Connect with us

Tóth Gabi felfedte ‘szépséghibáit’ – a természetesség mellett kampányol

TRENDY

Tóth Gabi felfedte ‘szépséghibáit’ – a természetesség mellett kampányol

Az énekesnő egy eddig rejtett szexepiljét mutatta meg a követőinek.


Tóth Gabit extravagáns viseleteiről és általában erőteljes sminkjeiről ismerhetjük, ám most megmutatta egy új arcát is.

Az énekesnő láthatóan kicsattanó formában van, ami nem is csoda, hiszen első gyermekét várja újdonsült vőlegényétől, Krausz Gábortól.

A Dove kampányának részeként úgy döntött, hogy megosztja rajongóival legigazibb, szeplős énjét és másokat is arra buzdít, hogy ne takarják el azon tulajdonságaikat, amik az átlagostól, a megszokottól, az aktuális szépségideáltól eltérőek.

Gabi azt is bevallja, hogy korábban inkább szépséghibának gondolta az egyedi kis szexepileket, mára azonban megbarátkozott velük és tudja, hogy nem hogy elvesznek a személyiségéből, de inkább hozzá is tesznek létükkel.

“Énidő? Akkor kérlek figyelj rám egy kicsit, mert a segítségeddel és a Dove #MutasdMeg kampányával végre megállíthatnánk valamit!

Olyan életet élünk, ahol mindenki a tökéletesért próbál mindent megtenni. Közben elfelejtjük azt a természetes állapotunkat, ahol az egyedi dolgainktól válhatunk széppé. Engem is sokat piszkáltak már azért, hogy egyedien szép szemplőim vannak. 🙂 Egyedi elrendezéssel, ők hozzám tartoznak, én tőlük is vagyok az a természetes lány, nő, aki ma vagyok. Néha szaporodnak, néha bújkálnak, de velük együtt tekinthetek mindennap önmagamra. Most már nem hallgatok másra, nem tud érdekelni, ha ez mást zavar. Megszerettem őket és nektek is megmutatom. Amikor a tükörben láthatom őket, akkor tudom, hogy ők az egyéniségemhez hozzátesznek, és nem elvesznek.

Ezért is csatlakoztam nagy örömmel a @dove felkérésére a #MutasdMeg #ShowUs kampányhoz, mert szeretném ha a média és a reklámok inkább a sokféle természetes szépség bemutatására figyelnének!

Legyen trendi a hiteles és természetes nő elfogadása, ne kelljen semminek és senkinek megfelelni!

Ez a poszt a Dove Hungary-vel való együttműkődésből valósulhatott meg. Szeretném ha segítenétek és csatlakoznátok ti is! Mutassátok meg a természetes fotóitokat és a #MutasdMeg hashtag figyelemfelhívásoddal te is segíthetsz mindenkinek, hogy szeresse és elfogadja önmagát!”

– írja a tanulságos poszthoz, aminek gondolatait érdemes megfogadni!

Énidő? Akkor kérlek figyelj rám egy kicsit, mert a segítségeddel és a Dove #MutasdMeg kampányával végre megállíthatnánk valamit! Olyan életet élünk, ahol mindenki a tökéletesért próbál mindent megtenni. Közben elfelejtjük azt a természetes állapotunkat, ahol az egyedi dolgainktól válhatunk széppé. Engem is sokat piszkáltak már azért, hogy egyedien szép szemplőim vannak. 🙂 Egyedi elrendezéssel, ők hozzám tartoznak, én tőlük is vagyok az a természetes lány, nő, aki ma vagyok. Néha szaporodnak, néha bújkálnak, de velük együtt tekinthetek mindennap önmagamra. Most már nem hallgatok másra, nem tud érdekelni, ha ez mást zavar. Megszerettem őket és nektek is megmutatom. Amikor a tükörben láthatom őket, akkor tudom, hogy ők az egyéniségemhez hozzátesznek, és nem elvesznek. Ezért is csatlakoztam nagy örömmel a @dove felkérésére a #MutasdMeg #ShowUs kampányhoz, mert szeretném ha a média és a reklámok inkább a sokféle természetes szépség bemutatására figyelnének! Legyen trendi a hiteles és természetes nő elfogadása, ne kelljen semminek és senkinek megfelelni! Ez a poszt a Dove Hungary-vel való együttműkődésből valósulhatott meg. Szeretném ha segítenétek és csatlakoznátok ti is! Mutassátok meg a természetes fotóitokat és a #MutasdMeg hashtag figyelemfelhívásoddal te is segíthetsz mindenkinek, hogy szeresse és elfogadja önmagát!☝🏻🙏🏻❤️ #dovehungary #mutasdmeg #showus #reklam

10.4k Likes, 82 Comments – @tothgabi on Instagram: “Énidő? Akkor kérlek figyelj rám egy kicsit, mert a segítségeddel és a Dove #MutasdMeg kampányával…”

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel