Connect with us

“Vegyél fel fekete ruhát” – bejárta a netet egy nő legszörnyűbb első randija

LIFE

“Vegyél fel fekete ruhát” – bejárta a netet egy nő legszörnyűbb első randija

Nehéz eldönteni, hogy sírjunk vagy nevessünk.


A Twitteren terjedt el szélsebesen a borzalmas első randi sztorija, amit egyébként az “áldozat” cseten osztott meg egy barátnőjével. (Végül a barátnő az engedélyével tette fel a történetet a Twitterre). A dolog ártalmatlan online ismeretségnek indult, a kedvesnek tűnő férfi csak annyit kért, hogy az első valódi randijukra a nő vegyen fel fekete ruhát.

“Még a kocsiban sem sejtettem semmit. Beszélgettünk, jó volt a hangulat. Aztán befordulunk egy kietlen útra, megyünk, megyünk, és hirtelen – úristen, látom, hogy megérkezünk egy krematóriumhoz!” – mesélte a nő a barátnőjének.

A nő annyira megdöbbent, hogy köpni-nyelni nem tudott. A férfi töredelmesen bevallotta neki, hogy tulajdonképpen a nagymamája temetésére hozta el, mert szüksége volt valakire, aki lelkileg támogatja. A nő először taxit akart hívni, hogy lelépjen, de a férfi sírva szorongatta a kezét, és könyörgött, hogy maradjon. A nő végül végigkínlódta a szertartást, elgyászolta a teljesen ismeretlen nagymamát, egy teljesen ismeretlen családdal, amelyből a férfi csak az anyját mutatta be, de a nő megérzése szerint az anyuka is be volt nyugtatózva, nem nagyon tudta, merre van arccal.

A horrorisztikus randit természetesen nem követte második, de a csattanó még csak ezután következett. A férfi ugyanis a temetés után hazavitte a nőt, és bevallotta neki:

pár hete szakított vele a barátnője, akit vitt volna a temetésre, és csak azért szedte fel online a nőt, hogy ne kelljen egyedül mennie.

SZMO
The Independent

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel