Connect with us

Vérbe fagyott fotóval sokkolta rajongóit Britney Spears

CELEBRITY

Vérbe fagyott fotóval sokkolta rajongóit Britney Spears

Egy krimibe illő szöveggel. Oké, Halloween volt, de a zavaros poszt sokaknál kiverte a biztosítékot.


A 39 éves énekesnőért azóta aggódik a világ, hogy napvilágra került 13 éve tartó kálváriája, amit vélhetően saját családja, főként apja, James “Jamie” Spears okozott neki. Az akkor még huszonéves popsztárt egy szomorúan látványosra sikerült idegösszeomlás után hivatalosan is apja gyámsága alá helyezték.
Hogy ez mivel is járt pontosan, arról a szeretlekmagyarorszag.hu oldalon már írtunk.

Vélhetően a gyámsággal Britney apja csúnyán visszaélt, rátette a kezét lánya 60 millió dolláros vagyonára, és valóságos rabszolgaságban tartotta. Semmit sem csinálhatott, a házból se engedték ki, csak fellépni, havi zsebpénzt kapott, a szobáját bekamerázták.

Az énekesnő végül nyár elején fogadott egy új ügyvédet, aki pert indított Britney felszabadításáért. A kezdeményezéshez rajongók milliói csatlakoztak, végül az apa önként lemondott a gyámságról. Britney tehát iszonyatos lelki tehertől szabadult meg, a rajongói viszont (vagy talán éppen ezért) továbbra is féltik. Sokan azt sem nézték jó szemmel, hogy a sztár szinte azonnal, szeptember végén eljegyezte magát Sam Asghari színésszel, aki állítólag régóta a szerelme. Tény, hogy Britney mentális állapotáról nem sokat tudni, arról sem, hogy a hirtelen felszabadulás óta kezeli-e szakember, hogy feldolgozza a traumát.

Ezért ijedtek meg sokan, amikor két napja ezt a vérbe fagyott horror-fotósorozatot posztolta magáról. Megbilincselve, “meggyilkolva” fekszik a padlón, és a mellékelt szöveg szerint “senki sem érti, mi történt vele, hiszen szerető családja volt, mégse törődtek vele, aztán egy este, amikor a barátaival elköltött vacsora után egyedül hazatért, magára maradt. Másnap hajnalban a szomszéd talált rá, meggyilkolva.”

Britney természetesen utal rá, hogy ez az egész csak egy vicc, sőt apjának is dob egy fricskát: “Na, most már viccelhetek, apa? Játszadozhatok? Tizenhárom év telt el, kicsit berozsdásodtam, tudom.”

Rajongói őszintén remélik, hogy Britney ezzel (és korábbi furcsa, például félmeztelen fotóival) csak a 13 éves rabszolgaság elleni lázadását igyekszik kifejezni. Ám a mentális stabilitása sokak számára továbbra is kérdéses.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel