Connect with us

#weddinggoals: már a kutyádnak is vásárolhatsz koszorúslány ruhát

TRENDY

#weddinggoals: már a kutyádnak is vásárolhatsz koszorúslány ruhát

Zseniális ötlet, vagy túl messzire mentek a divattervezők?


A legtöbb lány tűkön ülve várja azt a bizonyos napot, amikor felveheti a gyönyörű hercegnőruhát és oltár elé állhat Mr. Nagy Ő oldalán, hogy hivatalos keretek között is örök hűséget fogadjanak egymásnak. Az esküvőt nem csak a szertartás, de maga az ünnepély teszi igazán emlékezetessé: ez a nap csak a szerelmesekről szól, és összegyűlik mindenki, aki közel áll a pár szívéhez.

Ám de ha ott van az összes barátod, az egész család, és még a gimis osztálytársak is, hogy hiányozhatna a ceremóniáról a legfőbb bizalmasod, leghűségesebb társad és első számú rajongód, azaz a kutyusod? Amennyiben te is hatalmas állatbarát vagy, valószínűleg örülni fogsz a most következő hírnek. Egy esküvői ruhaszalon már háziállatok számára is készít koszorúslány ruhát, és az apró szatén darabok legalább olyan elegánsak, mint felnőtt változatuk.

Oké, talán sokan úgy gondolják, ezzel már túl messzire megyünk, de fontos megemlíteni, hogy a ruhácska több méretben kapható, a háziállat igényeihez szabják, így tényleg kényelmesen érezheti benne magát – akár egy egész napon keresztül is.

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel