TRENDY

  Egészen eddig ROSSZUL hámoztad a banánt – Egy TikToker videón mutatja meg, hogy kell iszonyú könnyen csinálni, mint a majmok

  Igen, az ő technikájuk egyszerűen tökéletes.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 15.


  Megosztom
  Link másolása

  Tigga Maccormack, ausztrál pék és TikToker megunta, hogy állítása szerint az emberek túlnyomó többsége egész életében rosszul hámozza a banánt.

  Szerinte a krémes gyümölcsöt hosszas és fölösleges trancsírozásnak veti alá a többség, amely a száránál kezdi hámozni, abban a hitben, hogy az jobban kézre áll. Pedig Tigga szerint ez teljesen kontraproduktív. A banánhámozást véleménye szerint a legnagyobb szakértőktől kell megtanulnunk: a majmoktól.

  Tigga egy TikTok videóban meg is mutatja a szakszerű banánhámozást, melynek mindössze annyi a titka, hogy a gyümölcsöt a másik, „tompa” végénél kell elkezdeni hámozni. Egy finom ujjnyomással pillanatok alatt leválik a héj egy része a puha belsőről, és azután szépen, szalagszerűen a többi héjat is simán le lehet fejteni anélkül, hogy a banánban kárt tennénk. Mindezt néhány másodperc alatt, trancsírozás és mérgelődés nélkül.

  Nos, szerintetek a majmoknak van igaza?

  @tigga_mac Replying to @dimper1976 I ONLY FOUND THIS OUT RECENTLY 😅🤣 #lifehack #bananas #tiggamac #psa #okiedokie #howdoyoudoit #caketok #hacktok ♬ original sound - Tigga Maccormack

  Daily Mail


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  TRENDY
  Futótűzként terjed a videó a lányról, akit gigantikusan hosszú dereka miatt Avatarnak hívnak
  A filmbeli óriáslények, a na'vik miatt. Mondjuk tényleg hasonlít...
  Sassy - sassy.hu
  2022. szeptember 21.


  Megosztom
  Link másolása

  A 22 éves, Emmie nevű TikToker videóit eddig több tízmillióan látták - számol be róla a The Sun.

  Emmie egy fehér bikiniben, a másik videón pedig egy fekete sportmelltartóban és leggingsben pózol a kamerának, táncol, és bátran megmutatja tényleg hihetetlenül hosszú és vékony derekát.

  A látvány a kommentelők többsége szerint több, mint "bizarr", néhány kritizáló százlábúhoz hasonlította, jópáran pedig "elküldték" a na'vik közé az Avatar című filmbe, mert a langaléta, kék bolygólakók között nem tűnne fel.

  A lány azt mondja, nem érdeklik a fanyalgók, ő ilyen és kész, ezt a testet adta neki a természet, amit büszkén vállal. Emmie azt is elárulta, hogy bármilyen furcsa, ő valójában nem is olyan magas: igazából csak 160 centi.
  @emmielovescows♬ original sound - Notfromco

  @emmielovescows♬ I Think I Like When It Rains - WILLIS


  Megosztom
  Link másolása

  TRENDY
  Milliók röhögnek a videón, ahol egy pasi „cicásan” odabújna a barátnőjéhez, de aztán észbe kap, és férfiasan korrigál
  Azért ne felejtsük már el, ki az úr a háznál...
  Sassy - sassy.hu
  2022. szeptember 20.


  Megosztom
  Link másolása

  Amikor egy pillanatra megfeledkezel arról, hogy végülis te vagy a férfi a kapcsolatban” – írta a vicces videő mellé a melandphil nevű TikTok felhasználó. még azt is hozzátette: „A fenébe, az közel volt!

  A videón, amelyet már csaknem 5 millióan láttak, és több ezren kommenteltek, egy fiatal szerelmespár látszik, amint este békésen tévéznek együtt az ágyban. A lány a távirányítóval babrál, a fiú pedig annyira „bepunnyad”, hogy szinte bóbiskolva egyre jobban hozzábújik a barátnőjéhez, szinte minden négyzetcentijével a lányhoz tapadva.

  A kifejezetten cicás bújásból akkor riad fel a srác, amikor már a lábát is épp készül átvetni szerelme lábán. Ekkor láthatóan észbe kap, úgy ugrik le a lányról, mintha megcsípték volna, majd elkomolyodva, férfias tartással visszaül az ágy rá eső felére.

  A kommentelők jót mulattak, de többnyire megbocsátóak voltak, íme néhány hozzászólás:

  „Nyugi, haver, én minden este ezt csinálom...”

  „A pasiknak is szükségük van babusgatásra, na.”

  „Oké, öcsém, ezúttal semmit nem láttam, de többet ne forduljon elő LOL.”

  @melandphil Damn that was close 😰 #manintherelationship #whowearsthepants #whowearsthetrousers #relationshipproblems #couplecomedy #rolereversal #relationshiphumor #cuddlingpositions ♬ original sound - BruceRants


  Megosztom
  Link másolása


  TRENDY
  Sírva röhög a net a kisfiú szülinapi videóján, aki zokogva indokolja meg, miért nem akar ötéves lenni
  Komoly oka van rá. Korához képest igen bölcs gyerek.
  Sassy - sassy.hu
  2022. szeptember 07.


  Megosztom
  Link másolása

  Közel tízmillióan látták világszerte a TikTokon a kétségbeesett kisfiúról készült videót, aki igen sötét jövőképet vázolt fel ötödik születésnapján (vagy előtte, ez nem derül ki pontosan).

  A kicsi édesanyja ölében, annak nyugtató dédelgetése es vigasztaló szavai közben adja elő zokogva a monológját, amely így hangzik:

  „Nem akarok ötéves lenni!

  Nem akarok megöregedni!

  Nem akarok megnősülni!”

  A gyerek dilemmájával kommentelők ezrei azonosultak, és hangot is adtak a véleményüknek a videó alatti kozzászólásaikban:

  „Nyugi, haver, megértelek.”

  „Úgy látom, zsenge korához képest érti az életet.”

  „Abszolút együttérzek. Nálam is ugyanez volt, amikor 13 lettem.”

  @caitlin.teal I feel ya bud 🤣 #kidsoftiktok #humanity #wholesome #SplashSummerVibe ♬ original sound - Caitlin Teal


  Megosztom
  Link másolása


  TRENDY
  Történelmet írt Timothée Chalamet: ő az első férfi, aki a brit Vogue címlapján egyedül látható
  A lap főszerkesztője szerint a színész olyan magabiztos stílusérzékkel rendelkezik, ami nőket és férfiak egyaránt inspirálja.
  Sassy - sassy.hu
  2022. szeptember 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Eddig egyedülálló címlappal jelent meg a brit Vogue.

  Timothée Chalamet ugyanis az első férfi, aki nem másokkal, hanem egyedül jelent meg a magazin címlapján annak 106 éves fennállása alatt.

  Ezzel a lap és a színész is történelmet írt.

  Edward Enniful, a brit Vogue főszerkesztője szerint Timothée Chalamet "olyan veleszületett és magabiztos stílusérzékkel rendelkezik, ami nőket és férfiak egyaránt inspirál".

  A színész 1995. december 27-én született. 2014-ben szerepelt a Csillagok között és a Férfiak, nők és gyerekek című filmben, a Homeland című sorozatban pedig 8 epizódban alakította Finn Waldent. Az átütő sikert a Szólíts a neveden című film hozta meg számára. A Dűne legújabb adaptációjában ő alakítja Paul Atreides-t.


  Megosztom
  Link másolása