", tehát nem áll tőle távol a szerelem első látásra, és a viharos románcok. Ez megmagyarázza elképesztő gyorsaságú házasságát Hailey Baldwinnal mindössze néhány hónappal azután, hogy újra randizni kezdtek.

  Bieber aszcendense viszont egy jóval titokzatosabb és erőteljesebb jegy, a Skorpió. Az asztrológus szerint a Skorpióknak mindig van egy rejtett, sötét oldala, ami Justin esetében már többször napvilágra került az idegösszeomlásai, lelki megbillenései formájában. A Skorpiók emellett nagy átváltozóművészek is: szeretik változtatni a megjelenésüket, a frizurájukat, az öltözködési stílusukat. Nem csoda, hogy a cuki "szomszéd srác" - imidzset számtalan egyéb alakváltás után a tetkós rocker váltotta fel.

  Just wanted to keep you guys updated a little bit hopefully what I'm going through will resonate with you guys. Been struggling a lot. Just feeling super disconnected and weird.. I always bounce back so I'm not worried just wanted to reach out and ask for your guys to pray for me. God is faithful and ur prayers really work thanks .. the most human season I've ever been in facing my stuff head on..

  4.9m Likes, 108.8k Comments - Justin Bieber (@justinbieber) on Instagram: "Just wanted to keep you guys updated a little bit hopefully what I'm going through will resonate..."

  #2 Selena vagy Hailey?

  Hailey Nyilas, Selena, a Nagy Ex pedig Rák. Az asztrológus szerint Hailey egy nagyon pozitív, inspiráló, támogató személyiség, egyszersmind nagy túlélő is, vagyis könnyen túllép dolgokon, és a társát is erre ösztönzi. Önbizalommal teli jegy, tehát Justinnak meg kell egy kicsit dolgoznia érte, hiába ő a Nagy Justin Bieber.

  Selena viszont Rákként az egyik legérzékenyebb, legvisszahúzódóbb személyiség a világon. Sértődékeny, irritatív, ha megbántva érzi magát, azonnal visszahúzódik a páncélja mögé, a hangulata változékony, sőt, szélsőséges. Ha összehasonlítjuk a két lányt, Hailey sokkal jobb hatással van a labilis Bieberre. Kiegyensúlyozza őt, míg Selenával inkább csak együtt depiznének.

  ❤️

  7.4m Likes, 129.9k Comments - Justin Bieber (@justinbieber) on Instagram: "❤️"

  #3 Mit hoz a jövő?

  2020-ban az asztrológus szerint a Neptunusz és a Vénusz együttállása komoly párkapcsolati döntésekre fogja sarkallni Justint. Valószínűleg ez lesz a fordulópont Hailey-vel folytatott kapcsolatában, ami a csillagjós szerint inkább rosszul fog elsülni, vagyis a két szerelmes külön utakon folytatja.

  Három év múlva, tehát 2022-ben pedig Justin karrierjében várható nagy változás. David Palmer szerint az útkeresés, amelynek jeleit Biebernél már most is felfedezhetjük, akkor nyugvópontra jut. Rátalál a valódi helyére a világban - ez jelentheti azt is, hogy végleg felhagy a zenéléssel- , és valami olyasmit fog csinálni, ami segíti az embereket, hatással lesz rájuk. Látva Justin egyre erősebb vallásosságát, az asztrológus szerint az sem kizárt, hogy prédikátor vagy motivációs tréner lesz belőle.

  Seventeen


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Őrült videón, ahogy Majka felesége, Dundika tombolva mulat a VOLT Fesztiválon
  „Amikor egy anya kiszabadul” - írta az egyik kommentelő.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 29.


  Megosztom
  Link másolása

  Majka és a Dundika néven ismert, gyönyörű modell, Majoros Hajni hosszú, együtt töltött évek és két közös gyermek után tavaly házasodott össze, a magyar sztárvilág színe-java előtt.

  A kapcsolatuk valóban nagyon erősnek tűnik, annyira, hogy a nyilvános "hülyéskedés" is belefér. A Promotions szúrta ki azt a vicces TikTok videót, amelyet Majka osztott meg feleségéról. Hajni a VOLT Fesztiválon, a Bomfunk MC's „Freestyler”-ére tombol önmagáról teljesen megfeledkezte.

  "Hajnal mulat" - írta a videóhoz Majka, nevetős szmájlik kíséretében, és tény, hogy a videó eddig több, mint 60 ezer nézőjét szintén elvarázsolta Dundika őrült tánca.

  Bár akadtak fanyalgó hozzászólók, akik szerint ez ciki, a többség nagyon aranyosnak találta a kétgyerekes anyukát, akit egyszerűen csak elragadott a nyár, a hangulat, és a bulizás fílingje.

  @majorospeterHajnal mulat😆😆😆♬ eredeti hang - Majoros Peter


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Videó – Felpofozták Tóth Gabit, de visszaadta
  A felvétel az énekesnő erdélyi koncertje után készült.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 29.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan pofoncsapták Tóth Gabit egy erdélyi koncertje utáni, sírva-röhögős bulin - szúrta ki a Blikk.

  Az énekeső persze azonnal visszatámadt, és a pofoncstáról egy Instagram-videó is nyilvánosságra került, de a dolog azért nem véresen komoly. Az egész ugyanis egy játék miatt történt.

  Gabi és haverjai a koncert után kő-papír-olló csatával múlatták az időt. A játék lényege az volt, hogy vizet vettek a szájukba, azután jött a kő-papír-olló, persze a vizet nem szabadott kiköpni, és a vesztes egy tortilla-lappal alaposan arcon csaphatta a vesztest.

  Az első pofon Gabi arcán landolt, a videó szerint jó embereset kapott, és nem is maradt adósa a "feladónak" - a következő körben úgy visszasuhintott, ahogy azt egy ilyen magabiztos nőtől, mint Gabi, el is vártuk.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  megadja (@shitstagram_megadja) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Az egész net a Barbie-film új werkfotóján röhög, mert Margot Robbie és Ryan Gosling mögött jókorát villant egy strandoló nő
  Ahogy elnézzük, a hölgy világsztár lesz...
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 29.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, 2023. július 21-én kerül világszerte a mozikba a Barbie-film. A világ legikonikusabb babájáról (sőt, női-férfi babapárjáról) filmet, méghozzá nagy költségvetésű, hollywoodi szuperprodukciót csinálni önmagában merészségnek tűnik.

  A Warner Bros stúdió még erre is rátett egy lapáttal, amikor a forgatókönyvet és a rendezést is egy igen kevéssé konvencionális film, az öt Oscar-jelölést bezsebelt, 2017-es Lady Bird rendezőjére, Greta Gerwigre bízta.

  Sajtóinformációk szerint bőven akadtak bonyodalmak a főszereplő kiválasztása körül. Míg a híres Mattel-baba férfi párjának, Kennek a megformálására könnyen megszerezték Ryan Goslingot, magát Barbie-t először Amy Schumer kapta meg, ám a színésznő otthagyta a produkciót, és a szerep végül Margot Robbie-é lett.

  A forgatásról már több werkfotó is kiszivárgott (a babának öltöztetett sztárpáros szenzációsan néz ki), ám ezek közül kétségtelenül a legutóbbi aratta a legnagyobb sikert.

  És nem Gosling vagy Robbie miatt. A Barbie-nak és Kennek öltözött, rózsaszín-sárga szettben, együtt görkorcsolyázó páros mögött ugyanis egy telefonnal fényképező, strandoló nő látható, aki első pillantásra anyaszült meztelen.

  A közösségi média azonnal felkapta a fotót, milliók találgatták, hogy a valószínűleg teljesen gyanútlan hölgy (a jelenetet Los Angeles egyik felkapott tengerpartján, Venice Beach-en vették fel) hogyan lehetett ilyen merész.

  Csak gondos megfigyelés után derült ki, hogy a nőn van fürdőruha, ám teljesen megegyezik a teste színével, ezért kelt olyan benyomást, mintha nem lenne rajta semmi. A kommentelők mindenesetre jót szórakoztak a bakin.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Pau 🌱 (@unacinefiladelibra) által megosztott bejegyzés

  The Sun


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Így van most Bruce Willis – kislányával közös, kutyasétáltatós videót osztott meg felesége a beteg sztárról
  Állandó felügyeletre szorul, a család van vele, de a kedélye jó.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 28.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról a teljes nemzetközi sajtó beszámolt, abbahagyta a színész pályát a 67 éves Bruce Willis, mert afáziát diagnosztizáltak nála. A betegség a beszéd- és íráskészséget akadályozza. A hírt áprilisban felesége, Emma Heming-Willis és volt felesége, Demi Moore az Instagramon közölte.

  „Bruce sok gondolkodás után döntött úgy, hogy feladja a karrierjét, amely oly sokat jelentett számára” – írta a családja közös közleményében.

  A 67 éves Willist azóta családja óvó szeretete veszi körül. Felesége, a 44 éves Emma és két kislányuk, a 8 éves Evelyn Penn és a 10 esztendős Mabel Ray van vele éjjel-nappal.

  Emma van vele a legtöbbet, akit összetört a hír, hogy valószínűleg végig kell néznie párja leépülését, de Bruce és a lányaik miatt minden erejét összeszedte, hogy egyben tartsa a családot. Legutóbb Emma Instasztorijában egy rövid videót tett közzé, amelyen Bruce és Evelyn a kertjükben játszanak a család kutyájával, egy szibériai husky-val.

  De Apák napján a is posztolt a feleség egy aranyos fotót Bruce-ról és az egész családról, ahogy viccesen a szőnyegen birkóznak.

  A Die Hard sztárja mellé egy állandó segítőt, "asszisztenst" is felvettek, hogy minden percben legyen vele valaki, és így garantálják a biztonságát. A betegsége ugyanis a kognitív képességek károsodásával is együtt jár, tehát előfordulhat, hogy valami baleset történhet, ha egyedül hagyják.

  Az afázia összefoglaló elnevezése mindazon nyelvi zavaroknak, amelyek organikus agyi sérülés (agyi érkatasztrófa, tumor, traumatikus agysérülés, degeneratív betegségek) következtében jönnek létre, és a már kialakult nyelvi képességet érintik. A szó görög eredetű, jelentése „beszédtelenség”.

  Van olyan formája, amely javítható, sőt akár gyógyítható is, de hosszas kezelést igényel, és kortól, illetve a betegség természetétől függően sok esetben csak nagyon kevés javulást lehet elérni.

  Bruce Willis-nek már van három felnőtt lánya is exnejétől, Demi Moore-tól.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

  People


  Megosztom
  Link másolása