Connect with us

Vérlázító dolgokat követel a menyasszony: a koszorúslányoknak tilos teherbe esni vagy eljegyzést tartaniuk

menyasszörny követelései a koszorúslányoknak

LIFE

Vérlázító dolgokat követel a menyasszony: a koszorúslányoknak tilos teherbe esni vagy eljegyzést tartaniuk

Ráadásul elvárja tőlük, hogy fejenként 2000 dollárt költsenek új ruhára és az esküvővel kapcsolatos dolgokra.


Igazi menyasszörnyként emlegetik a koszorúslányok azt a fiatal nőt, aki elképesztő követelésekkel állt elő az esküvőjére.

Redditen, egy fórumban tett közzé egy első és második pillantásra is vérlázító listát egy 20 éves nő. Azt írta, hogy ezek a menyasszony követelései a koszorúslányok felé a tervezett esküvőjére.

A 23 éves menyasszony – nevezzük Katie-nek – megtiltotta például a koszorúslányoknak, hogy eljegyezzék őket, mondván, hogy “ez az ő éve”.

Ráadásul olyan követelései vannak, amelyek miatt a koszorúslányoknak alsó hangon, szerény költségekkel számolva is fejenként 2000 dollárt (körülbelül 600 ezer forintot) kellene költeniük ruhákra, és az esküvővel, lánybúcsúval kapcsolatos dolgokra.

Már volt, akit a menyasszony ki is rúgott – például egy személyi kísérőt annak eljegyzése miatt.

Íme néhány elvárás a koszorúslányokkal kapcsolatban:

– Mostantól egyiküknek sem szabad teherbe esnie

– Senkinek sem szabad igent mondania vagy eljegyeznie magát, mivel ez az „ő” éve, és egy koszorúslány eljegyzése beárnyékolná az ő esküvőjét

– Azonnal válaszolni kell az üzeneteire, egész nap

– A lánybúcsún a menyasszony minden költségét a koszorúslányoknak kell állniuk

– Új ruhában kell lenniük a 4 napos lánybúcsús utazás minden estéjén, a bridal shower mindkét napján (ez egy olyan külön alkalom, amikor összejönnek a rokonok és barátok, és ajándékokat adnak a menyasszonynak) és a próbavacsorára is; sőt: a lánybúcsús utazás minden estéjén más pizsamában kell lenniük a koszorúslányoknak

– Minden eseményre meg kell megcsináltatniuk a körmüket

– Már most minden eseményre meg kell rendelni az összes ruhát (az esküvő szeptemberben lesz)

– Minden eseményen meg kell ajándékozni a menyasszonyt is

– Ráadásul szigorú dress code-ot írt elő a vendégeknek.

Ha ez még nem lenne elég, a posztot közzétevő lány azt is elmondta, hogy a menyasszony meglátogatta őt. A posztoló 2 héttel azelőtt adott életet a kisbabájának, de a menyasszony erre nem volt tekintettel, hanem megjegyzéseket tett a testsúlyára, és közölte, hogy az esküvőre le kell fogynia. Ezután a kisbaba külsejét is kritizálta, de még Facebookon is megjegyzéseket tett rá.

Többen is hozzászóltak a poszthoz, volt, aki azt javasolta, meneküljön. És nagyon sokan támogatták, és írtak neki arról, hogy csodálatos, cuki a kisbabája, ne foglalkozzon a kritikával.

Fotó: Michael Renfrow/Flickr

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel