Connect with us

Van örök szerelem? – 10 nő elárulta, hogy tartja fenn a tüzet a kapcsolatában

LOVE

Van örök szerelem? – 10 nő elárulta, hogy tartja fenn a tüzet a kapcsolatában

Akár még 10-20 év után is lehetséges!


Az első pár hónapban még rózsaszín szemüvegen keresztül látjuk a párunkat, azonban öt, tíz vagy még több év elteltével már átalakul a szerelem. A rajongás helyét szeretet veszi át, azonban ez nem jelenti azt, hogy egy kis igyekezettel ne tarthatnánk fenn a lángot.

10 nő most elárulta, hogy maradt szerelmes hosszú évek után is a párjába:

Apró romantikus gesztusok
“Ő a legcukibb pasi a világon. 7 éve együtt vagyunk, 2 éve eljegyzett, és folyton romantikázunk. Virágot vesz nekem, vacsorázni visz. Érzelmes és imád ölelkezni. Minden reggel és minden este elmondja, mennyire szeret.”

Randizás, még évek után is
“4 éve vagyunk együtt. Csinálunk romantikus dolgokat, de nem vagyunk egy túl érzelgős pár. (…) Minden hónapban legalább egy randit szervezünk, amikor uszodába vagy kirándulni mehetünk.”

Mindennapi törődés
“13 éve együtt vagyunk, és még mindig fogjuk egymás kezét, egymás mellé ülünk le, jól érezzük magunkat együtt. Ez természetes része a kapcsolatunknak. Persze mindenkinél más működik – nekünk ez.”

Nem szoktam hozzá
“Ne szállj el magadtól, ne vedd magától értetődőnek, hogy veled van, és mindig légy hálás a törődéséért.”

Nevetünk együtt
“6 éve együtt vagyunk, és ez a világ legcsodálatosabb dolga. Újra és újra egymásba szeretünk. (…) És ha valakit szeretsz, boldognak akarod látni. Mi mindig jókedvre derítjük egymást.”

Kedves üzenetek
“16 éve együtt vagyunk, 10 éve már mint férj és feleség. (…) Cuki üzeneteket rejtünk el egymás holmijában, hogy mosolyt csaljunk a másik arcára. Az a titok, hogy nem szabad abbahagyni ezeket a dolgokat még sok év elteltével sem.”

Közös szeretetnyelv
“A jó kapcsolathoz kemény munka és kommunikáció kell. 13 év után is rengeteget flörtölünk, megérintjük, csókolgatjuk egymást. És sokszor beszélünk a közös szeretetnyelvünkről. Anno nagyon különböztünk egymástól, mára már összehangolódtunk.”

Ugyanazt a könyvet olvassuk, és kávét viszünk egymásnak az ágyba
“8 éve együtt élünk, és még mindig kinyitja előttem az ajtót, hoz apró ajándékokat, randizni visz, főz nekem. Ugyanazt a könyvet olvassuk, hogy aztán megvitathassuk az élményeinket, és minden reggel kávét viszünk egymásnak az ágyba.”

Sosem fekszünk le mérgesen
“8 év után is izgatott vagyok, ha vele tölthetem az időm. Mindent megteszünk, hogy a nehéz időkben is szépen és tiszteletteljesen beszélünk egymással, sosincs köztünk harag vagy sértődés. Szerencsés vagyok, hogy ő van mellettem.”

A szerelem egy választás
“14 éve vagyunk együtt, és azt hiszem, a legszebb dolog, amit valaha tanácsoltak nekem az az, hogy a szerelmet mi választjuk. Eldönthetjük, hogy igenis keményen dolgozunk a kapcsolatunkon, hűségesek maradunk a partnerünkhöz.”

Forrás: Elite Daily

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel