Connect with us

Trónok harca próféciák, amiknek még be kell teljesülniük

CULT

Trónok harca próféciák, amiknek még be kell teljesülniük

Kis felelevenítés és összefoglalás László Viki vloggertől, mielőtt igazán beleásnánk magunkat a vadonatúj, várva várt 8. évadba.


Kevés olyan sorozat megjelenési dátum van, amin olyannyira rajta tartaná a világ a szemét, mint a Trónok harca befejező évadának debütálása.

És igen, a pillanat elérkezett! Az amerikai premierrel egy időben, április 15-én, hajnali 03:00-kor megérkezett a folytatás – az HBO este 20:00-kor is megismétli.

László Viki videója mindenesetre akkor is érdekes lehet számunkra, ha már csekkoltuk a friss részt, és akkor is, ha nem!

“A Trónok harcában nagy szerepe van a próféciáknak és jövendöléseknek, így az utolsó évadhoz érkezve összeszedtem azokat, amiknek még be kell teljesülniük. Azor ahai és a Megígért herceg legendája, Daenerys látomásai a Halhatatlanok házában, Mirri Maz Duur átka, Cersei Lannister jövője Maggy a béka jövendölése alapján, és Bran Stark álmai közül is van még ami előrejelezheti a végjátékot.”

Egy kis plusz bónusznak pedig, ha már egyszer közeleg a húsvét, íme a lehető megmenőbb húsvéti tojás ötlet: DIY sárkánytojás!

Mindehhez csupán rajszögekre – ha színesre tervezed, festékre – és hungarocell vagy műanyag tojásra lesz szükséged, attól függően, hogy kinyithatóvá szeretnéd-e varázsolni vagy sem.

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel