Connect with us

Zac Efron a világ egyik legördögibb sorozatgyilkosát játssza új filmjében

CULT

Zac Efron a világ egyik legördögibb sorozatgyilkosát játssza új filmjében

Mond neked valamit az a név, hogy Ted Bundy?


Megvan, hol nézhetjük meg Zac Efront az egyik leghíresebb sorozatgyilkos, Ted Bundy életrajzi filmjében, az Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile című alkotásban. Az idei Sundance Filmfesztiválon bemutatott mozit a Netflix vette meg, 9 millió dollárért. Vélhetően valamikor ősszel tűzik műsorra.

Ted Bundy Amerika – de mondhatjuk, hogy a világ – egyik legrettegettebb sorozatgyilkosa volt. A hetvenes években szedte áldozatait Amerika-szerte, Vermonttól Floridáig. Mire elkapták, már harminc gyilkosság volt a számláján – azaz ennyit vallott be, a rendőrség szerint ennél jóval több is lehetett. Mivel elképesztően sármos férfi volt, könnyen elcsábította a nőket, és könnyen talált áldozatot.

A kegyetlen sorozatgyilkost a rendező a szerelmének, Elizabeth Kloepfernek a szemén keresztül mutatja be. A lánnyal együtt élt, és évekig sikeresen hazudozott neki. A nő végül segített a rendőrségnek leleplezni Bundyt, amikor rájött, hogy ki is a férfi valójában. Bundy egyébként imádta a rivaldafényt, a tárgyalása idején is élvezte a médiafelhajtást. Végül kivégezték.

Zac Efron nagy lehetőséget kapott ezzel a szereppel, hiszen egy valódi pszichopatát kell meggyőzően alakítania, aki a felszínen lefegyverzően sármos, kellemes ember, a lelke mélyén viszont egy szörnyeteg.

Seventeen

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel