Connect with us

Zavart már meg a háziállatod szex közben? Egy felmérés szerint nem vagy egyedül

LOVE

Zavart már meg a háziállatod szex közben? Egy felmérés szerint nem vagy egyedül

A gazdik 40%-a vitatkozott már emiatt a párjával. Van pár tippünk, ha megoldást keresel.


A kutya- és cicatartás a világ egyik legörömtelibb dolga: négylábú kedvencünk a nap 24 órájában szeretetet ad, felvidít a nehéz hétköznapokon és bármilyen problémáról eltereli a figyelmünket. Azonban van egy “apróság”, amit minden gazdi jól ismer, de kevesen beszélnek róla: a szex.

Amennyiben te is együtt élsz egy állatkával, valószínűleg pontosan tudod, milyen kényelmetlen helyzetet okoz, ha a meghitt aktus közepén egyszer csak bevonul a szobába a kutyád, furcsa pillantásokat vet rátok, ne adj isten még az ágyra is felugrik.

A Pet Life Today legutóbbi kutatása szerint ez a jelenség nagyban befolyásolhatja a szexuális életünket – és sajnos nem a pozitív irányba. A felmérésben 1000 gazdit kérdeztek meg arról, hogy érezték-e valaha úgy, hogy a partnerük figyelmét eltereli a háziállat a légyott közben, ezzel kizökkentve őket a romantikából.

A megkérdezettek 40%-a bevallotta, hogy bizony megesett, hogy a cica/kutya félbeszakította a szexet, és igencsak kényelmetlen helyzetbe hozta ezzel őket. Egyesek még azt is elárulták, hogy rendszeresen kibuknak a dolog miatt, és több konfliktust is okozott már az életükben az állatkák tolakodása.

A félreértések elkerülése végett, ezzel az információval nem arra szeretnénk buzdítani, hogy válj meg kedvenckédtől – éppen ellenkezőleg! Fontos, hogy a pároddal nyíltan beszéljetek a témáról és együtt gondolkodjatok a megoldásról. Próbáljátok olyan időpontra tervezni az aktust, amikor a házikedvenc épp a lakás messzebbi pontján alszik, esetleg foglaljátok őt le valamilyen rágós játékkal. A lényeg, hogy valamivel tereljétek el a figyelmét, hogy zavartalanul élvezhessétek az együttlétet.

Forrás: PopSugar

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel