Connect with us

“Tudtam, hogy meg fogok halni” – megszólalt a brit férfi, akit évekig vert és kínozott a barátnője

Fotó: Pexels

LIFE

“Tudtam, hogy meg fogok halni” – megszólalt a brit férfi, akit évekig vert és kínozott a barátnője

A 23 éves Alex Skeel imádta a nőt, aki kalapáccsal és késsel támadt rá minden nap. A nőt lecsukták.


Hatalmas felháborodást váltott ki Anglia első olyan családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügye, ahol a nő verte és kínozta a férfit, és ezért hét és fél évre le is csukták.

Alex Skeel, a bántalmazott férfi, a Good Morning Britain című reggeli tévéműsorban szólalt meg a szörnyű évekről, amelyeket szerelmével, Jordan Worth-el töltött. 2012-ben ismerkedtek meg, és bár Alex szerint a nő már az elején is kicsit furcsán viselkedett, nem lehetett előre látni, hogy idáig fajulnak a dolgok. A párnak két kicsi gyereke van.

Alex szerint a dolog – mint minden hasonló bántalmazás – fokozatosan alakult ki. A barátnője először csak a családjáról választotta le a fiút, aztán “elkobozta” a Facebook accountját, és a végén már azt is ő döntötte el, hogy a férfi milyen ruhát vehet fel reggelente.

“Mindenért balhézott, és akkor már ütött is. Kalapáccsal, késsel támadt rám, forró vizet öntött a bőrömre. Folyamatosan ordítozott velem, én pedig egy idő után biztos voltam benne, hogy meg fogok halni.” – mesélte a férfi.

Arra a kérdésre, hogy miért nem menekült el, azt válaszolta: féltette a két kicsi gyerekét, és a barátnője olyan profi hazudozó volt, hogy a külvilág felé sokáig a tökéletes pár látszatát keltették. Alex félt, hogy a gyerekeit elveszik tőle, egy idő után pedig már ereje sem volt védekezni.

“Olyan lettem, mint egy kutya, akit állandóan vernek. Csak vártam a következő ütést, és hogy mikor döglök már bele.”

A férfi állítása szerint halálosan szerelmes volt bántalmazójába, így még akkor is védte, amikor egy alkalommal a szomszéd kihívta a rendőröket a házukból kiszűrődő rettenetes hangok miatt. A Bedfordshire-i rendőrség járőre, Ed Finn ledöbbent, amikor kiért a házba. Mindent elborított a vér, Alex egy töröközőbe csavart karral, megtörten ült. A nő, Jordan teljes nyugalommal azt mondta a rendőrnek, hogy a férfi saját maga vágta meg magát. A rendőr azonban nem nyugodott meg, és néhány nap múlva megint kiment a házhoz, a fiatal férfit kivitte a kocsijába, és ott Alex végre bevallotta, hogy a barátnője bántalmazza őt.

A döbbenetes történetről dokumentumfilm is született. A nőt – aki egyébként tanárnőnek készült – hét és fél évre bebörtönözték, Alex pedig kampányt indított a családon belüli erőszak áldozataiért. Szerinte hozzá hasonlóan nagyon sok férfi is érintett, csak nem beszélnek róla.

I am horrified at what this man had to go through but his courage and willingness to help others find a voice is true strength and perseverance. It is NOT only men who are guilty of these psychopathic narcissistic personality disorders, there are some severely sick women out there who deserve their fate and day in court as well. God bless this man and others who are suffering in silence. You can find your voice and the power to stop these maniacs. We just have to listen when help is called out for. #crimesagainsthumanity #strengthinnumbers #onevoice #silentnomore #alexskeel #alexskeeltruebravery

27 Likes, 6 Comments – C♠ (@truth_1_narc_0_there_is_hope) on Instagram: “I am horrified at what this man had to go through but his courage and willingness to help others…”

Mirror /A címkép illusztráció: Pexels/

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel