Connect with us

Újabb forrás erősítette meg Harry herceg és Meghan Markle születendő csöppségének nemét

CELEBRITY

Újabb forrás erősítette meg Harry herceg és Meghan Markle születendő csöppségének nemét

Úgy tűnik, az eddigi pletykák bizonyosságot nyernek.


A világ jelentős része, különösen Nagy-Britannia tűkön ülve várja Harry herceg és Meghan Markle várhatóan április elején világra jövő gyermekét.

A legifjabb királyi baba nemét érintő találgatások jóformán a gólyahír bejelentésénél elkezdtőtek, nem csoda hát, hogy az ezzel kapcsolatos legkisebb információs morzsa is hatalmas lelkesedést vált ki az emberekben.

Korábban felröppentek olyan hírek, miszerint a páros tartja magát a klasszikus hagyományokhoz és csak akkor szeretnék megtudni kisbabájuk nemét, ha az a világra jön.

Ezután pletykák szárnyán egyre inkább erősödött az az álláspont, miszerint a sussexi hercegné kisfiút hord a szíve alatt, majd amikor az élesz szemű kotnyeleskedők meglátták, hogy legjobb barátnője kék színű ajándékcsomaggal érkezett a babaváró bulira, szinte bizonyossá vált a vélekedés, miszerint a royal baby fiú lesz.

Bár a királyi palota egyelőre nem erősített meg semmit – és szokásaikhoz híven valószínűleg a születésig nem is fognak – Meghan több barátja is úgy nyilatkozott, hogy a hír igaz. Legutóbb például a US Weekly magazinnak árulta el egy közeli barát, hogy ő már tudja, sokak kedvenv királyi párja kisfiút vár, mivel a hercegné a New York-i babaváró mulatság alkalmával elhintette nekik az információt.

Nos, a teljes igazságra ettől függetlenül csak akkor fog fény derülni, mikor a kisded megszületik és valójában felesleges is spekulálni, hiszen Meghan-t és Harry-t valósággal imádja a közvélemény, így szinte garantálható, hogy ha kislányuk, ha kisfiuk lesz, a nép ugyanúgy a szívébe zárja majd. Már alig várjuk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tonight The Duke & Duchess attended a formal reception at the British Ambassador’s home. Guests at the function were influential Moroccan women, disabled athletes and young entrepreneurs.🇲🇦🖤

Meghan & Harry🕊 (@dukeandduchessofsussexdaily) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Women’sHealth

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel