Connect with us

Vőlegénye hűtlen üzeneteit olvasta fel az oltárnál bosszúból a menyasszony

LIFE

Vőlegénye hűtlen üzeneteit olvasta fel az oltárnál bosszúból a menyasszony

Tisztában volt vele, hogy lefújhatná az egészet, de úgy érezte, az nem elég büntetés Alex, a csalfa vőlegény számára.


Casey az esküvője előtti éjszakán egy ismeretlen számról érkező üzenet-áradatból tudta meg, hogy leendő férje félrelépett. Ez a drámai pálfordulás késztette a szélsőséges bosszú kiötlésére. Történetét a Whimn nevű oldalon osztotta meg a nagyvilággal.

A nagy nap előtti estét koszorúslányaival töltötte, felhőtlen italozgatással múlatták az időt, amikor egyszercsak rezegni kezdett a telefonja. Akkor még biztos volt benne, hogy egy újabb esküvői gratuláció érkezett, ám ennél nagyobbat nem is csalódhatott volna.

Egy ismeretlen nő az ő vőlegényével közös beszélgetéseinek képernyőképét postázta, az alábbi szöveggel: “Én nem akartam feleségül menni hozzá. Te szeretnél?”

Bizonyítékul számtalan közös fotót és beszélgetést küldött, melyekből kiderült, hogy a viszony már hónapokkal korábban elkezdődött és még az esküvő előtt pár nappal is tartott. Az üzenetek között ehhez hasonló idézetek szerepeltek: “A tested egyszerűen hihetetlen. És basszus, tudod is, hogyan kell használni. Bárcsak a barátnőm legalább fele ilyen tehetséges lenne.”

Casey rögtön tudta, hogy ez nem csupán egy gonosz vicc, hanem a valóság és rettentően mérges volt magára, amiért nem jött rá a dolgokra hamarabb. A barátai biztatták, hogy mondja le az esküvőt, ám ő úgy érezte, hogy abban a pillanatban nem tud tisztán gondolkodni, ezért inkább alszik rá egyet. Amikor reggel felébredt, rögtön tudta, hogy mit kell tennie.

Tisztában volt vele, hogy lefújhatná a ceremóniát, de úgy érezte, az nem elégséges büntetés Alex, a csalfa vőlegény számára. A hűtlenkedést bizonyító üzenetek felolvasása valamennyi rokonuk és barátjuk előtt viszont szimpatikus bosszúnak tűnt. Az esküvőn aztán az ünnepi bevonulás végén megállt az oltár előtt, a násznéphez fordult, és így szólt: “Itt ma nem lesz semmilyen esküvő. Alex nem az az ember, akinek hittem.” 

Amint a szavak elhagyták a száját, a templom közönsége valósággal sokkot kapott. Alex próbálta megakadályozni, hogy felolvashassa az üzeneteket a telefonból, de ő ellenállt, és véghez vitte az akciót. Az ex-vőlegény arca elfehéredett, és tanúja társaságában sietősen távozott a helyszínről. Casey aztán visszafordult a tömeghez, és így szólt:

“Nagyon szeretlek titeket, és amennyire szörnyű ez az egész, annyira örülök, hogy valamennyien itt vagytok. Esküvői szertartás ma nem lesz ugyan, de lesz helyette egy ünnepség az őszinteség jegyében, és annak apropóján, hogy találjuk meg az igaz szerelmet, és kövessük tovább a szívünket, akkor is, ha fáj.”

Dacára, hogy élete szerelme egy hazug d…sznónak bizonyult, a frissen szinglivé vált ara azt írta, hogy világra szóló mulatság kerekedett az eseményből.

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel