Connect with us

Zseniális trükkel buktatta le a Tinderen kamuzó pasit egy lány

LIFE

Zseniális trükkel buktatta le a Tinderen kamuzó pasit egy lány

Veszélyes, ha egy nő számolni is tud…


Aki már ismerkedett online, tudja, hogy a randi-appokon csak úgy hemzsegnek a kamuprofilok (egy személynek néha több is van). De az is gyakori, hogy még ha létezik is az illető, kicsit (vagy nem kicsit) füllent magáról egy-két dologban, hogy jobb színben tűnjön fel a tengerben úszkáló halacskák előtt.

Az ilyen kamuzások kiszúrására állt rá Paris Campbell TikTok influenszer. Nem akarta megszégyeníteni a párt kereső pasikat, és tényleg ismerkedni ment fel a Tinderre, de aztán egy Will nevű pasi úgy kihúzta nála a gyufát, hogy gondolta, közzéteszi a sztorit.

Ez a Will (már ha tényleg így hívják) ugyanis odaüzent egy gorombát Paris egyik smink nélküli fotójával kapcsolatban, miszerint a lány csak egy ócska troll, kamu képekkel, és elege van a sok hazudozó csajból a Tinderen.

Paris nem értette, mire ez a nagy düh, hiszen még csak nem is szűrt vagy manipulált fotót tett fel. Ránézett Will adatlapjára, aztán a következő üzenetet írta a férfinak (amit a TikTokon is megosztott):

“Will, te a profilod alapján igazi álompasinak tűnsz, de lenne itt egy apróság. Azt írod, 186 centi magas vagy. A fotón nálad lévő kávésbögre viszont kifejezetten sztenderd méretnek tűnik, a kézfejedhez viszonyítva is, tehát a tetejétől az aljáig körülbelül 9 centi. Ha ezt a a magasságodhoz viszonyítom, és még azt is hozzáadom, hogy milyen széles a napszemüveged, és milyen hosszú a sortnadrágod, osztok-szorzok,

és bizony az jön ki, hogy semmilyen körülmények között nem lehetsz magasabb 177 centinél. Vagyis akkora vagy, mint én. Ez nem baj, de akkor most ki is kamuzik itt?”

A dolog betalálhatott, mert Paris elmondása szerint Will válaszul azonnal blokkolta őt. Paris leleplező videója egyébként óriási sikert aratott a neten, rengeteg támogató kommentet kapott. Úgy tűnik, az online appokon épp olyan gyakori a vetítés, mint az ok nélküli vádaskodás és beszólogatás. És sokszor pont az szól be, aki maga is jócskán vetít.

@stopitparis not the pot calling the kettle black (height doesn’t matter btw, but lying & being rude does) #tinder #dating #nyc #catfish ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

IHeartIntelligence

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel