TRENDY

  Duci lányokkal hirdet fehérneműt a Calvin Klein

  Valódi lányok, valódi gömbölyded formákkal, klassz CK cuccokban. Gyönyörű.
  Sassy - sassy.hu
  2018. december 19.


  Megosztom
  Link másolása

  Az új fehérneműkampánynak óriási sikere van, a világhírű amerikai divatmárka ezzel a fotóval szeretné megerősíteni minden nő önbizalmát.

  Az egészséges testkép ezekkel a nőkkel kezdődik, itt sem a csípőméret, sem a gömbölyded idomok, sem a kor nem jelent jobbat vagy rosszabbat bárki másnál.

  A Calvin Klein ezzel jócskán kiköszörülte a hírnevén két évvel ezelőtt esett csorbát, amikor egyik modellüket, Myla Dalbesiót (alsó kép) "plus size"-nak, azaz ducinak titulálták a modellügynökségek, és ez hatalmas botrányt váltott ki a közösségi médiában. A modell ugyanis láthatóan egyáltalán nem duci, teljesen "normális" teste van, igaz, nem is csontsovány. A vádakat akkoriban maga Myla is cáfolta, és azt mondta, a Calvin Klein soha nem tartotta őt ducinak, ám más modellügynökségek igen, és ez tényleg igazságtalan.

  Az új Calvin Klein kampány viszont nem szupermodellekkel virít, hanem hús-vér nőkkel. Végre.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Together in #MYCALVINS: @misslauraleej, @tylauren, @denisemmercedes, @itskaylajane on work, self-care and confidence. Read the full @bustle feature at the link in the bio.

  CALVIN KLEIN (@calvinklein) által megosztott bejegyzés,

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  THE BODY ISSUE ~ I don't know how or why but I guess this topic is inexplicably trending in relation to me once again, so I'm going to address it quickly. I am not plus size. I have never been plus size. Which is confusing, I understand, because for the first 8 years of my modeling career, that is the segment of the industry that I worked in and the board at my (former) agency that I was signed to. Why is that? Because 10 years ago, when I started modeling, no "straight size" board would sign anyone above a size 2-4 (and even size 4 was pushing it). Working under that label was the only way I could work. Luckily, things have changed in that regard. I am happily on the main board at @nextmodels, which does not distinguish any difference in size or shape of it's models, just represents them as they are, without labels. How things have shifted in the past decade! And what is even more glorious is the amount of successful models of all shapes and sizes that we see in major media now. Luckily for the people saying that I am "not plus size enough" to be working, they have amazing role models they can look up to that may represent someone closer to themselves. Girls like @theashleygraham, @taralynn, @palomija and @jojacalled inspire me constantly. But I also think it is important for women that are my size to see themselves represented. Let's not begrudge them (or me) for that. One of the reasons I post naked selfies is because I want other women to see that their own bodies are both normal and beautiful. I remember a scene in Martha, Marcy, May, Marlene, where Elizabeth Olsen took her clothes off, and I felt like I saw myself in her body, something that I rarely, if ever, saw represented in mainstream Hollywood. It made me feel good, almost like I was better understood. Can we all just work on understanding each other? Body shaming, whether it be too fat, too skinny, too athletic, etc. is unfair for all. We all want to be healthy, we all want to be beautiful, we all want to belong. I DESERVE TO BE REPRESENTED AND YOU DO TOO. We all do. And we all can be, if we start encouraging and supporting one another instead of picking each other apart 💖 #rantover #bodytalk

  MYLA DALBESIO (@myladalbesio) által megosztott bejegyzés,


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  TRENDY
  Ez a gyönyörű lány lett a Magyarok Világszépe verseny győztese
  A szüleim úgy neveltek, hogy fogadjam el úgy magamat, ahogy vagyok, kívül-belül - mondta a 15 éves kora óta modellkedő Perger Patrícia.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 25.


  Megosztom
  Link másolása

  Vasárnap, július 24-én tartották a Magyarok Világszépe verseny fináléját Győrben.

  A korona a csodaszép, csinos Perger patrícia fejére került.

  A korona mellett a győztes kisalföldi szépség személyautót is nyert és ő képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental nemzetközi versenyen, Egyiptomban idén.

  A Magyarok Világszépe verseny résztvevői:

  "15 éves korom óta modellkedek, így már van tapasztalatom a kifutón, illetve az egészséges életmód és az edzés is szerves része az életemnek. A szüleim úgy neveltek, hogy fogadjam el úgy magamat, ahogy vagyok, kívül-belül, és hálás vagyok nekik, hogy ezáltal bátran ki tudok állni ilyen tömeg elé is"

  - mondta Perger Patrícia a Blikknek.

  Íme, Perger Patrícia:


  Megosztom
  Link másolása

  TRENDY
  Apró tetoválást tervezel? Ezt a 7 hibát ne kövesd el!
  Ha olyat tetoválást szeretnél, amit mindig szívesen viselsz majd, ezeket fontold meg!
  Fotó: Cody Black/Unsplash - sassy.hu
  2022. augusztus 03.


  Megosztom
  Link másolása

   

  Egy apró tetoválás szuper döntés, ha ez lenne az első, és még bizonytalan vagy, mégis szeretnéd kipróbálni a dolgot. Sokan azt gondolják, hogy egy kisebb alkotás nem nagy kihívás, mégis sok olyan részlet van, amire oda kell figyelni, különben az egész káoszba fordulhat – neked pedig egy életre elmegy a kedved a tetováltatástól.

  Mielőtt felsorolnánk, hogy milyen hibákat érdemes elkerülni, itt egy tanács: keress olyan tetoválóművészt, aki kifejezetten a kisebb munkákra specializálódik, így biztosan jó kezekben leszel!

  1. Túl kicsi

  Elkerülhetetlen, hogy a tinta egy idő után megfolyjon, bármennyire is vékony vonalakkal készül. Éppen ezért, ha egy tetoválás túlságosan kicsi, bizonyos idő elteltével lehet, hogy már csak egy kivehetetlen paca lesz belőle.

  2. Nem a megfelelő helyre készül

  A testünkön szuper helyek vannak, ahol egy-egy kisebb tetoválás tökéletesen mutat, legyen az a boka vagy a csukló környéke. Ugyanakkor nem érdemes nagyobb bőrfelületekre ilyen kicsi darabokat készíttetni, mert egész egyszerűen nem fog jól mutatni.

  3. Túl részletes

  Ha egy kisebb tetoválást túl sok részlettel szeretnél ellátni, akkor könnyen abba a hibába eshetsz, amit fent már említettünk: az egész egy foltos pacává válhat. Inkább az egyszerű, vonalas megoldásokra lesz jó a kisebb típus.

  4. Óvatosan a színekkel!

  Van néhány olyan szín, amelyet ha vonaltetoválásban használunk, nem tartanak sokáig, azaz könnyen kikopnak. Ilyen például a fehér és a sárga is, ezeket inkább nagyobb tetoválások színezésére tartogasd! Kisebb tetoválásokhoz részesítsd előnyben a sötét színeket, a fekete például mindig jó választás.

  5. Merre nézzen?

  Kisebb alkotásokat gyakran készíttetnek a csuklóra – ilyen esetben jól fontold meg, hogy merre nézzen! Alapesetben azt szokták tanácsolni, hogy ne a viselő felé, hanem „egyenesen” álljon.

  6. Utolsó pillanatos foglalás

  Ne hirtelen felindulásból foglaljuk le az első szembejövő tetoválót, akinek épp van szabad időpontja másnap délutánra. Fontoljuk meg jól a döntést, még egy kisebb tetoválás esetén is, hiszen ezt is lehet rosszul csinálni!

  7. Gyors kopás

  A test egyes felületein különösen gyorsan kopnak a tetoválások, így gyakran szükséges újraüttetni őket. Ilyen például több olyan rész is, ahová a kisebb alkotásokat szívesen helyezzük: a boka, a csukló vagy épp a könyökhajlat környéke. Számoljunk azzal, hogy több gondunk lesz velük, ha ide kerülnek!

   

  Insider


  Megosztom
  Link másolása


  TRENDY
  7 dolog, amit egy elegáns nő nem viselhet, még nyáron sem
  Vajon te betartod a szabályokat?

  Megosztom
  Link másolása

  Egy divatguru a TikTokon osztotta meg a követőivel, hogy melyek azok a ruhadarabok és kiegészítők, amelyeket egy kifinomult nő nem viselhet még akkor sem, ha épp a nyári hőség kellős közepén vagyunk. Előre szólunk: a nagy kedvenc, a crop top sem elegáns választás!

  A tippjeit az alábbi videóban osztotta meg:

  @antoniahighamx Clothing to avoid this summer, if you want to level up 🤍 #elegantlady #tiktokfashion #annabey #fyp #viral #oldmoneyaesthetic #levelup #classystyle #classylady #howtolookexpensive ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) - Kate Bush

  Tehát Antonia Higham szerint nem ajánlott a crop top, a Crocs, a farmer rövidnadrág, a pólók, a braletek, a Birkenstock-papucsok és az olcsó egyberuhák viselése sem.


  Megosztom
  Link másolása


  TRENDY
  Egészen eddig ROSSZUL hámoztad a banánt – Egy TikToker videón mutatja meg, hogy kell iszonyú könnyen csinálni, mint a majmok
  Igen, az ő technikájuk egyszerűen tökéletes.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 15.


  Megosztom
  Link másolása

  Tigga Maccormack, ausztrál pék és TikToker megunta, hogy állítása szerint az emberek túlnyomó többsége egész életében rosszul hámozza a banánt.

  Szerinte a krémes gyümölcsöt hosszas és fölösleges trancsírozásnak veti alá a többség, amely a száránál kezdi hámozni, abban a hitben, hogy az jobban kézre áll. Pedig Tigga szerint ez teljesen kontraproduktív. A banánhámozást véleménye szerint a legnagyobb szakértőktől kell megtanulnunk: a majmoktól.

  Tigga egy TikTok videóban meg is mutatja a szakszerű banánhámozást, melynek mindössze annyi a titka, hogy a gyümölcsöt a másik, „tompa” végénél kell elkezdeni hámozni. Egy finom ujjnyomással pillanatok alatt leválik a héj egy része a puha belsőről, és azután szépen, szalagszerűen a többi héjat is simán le lehet fejteni anélkül, hogy a banánban kárt tennénk. Mindezt néhány másodperc alatt, trancsírozás és mérgelődés nélkül.

  Nos, szerintetek a majmoknak van igaza?

  @tigga_mac Replying to @dimper1976 I ONLY FOUND THIS OUT RECENTLY 😅🤣 #lifehack #bananas #tiggamac #psa #okiedokie #howdoyoudoit #caketok #hacktok ♬ original sound - Tigga Maccormack

  Daily Mail


  Megosztom
  Link másolása