TRENDY

  D. Tóth Kriszta elgondolkodtató anti-Insta kihívásra buzdítja követőit

  Éljen a tökéletlenség! A műsorvezető 365 napig fog posztolni élete kevésbé tökéletes, ám annál igazibb oldaláról.
  Sassy - sassy.hu
  2019. április 02.


  Megosztom
  Link másolása

  D. Tóth Kriszta minden bizonnyal az egyik leginspirálóbb hazai újságírónő, aki az élete minden területén szereti a kihívásokat, különösen ha azokkal más embereket is motiválhat és ösztönözhet.

  Ezt mindeddig többek között a WMN online magazin alapító-főszerkesztőjeként, az UNICEF nagyköveteként vagy épp az Elviszlek magammal című interjúműsor sofőrjeként tette, ám most úgy döntött, hogy példát statuál és akár magánélete rejtettebb zugaiba is betekintést enged. Mindezt azért, hogy az emberek lássák a napjainkban bőszen fényezett látszat-valóság alatti őszinte realitást és mindennapokat.

  A különböző online kihívások egyébként is fénykorukat élik, Kriszta pedig belevágott egy 365 napig tartó, egészen rendhagyó példányba, amiről Instagramján számolt be:

  "Mindannyian tudjuk, hogy az élet nem olyan, mint, ahogy azt az insta feeded mutatja. Az élet: lepattogzott körömlakk. Meghúzott kocsi. Leejtett pohár. Kutyaszar a kertben. Romlott tej a kávéban. Poloska a cipődben. Kibuggyanó háj a farmerod derekán. Lefolyt szemfesték és lenőtt haj. Figyelemhiányos troll a tegnapi posztom alatt. Bosszantó szomszéd és fárasztó gyerek. Megoldhatatlan matekpélda. Ez mind, és még sokkal több.

  Mert az élet: tökéletlen, de pont ettől izgalmas és csodás. Nem attól, amit vetítesz róla az instán. Mostantól egy teljes éven át minden nap megmutatok egy-egy tökéletlenséget magamon vagy magam körül. Akkor is, ha előnytelen, akkor is ha bosszantó. A lényeg, hogy igazi legyen. Szabadítsuk föl az Instagramot! Szóval: anti-insta kihívás indul!"

  ANTI-INSTA KIHÍVÁS! Mindannyian tudjuk, hogy az élet nem olyan, mint, ahogy azt az insta feeded mutatja. Az élet: lepattogzott körömlakk. Meghúzott kocsi. Leejtett pohár. Kutyaszar a kertben. Romlott tej a kávéban. Poloska a cipôdben. Kibuggyanó háj a farmerod derekán. Lefolyt szemfesték és lenôtt haj. Figyelemhiányos troll a tegnapi posztom alatt. Bosszantó szomszéd és fárasztó gyerek. Megoldhatatlan matekpélda. Ez mind, és még sokkal több. Mert az élet: tökéletlen, de pont ettôl izgalmas és csodás. Nem attól, amit vetítesz róla az instán. Mostantól egy teljes éven át minden nap megmutatok egy-egy tökéletlenséget magamon vagy magam körül. Akkor is, ha elônytelen, akkor is ha bosszantó. A lényeg, hogy igazi legyen. Szabadítsuk föl az Instagramot! Szóval: anti-insta kihívás indul! #antiinsta #tökéletlenvagyok #tökéletlenvilág #instachallenge #1

  15k Likes, 670 Comments - D.Tóth Kriszta (@dtothkriszta) on Instagram: "ANTI-INSTA KIHÍVÁS! Mindannyian tudjuk, hogy az élet nem olyan, mint, ahogy azt az insta feeded..."

  A posztot 16 óra leforgása alatt máris közel 15 ezer ember kedvelte, így reménykedhetünk benne, hogy egy újféle, produktív hullámot indít el a képmegosztó közösségi oldalon!


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  TRENDY
  Nézd meg a világ egyik leghíresebb popsiját – a lány egy fillért se keresett vele
  A fotós viszont meggazdagodott belőle.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 23.


  Megosztom
  Link másolása

  Rengetegen rajongtak Nyugat-Európában, elsősorban az Egyesült Királyságban egy fiatal, szőke lányért. Pedig az arcát nem is ismerték. Csak hátulról látták. A róla készült plakát akkoriban a fiúszobák dísze volt.

  És az a póz, illetve a jelenet, amelyet az 1970-es években készítettek, a világon az egyik legismertebb. Olyan jelentős szerepet töltött be a mainstream kultúrában, hogy ha valaki megemlíti a Tennis Girlt, egy csomóan kapásból tudni fogják, miről van szó.

  A képen egy lány látható, aki a jobb kezében teniszütőt tart, a bal kezével pedig felhúzza a ruháját, és megmutatja, hogy a teniszruha alatt nincs rajta bugyi.

  Néhány évvel ezelőtt a fotón szereplő nő, egy háromgyermekes édesanya, felfedte kilétét, megmutatta magát, és a fotó keletkezésének körülményeiről is beszélt. Évtizedekig hiába győzködték, hogy álljon a nyilvánosság elé, és fedje fel a kilétét, erre 2011-ig nem volt hajlandó. Akkor viszont interjút adott, és készült vele néhány kép az ikonikus fotóval.

  Fiona Butler 18 éves diák volt 1976-ban. Az akkori barátja, Martin Elliott fotózással foglalkozott.

  Meggyőzte a lányt, hogy hadd fényképezze le ebben a pózban. A lány belement, annak ellenére, hogy nem különösebben kedvelte a teniszt.

  A fotó 1976 szeptemberének egyik ködös délutánján készült a Birminghami Egyetem teniszpályáján. Fiona Butler ruháját az egyik barátnője varrta, a teniszütőt is kölcsön kapta, a képen látható teniszlabdákkal pedig a kutyái játszottak.

  A nő elmondta, hogy ő a képért egy fillért sem kapott. A barátja azonban eladta a fotó felhasználásának jogát, keresett vele körülbelül 250 ezer fontot, de a lánynak nem fizetett ebből semmit. Ő azért büszke a képre és a pózra.

  A fotó naptáras poszterként jelent meg. Világszerte 2 millió példányban kelt el. Fiona Butler - aki szabadúszó illusztrátorként dolgozik, és egy üzletember felesége - azt is elmesélte, hogy lányai szokták mondani az embereknek, hogy az édesanyjuk látható az ikonikus fotón, de rendszerint nem hiszik el.

  A címkép illusztráció (Pexels). Forrás: SZMO


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Nagy Alexandra no-makeupját tanítani kellene
  Mintha nem viselne sminket, mégis csodásan néz ki legújabb fotóján.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 09.


  Megosztom
  Link másolása

  Mivel általában a képernyőn szerepel vagy éppen egy fényképezőgép előtt pózol, Nagy Alexandrát a legtöbbször erős sminkben láthatjuk. Ezek a körülmények persze megkívánják a több réteg alapozót és az erős szemsminket, de a színésznő most megmutatta, hogy anélkül is fantasztikusan néz ki.

  Az Instagram-oldalára töltött fel egy szelfit, amin elképesztően természetes beauty sminket visel.

  A bőr természetes ragyogását hangsúlyozó, vékony alapozó melett egy kis pirosítót, natúr szemhéjfestéket, egy kevés szemceruzát, barna szempillaspirált és naturális rúzs visel. Emellett már csak a szemöldökét hangsúlyozta a saját színével, hogy keretet adjon az arcának. Ezzel még bőven a no-makeup-kategóriába sorolható, mégis egy egységes, gyönyörű összképet kapott, ráadásul simán le is tagadhatna pár évet a korából. Reméljük, hogy egyszer megosztja a sminktrükkjeit velünk is!

  Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök


  Megosztom
  Link másolása


  TRENDY
  Elképesztő, hogy működik: TikTokon gyűjti össze a mellműtéte árát egy influenszer
  Az adományozók igen nagylelkűek.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  Aki gyakran pörgeti a TikTokot, és szereti a könnyed tartalmakat, az már találkozhatott Hailey Marie nevével. A fiatal lány számtalan népszerű videót posztolt már a megosztón, de az egyik újabb tartalma – amiben a mellnagyobbító műtétjére kezd el adományozókat toborozni – minden eddiginél nagyobb számokat produkált. A videóban, amit már 1,7 millióan láttak, Hailey azoknak üzen, akik hozzá hasonlóan kis mellekkel élik a mindennapjaikat.

  „Minél nagyobb, izmosabb leszek, a melleim annál inkább összemennek. Nem viccelek, ez k.rvára nevetséges”

  – fakad ki a lány. Ezután pedig megosztja a tervét: a követői segítségét kéri abban, hogy küldjenek neki csak fejenként egy dollárt. Így már 10,000 utalás után alávetheti magát egy mellplasztikai műtétnek.

  Az – ahogyan ő nevezi – „ici pici cici bizottság” pedig máris igen sikeresnek látszik. Egy follow-up videóban már arról számolt be, hogy 3600 dollárt kapott PayPalon keresztül, plusz 1066 dollárt a Venmo csatornáján. Így már nem is hiányzik sok ahhoz a műtéthez! Ha pedig sikerül elérnie az összeget, nem áll meg: a célja, hogy minél több, hozzá hasonlóan kismellű, nőnek segíthessen az adományokkal.

  @_haileyjay Just going to keep posting until it goes viral in support of small boobs #fyp #plasticsurgery ♬ original sound - Hailey Marie


  Megosztom
  Link másolása


  TRENDY
  Girlpower! Itt a She-Hulk várva várt előzetese
  Teljes pompájában megnézhetjük Tatiana Maslanyt Hulkként.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  2022. eddig elég erős a Marvel-sorozatok szempontjából: a Holdlovag és a Ms. Marvel után hamarosan érkezik a She-Hulk is. Az augusztus 17-én, a Disney+-on debütáló szériából már kaphattunk egy rövid előzetest, abból azonban nem sok derült ki, még a főszereplő Tatiana Maslany-ből is csak a lábait láthattuk.

  Most viszont egy vicces, akciódús, izgalmas trailerrel is megörvendeztették a nézőket, ami az alcímet (Attorney at Law) is elárulta. Itt már magyar felirattal is elérhető:

  A közel kétperces kedvcsinálóban feltűnik Mark Ruffaló mint Hulk, Tim Roth mint Förtelem, sőt még a Jameela Jamil által megformált Titania is. Csak győzzük kivárni az augusztust!


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk