Connect with us

Zseniális videó mutatja, ahogy a The Beatles tagjai együtt öregednek egymással és legendás lemezeikkel

CULT

Zseniális videó mutatja, ahogy a The Beatles tagjai együtt öregednek egymással és legendás lemezeikkel

Egyedi audiovizuális múltidézés egy nappal John Lennon születésnapja után.


Megkapó videóra bukkant a BoredPanda a minap – az időzítés azért is volt tökéletes, mert John Lennon pont tegnap ünnepelte volna a születésnapját.

A YouTube-ra feltöltött alkotás egy elszánt rajongó, Angel Nene keze munkája, aki Angelo di Carpio művésznéven tölt fel speciális videómontázsokat a popkultúra meghatározó alakjairól a platformra.

A The Beatles megkophatatlan varázsát mutatja az is, hogy valaki efféleképpen állít emléket zenei kreativitásuknak.

Nem is csoda, hiszen sokan a zenetörténet egyik legmeghatározóbb zenekaraként emlegetik őket, még 2019-ben is készült film az ihletésükből és egyébként is, kevés olyan ember ér a világban, akinek ne lenne legalább egy kedvenc Beatles-száma.

A kronológia Paul McCartney, John Lennon, George Harrison és Ringo Starr stúdióalbumait is kislemezeit veszi sorra, az élő felvételek, válogatásalbumok és egyéb különlegességek nem szerepelnek benne, de az eredmény így is kerek.

Főleg azért, mert a munkásságuk mellett azt is láthatjuk, ahogy a tagok felett múlik az idő, hála az élő arcuk változásának és a fokozatot biztosító 3D morphing effektnek, aláfestve az ikonikus dalokkal. Mindez egy egyedülálló audiovizuális élményt eredményez.

A videó nagyon népszerű lett, 5 milliós nézettségnél és 62 ezer kedvelésnél tart.

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel