Connect with us

Új vagy Tinderen? Így kezdj bele az ismerkedésbe

LOVE

Új vagy Tinderen? Így kezdj bele az ismerkedésbe

Íme 4 aranyszabály, amit érdemes követned.


Egészen eddig ódzkodtál a Tindertől, de mivel már minden barátod a randiappon lóg, most úgy döntöttél, kipróbálod. De mégis hogy állj neki? Hogy építsd fel a profilod, és hogyan kezdj ismerkedni a match-eiddel? Aggodalomra semmi ok, segítünk!

Íme négy dolog, amit érdemes szem előtt tartanod, ha Tinderen akarsz pasit fogni!

1. Gondosan válogasd ki a fotóidat

Bármilyen szomorú és felszínes dolog is ez, a legtöbb ember az első fotó alapján, egy másodperc töredéke alatt dönti el, hogy jobbra vagy balra lapoz. Éppen ezért olyan képet tölts fel, amin 1) egyedül vagy, 2) nem egy másnapos reggelen készült, 3) tükrözi a valóságot. Mutasd a lehető legjobb oldalad, de maradj a realitás talaján.

2. Szellemes bemutatkozás

Pár sor frappáns szöveg olykor többet ér, mint a legdögösebb modellfotók. Légy kreatív, és ne riadj vissza a humortól sem! Ha szeretnéd felkelteni a srácok figyelmét, írj valami érdekességet, amit senki sem gondolna rólad, vagy posztold ide a kedvenc dalod szövegét.

3. Csak lazán!

Hopp, már meg is van az első match! Mély levegő, csak semmi pánik, maradj laza és természetes. A beszélgetés alatt még nyugodtan dönthetsz úgy, hogy visszalépsz, ha nem szimpatikus az illető, ha pedig rögtön megtaláltátok a közös hangot, akár Facebookon is bejelölhetitek egymást. Ott garantáltan többet megtudsz majd a személyiségéről.

4. Beszéljetek telefonon az első randi előtt

A Tinderes találkozü valójában felér egy vakrandival: még csak egy-két fotót láttál az illetőről, így garantáltan nagyon zavarban lesztek, mikor először meglátjátok egymást. Ha beszéltek előtte telefonon, legalább megismerheted a hangját és a beszédstílusát, ami rengeteget old az első kínos pillanatokon.

Forrás: YourTango

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel