Connect with us

Túl hosszú vagy túl rövid az aktus? Kutatás vizsgálta, mit utálnak az emberek szex közben

LIFE

Túl hosszú vagy túl rövid az aktus? Kutatás vizsgálta, mit utálnak az emberek szex közben

Meglepő, hogy a férfiak és a nők teljesen eltérő válaszokat adtak a kérdésre.


Bár a szex az egyik legcsodálatosabb dolog, amit két szerelmes csinálhat együtt (hiszen a testi örömök mellett a kötődést és a szeretetet is erősíti), sajnos megesik, hogy az örömforrásból kész tragédia válik, és már a 2. perc után érezzük, hogy valami nem stimmel. Ez persze rengeteg dolgon múlhat: a körülmények, az aktuális hangulatunk, a fizikális állapotunk mellett a nem megfelelő partner kiválasztása, vagy a kommunikáció hiánya is elronthatja az együttlétet.

Az amerikai Lovehoney cég felmérést végzett a témában, és 3000 embert kérdeztek meg arról, milyen dolgok borítják ki őket szex közben. A nők 30%-a bevallotta, hogy nagyon nehezen engedi el magát, és az aktus közben végig attól retteg, hogy mit gondol róla partnere. További 29% azt utálja, ha túl gyorsan ér véget a szex, 24% pedig a kevés előjátékra panaszkodott.

Ezzel szemben a férfiak 30%-át az zavarja, ha párjuk nem élvez el, 28%-ot az, ha valami félbeszakítja az aktust, 21% pedig attól tart, hogy nem tud elélvezni.

Érdekes tény, hogy a két nem által felsorolt problémák egyáltalán nem találkoznak – ebből is levonhatjuk a konzekvenciát, hogy felesleges a testünk miatt szégyenkezni, ha már ágyba bújtunk valakivel, hiszen az illető sokkal inkább koncentrál a közös gyönyörökre, mintsem a lepattogott körömlakkunkra.

Forrás: HelloGiggles

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel