TRENDY

  Kegyetlenül berágott Puskás Peti a szemétégetőkre, miután azok kis híján felgyújtottak egy erdőt

  „Gratulálok a sok idiótának, akik most is tüzet gyújtanak, aztán égetik az erdőket a felelőtlenségük miatt. Hogy ennyi agya ne legyen egy embernek, az egészen elképesztő.”
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 22.


  Megosztom
  Link másolása

  Mérges posztot tett közzé nemrég Puskás Peti.

  A videót a közösségi oldalakon bemutatott kertvárosi házuk közelében készítette.

  A környezettudatosságáról, állatok iránti szeretetéről és vegán életmódjáról is ismert énekes-műsorvezető ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

  "Szárazság, kánikula, tűzgyújtási tilalom, de azért valakinek így is fontosabb, hogy égesse a hulladékot. Bevallom kiugrott a szívem, amikor láttam hogy felénk jönnek a tűzoltók, úgyhogy ahhoz képest nagyon finoman bánok a jelzőkkel...

  Köszi mindenesetre a tűzoltók munkáját, remélem nem lesz nagyobb ennél… ehhez viszont nem kellene primitív felelőtlen gyökérnek lenni senkinek."

  - írta Puskás-Dallos Peti a posztszövegben. A videóban pedig ezt mondta:

  "Szeretnék gratulálni annak a nagyszerű embernek, aki miatt a reggelemet azzal töltöttem – hál’ Istennek nem sokáig, mert a tűzoltók időben kiérkeztek és eloltották a tüzet –, aki úgy gondolta, hogy a szárazság kellős közepén, a kánikulában el kell égetni az építkezési hulladékot, a műanyagot.

  Úgyhogy örülök neki, hogy erre kelhettem.

  Amint láthatjátok, szuper lett volna, ha átterjed a tűz a szomszéd erdőre. Gratulálok a sok idiótának, akik most is tüzet gyújtanak, aztán égetik az erdőket a felelőtlenségük miatt. Hogy ennyi agya ne legyen egy embernek, az egészen elképesztő"


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  TRENDY
  Ez a gyönyörű lány lett a Magyarok Világszépe verseny győztese
  A szüleim úgy neveltek, hogy fogadjam el úgy magamat, ahogy vagyok, kívül-belül - mondta a 15 éves kora óta modellkedő Perger Patrícia.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 25.


  Megosztom
  Link másolása

  Vasárnap, július 24-én tartották a Magyarok Világszépe verseny fináléját Győrben.

  A korona a csodaszép, csinos Perger patrícia fejére került.

  A korona mellett a győztes kisalföldi szépség személyautót is nyert és ő képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental nemzetközi versenyen, Egyiptomban idén.

  A Magyarok Világszépe verseny résztvevői:

  "15 éves korom óta modellkedek, így már van tapasztalatom a kifutón, illetve az egészséges életmód és az edzés is szerves része az életemnek. A szüleim úgy neveltek, hogy fogadjam el úgy magamat, ahogy vagyok, kívül-belül, és hálás vagyok nekik, hogy ezáltal bátran ki tudok állni ilyen tömeg elé is"

  - mondta Perger Patrícia a Blikknek.

  Íme, Perger Patrícia:


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  TRENDY
  Apró tetoválást tervezel? Ezt a 7 hibát ne kövesd el!
  Ha olyat tetoválást szeretnél, amit mindig szívesen viselsz majd, ezeket fontold meg!
  Fotó: Cody Black/Unsplash - sassy.hu
  2022. augusztus 03.


  Megosztom
  Link másolása

   

  Egy apró tetoválás szuper döntés, ha ez lenne az első, és még bizonytalan vagy, mégis szeretnéd kipróbálni a dolgot. Sokan azt gondolják, hogy egy kisebb alkotás nem nagy kihívás, mégis sok olyan részlet van, amire oda kell figyelni, különben az egész káoszba fordulhat – neked pedig egy életre elmegy a kedved a tetováltatástól.

  Mielőtt felsorolnánk, hogy milyen hibákat érdemes elkerülni, itt egy tanács: keress olyan tetoválóművészt, aki kifejezetten a kisebb munkákra specializálódik, így biztosan jó kezekben leszel!

  1. Túl kicsi

  Elkerülhetetlen, hogy a tinta egy idő után megfolyjon, bármennyire is vékony vonalakkal készül. Éppen ezért, ha egy tetoválás túlságosan kicsi, bizonyos idő elteltével lehet, hogy már csak egy kivehetetlen paca lesz belőle.

  2. Nem a megfelelő helyre készül

  A testünkön szuper helyek vannak, ahol egy-egy kisebb tetoválás tökéletesen mutat, legyen az a boka vagy a csukló környéke. Ugyanakkor nem érdemes nagyobb bőrfelületekre ilyen kicsi darabokat készíttetni, mert egész egyszerűen nem fog jól mutatni.

  3. Túl részletes

  Ha egy kisebb tetoválást túl sok részlettel szeretnél ellátni, akkor könnyen abba a hibába eshetsz, amit fent már említettünk: az egész egy foltos pacává válhat. Inkább az egyszerű, vonalas megoldásokra lesz jó a kisebb típus.

  4. Óvatosan a színekkel!

  Van néhány olyan szín, amelyet ha vonaltetoválásban használunk, nem tartanak sokáig, azaz könnyen kikopnak. Ilyen például a fehér és a sárga is, ezeket inkább nagyobb tetoválások színezésére tartogasd! Kisebb tetoválásokhoz részesítsd előnyben a sötét színeket, a fekete például mindig jó választás.

  5. Merre nézzen?

  Kisebb alkotásokat gyakran készíttetnek a csuklóra – ilyen esetben jól fontold meg, hogy merre nézzen! Alapesetben azt szokták tanácsolni, hogy ne a viselő felé, hanem „egyenesen” álljon.

  6. Utolsó pillanatos foglalás

  Ne hirtelen felindulásból foglaljuk le az első szembejövő tetoválót, akinek épp van szabad időpontja másnap délutánra. Fontoljuk meg jól a döntést, még egy kisebb tetoválás esetén is, hiszen ezt is lehet rosszul csinálni!

  7. Gyors kopás

  A test egyes felületein különösen gyorsan kopnak a tetoválások, így gyakran szükséges újraüttetni őket. Ilyen például több olyan rész is, ahová a kisebb alkotásokat szívesen helyezzük: a boka, a csukló vagy épp a könyökhajlat környéke. Számoljunk azzal, hogy több gondunk lesz velük, ha ide kerülnek!

   

  Insider


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  TRENDY
  7 dolog, amit egy elegáns nő nem viselhet, még nyáron sem
  Vajon te betartod a szabályokat?

  Megosztom
  Link másolása

  Egy divatguru a TikTokon osztotta meg a követőivel, hogy melyek azok a ruhadarabok és kiegészítők, amelyeket egy kifinomult nő nem viselhet még akkor sem, ha épp a nyári hőség kellős közepén vagyunk. Előre szólunk: a nagy kedvenc, a crop top sem elegáns választás!

  A tippjeit az alábbi videóban osztotta meg:

  @antoniahighamx Clothing to avoid this summer, if you want to level up 🤍 #elegantlady #tiktokfashion #annabey #fyp #viral #oldmoneyaesthetic #levelup #classystyle #classylady #howtolookexpensive ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) - Kate Bush

  Tehát Antonia Higham szerint nem ajánlott a crop top, a Crocs, a farmer rövidnadrág, a pólók, a braletek, a Birkenstock-papucsok és az olcsó egyberuhák viselése sem.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  TRENDY
  Megint változások lesznek Facebookon, csak győzzük tartani velük a lépést
  Azt állítják, hogy a TikTok miatt lépik meg. Videón mutatták meg, mi minden alakul át.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 22.


  Megosztom
  Link másolása

  Ismét változás jön Facebookon, erről már meg is történt a hivatalos bejelentés.

  Maga Mark Zuckerberg videós posztban mutatta meg, mi várható

  A Meta Platforms közlése szerint a Facebook hírfolyamát úgy alakítják át, hogy a felhasználók által követett fiókok bejegyzései helyett az új tartalmak "felfedezését" helyezik előtérbe. Ezzel a TikTokot próbálják követni.

  A Meta vezetői az elmúlt hónapokban egyre többször hangoztatták, hogy a cégnek fel kell lendítenie a „Reels” termékét - ez ugyanis a TikTok rövid videóformátumához hasonló, és ez szerintük sokkal jobban vonzza a fiatalabb felhasználókat.

  A „Home”, a Facebook fő hírfolyamának lapja, amelyet a felhasználók az alkalmazás megnyitásakor látnak, nagyobb mértékben fog megjeleníteni olyan tartalmakat, amelyek nem a felhasználó által követett oldalakról származnak ideértve a Reels és a Stories bejegyzéseket is.

  Home tehát az algoritmus-alapú felfedezésre szolgál történetekkel és más személyre szabott tartalmakkal.

  A „Feeds” nevű új, különálló fül egy korábbihoz hasonló, de némileg eltérő megközelítést kínál. Eddig túlnyomórészt olyan barátok, oldalak és csoportok posztjai jelentek itt meg, amelyeket a felhasználók követnek és aktívan keresnek. A Feeds fülön a tartalmak időrendben, személyre szabott rangsorolás nélkül jelennek majd meg – írta Mark Zuckerberg vezérigazgató az egyik Facebook bejegyzésében. Meta szerint a feedek nem tartalmaznak majd javasolt posztokat - ez most a Suggested For You -, de hirdetések továbbra is lesznek.

  A két fül a Facebook-alkalmazás iOS és Android verziójából is elérhető lesz, ahol megjelennek a gyorsbillentyűsávban. A Meta sajtóközleménye szerint ennek a sávnak tartalmát úgy tervezték, hogy aszerint változzon, hogy a felhasználók mely lapokon töltik a legtöbb időt, de a lapokat ki lehet tűzni, hogy a pozíciójuk ne változzon. A vállalat arra számít, hogy a frissítéseket a következő héten világszerte bevezetik.

  "A Facebook egyik legkeresettebb funkciója, hogy az emberek ne maradjanak le az ismerősök bejegyzéseiről"

  - írta a Meta vezérigazgatója, Mark Zuckerberg. "Ezért ma elindítjuk a Feeds lapot, ahol külön-külön, időrendi sorrendben láthatod barátaid, csoportjaid, oldalaid és még sok más posztjait. Az alkalmazás továbbra is egy személyre szabott feedre nyílik majd a Kezdőlap fülön, ahol a felfedezőmotorunk azokat a tartalmakat ajánlja, amelyek szerintünk a legjobban érdekelnek téged. A Feeds fül azonban lehetőséget ad majd arra, hogy még inkább testre szabd és irányítsd a felhasználói élményedet."

  "A világ legnagyobb közösségi médiavállalata az elmúlt hónapokban, a TikTok által jelentett fenyegetés miatt, az algoritmikus ajánlások felé fordult, ami merőben eltér a korábbi, 2018-as terveitől, miszerint a hírfolyamban inkább a barátok és a család posztjai jelennének meg. Az Instagram májusban jelentette be egy „magával ragadó” TikTok-stílusú tartalomfogyasztási élmény tesztelését, míg Zuckerberg áprilisban azt mondta a befektetőknek, hogy a Meta jelentős beruházásokat eszközöl egy „felfedezőmotor” létrehozására" - írja a civishír.

  A videó a Facebook változásairól:


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk