Connect with us

12 érv, hogy miért ne bánd, ha szingli vagy

Kép: Pexels

LOVE

12 érv, hogy miért ne bánd, ha szingli vagy

Sok előnye van annak, ha nincs párod. Használd ki, amíg teheted!


Szinglinek lenni egyáltalán nem is olyan szörnyű, mint sokan hiszik. Ilyenkor több időd van magadra, a hobbidra, a barátaidra, ráadásul szabadon ismerkedhetsz, amíg meg nem találod a neked megfelelő fiút/lányt.

Íme 15 ok, amiért jó, ha szingli életet élsz.

1. Azzal flörtölhetsz, akivel csak akarsz

Szabad a vásár – ha van rá lehetőséged, élj vele! Büntetlenül ismerkedhetsz, flörtölhetsz, és nem kell visszautasítanod egy helyes srác közeledését sem.

2. Korlátlanul szórakozhatsz és bulizhatsz

Elmehetsz koktélozni a csajokkal, ebédelni a legjobb barátnőddel, bulizni a barátokkal. Használd ki a szabadidődet arra, hogy jól érzed magad, akár egyedül, akár társaságban.

3. Nem kell megbeszélned senkivel semmit.

Na jó, max a szüleiddel. De mással nem kell lebeszélni, hogy mikor, hol, kivel vagy, ami hihetetlen nagy szabadságot ad.

4. Nem kell osztozkodni az ágyadon

Oké, nem mondjuk azt, hogy nem jó összebújni valakivel, de az se rossz érzés, amikor csak a tiéd az ágy, végigterülhetsz rajta, és senkinek a horkolása nem zavar a pihenésben.

5. Nincs dráma

Egy csomó stresszelést megspórolsz azzal, hogy nem aggódsz, mit mondasz, mit nem mondasz a párodnak, hogyan viselkedsz vele, mikor érsz haza, mikor szakítasz rá időt, miért vagy a barátaiddal helyette. Nincs kapcsolat, nincs veszekedés és dráma sem.

6. Nincs bizonytalanság

Ha kapcsolatban vagy, valamikor biztos felmerül a kérdés, hogy vajon jól választottál-e, tényleg azzal vagy, akivel kell lenned? Vagy éppen fordítva: elég jó vagy a párodnak? Vajon nem fog elhagyni, megcsalni? Ha szingli vagy, ezt a sok-sok kérdést és bizonytalankodást is megspórolod magadnak.

7. Azt csinálhatod, amit te szeretnél

Nézhetsz romantikus filmeket a moziban a barátnőiddel, elutazhatsz a kedvenc külföldi városaidba, és ha csokit akarsz enni, akkor csokit eszel. Senkinek nem kell megfelelned, nem kell a másik programjaihoz igazodnod.

8. Rajtad áll, hogy mikor akarsz kapcsolatot

Mi a rosszabb annál, hogy szingli vagy? Ha olyannal jársz, akivel nem akarsz, vagy csak azért vagy vele, hogy ne legyél egyedül.

9. Van időd magadra

Saját magadra tudsz koncentrálni: a terveidre, a céljaidra, az álmaidra.

10. Önmagad lehetsz

A szingliség arra is jó, hogy jobban megismerd önmagad. Tisztában leszel azzal, ki vagy te, mik az erősségeid, a gyengeségeid és az értékeid. Koncentrálj saját magadra, légy önmagad, hozd ki magadból a legtöbbet!

11. Pénzt spórolhatsz

Természetes, hogy néha meg akarod lepni azokat, akiket szeretsz. Elmész mozizni a barátnőddel, sütit viszel anyukádnak a cukrászdából, megleped a testvéredet egy új kütyüvel a szülinapjára. A szerelmeddel viszont akarva-akaratlanul is szórjátok a pénzt: a közös pizzázások, fagyizások, mozizások mind-mind sok pénzt visznek el. Ha szingli vagy, sokat spórolhatsz, a megtakarított pénzt pedig magadra költheted!

12. Izgibb az élet

Határok nélkül élheted az életedet, a saját elképzeléseid szerint. Nem kell a másikkal egyeztetned a napjaidat, a programjaidat, a szabadidődet. Azt csinálsz, amit akarsz.

Forrás: I Heart Intelligence

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel