Connect with us

Tóth Andi őszintén mesélt kapcsolata fázisairól – volt, hogy két hétre szakítottak Ádámmal

CELEBRITY

Tóth Andi őszintén mesélt kapcsolata fázisairól – volt, hogy két hétre szakítottak Ádámmal

‘Nem tagadom, voltak hangos szóváltások és tányértörések’ – vallotta be az énekesnő, akinek ez az első igazán komoly szerelem az életében.


Tóth Andi és Szabó Ádám augusztusban ünneplik másfél éves évfordulójukat egy horvátországi hosszúhétvégével.

Szerelmük annak idején akkora lángolással kezdődött, hogy már egy éve össze is költöztek.

Az ember azt hinné, hogy közös szenvedélyük, a zene olyannyira szoros kötelék közöttük, hogy a közös élettel járó kellemetlenségek semmivé is foszlanak, azonban ez nem teljesen így van.

Andi elmondása szerint nem volt könnyű az összecsiszolódás, egyszer még szakítottak is, azonban mostanra olyannyira kiismerték egymást, hogy reményei szerint túl is vannak a nehézségeken.

“Ez az első igazán komoly kapcsolatom, ahol megélhetem egy szerelem összes fázisát. Az elején jött a rózsaszín köd. Minden tökéletes volt, folyton együtt akartunk lenni. Annyira jól működött, hogy fél év után a páromhoz költöztem, és lakva megismertük egymást. Bár nagyon élveztük a közös életet, nem tagadom, voltak hangos szóváltások és tányértörések”

– emlékezett vissza az énekesnő a Lokál hasábjain és azt is elárulta, hogy az egyik vitájukat követő kéthetes szakítás során el is költözött a közös fészekből.

“Egy durvább vitánknak az lett a vége, hogy összepakoltam, majd két hétre szétmentünk. Nagyon rossz volt. Nehezen bírtuk ki egymás nélkül, ezért hamar leültünk, mindent megbeszéltünk, majd megegyeztünk: muszáj kompromisszumokat kötnünk. Azóta minden a legnagyobb rendben van.”

És újra itthoon😍 Köszönöm ezt a szuper nyaraláást🥰☀️ Szerettünk Montenegróó♥️ ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ #vacation #holiday #summer #montenegro #budva #becici #couplegoals #lovers #brownie #latina #latinagirl #loveisintheair #familygoals #familytravel #familytime #familytrip

2,724 Likes, 9 Comments – Tóth Andi (@tothandi.andee) on Instagram: “És újra itthoon😍 Köszönöm ezt a szuper nyaraláást🥰☀️ Szerettünk Montenegróó♥️ ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️…”

Az is kiderült, hogy Ádám kitartóan megdolgozott a különleges szerelemért.

“Ádám nagyon kitartó, képes értem küzdeni, amit korábban egy fiúnál sem tapasztaltam. Két hónapig próbálkozott, mert én csak azután mondtam igent egy randira. Ez az, amivel igazán levett a lábamról.”

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel