Connect with us

Tönkretették az életét a kiszivárgott meztelen fotók

CELEBRITY

Tönkretették az életét a kiszivárgott meztelen fotók

Jennifer Lawrence most beszélt először nyíltan arról, mit érzett, amikor 2014-ben feltörték a telefonját és kiszivárogtak a pikáns fotók.


A gyönyörű színésznő egy nagyinterjúban beszélt arról, mit érzett, amikor 2014-ben feltörték a telefonját és meztelen képeit kitették a netre.

A Vanity Fair-nek hosszasan ecsetelte, milyen állomásokon ment át, mit áldozat.

Jennifer Lawrence először 2017 novemberében a The Hollywood Reporter Awards Chatter podcastjében Scott Feinbergnek beszélt nyíltan a kiszivárogtatásról, és elismerte, még mindig nem dolgozta fel a történteket.

„Úgy érzem magam, mint akit az egész rohadt bolygó megdugott. Nem volt egyetlen ember sem a világon, aki ne láthatta volna ezeket az intim fotókat rólam. Lehet, hogy épp egy grillpartin, vagy valaki csak úgy előkapta a telefonját.”

Jennifer azt is elárulta, több nő megkereste, hogy pert indít-e az Apple ellen, de kiderült, hogy az a hacker, aki hozzáfért a telefonjához, nem csak őt célozta támadásával, hanem még 300 embert.

Nem sokkal később Oprah Winfrey-nek a The Hollywood Reporter számára adott interjújában pedig kifejtette, hogy

„egyszerűen azt gondoltam, hogy soha többé nem teszek ilyet. Soha többé nem osztom meg magamnak ezt a részét, amióta akaratom ellenére nyilvánosságra került.”

Aztán a trauma feldolgozásában igazi áttörést jelentett számára 2018 márciusában a Vörös veréb című kémfilm, amiben

elvállalt egy meztelen jelenetet is.

Ma már egyébként visszalépett a közéletből, hogy férjével, Cooke Maroneyval élje magánéletét. Azonban a mai napig traumatizáltnak érzi magát. Úgy érzi, hogy az ezzel kapcsolatos érzései egy életre benne maradnak.

„Bárki megnézheti a meztelen testemet a beleegyezésem nélkül, a nap bármely szakában. Valaki Franciaországban épp most tette közzé őket.”

– mondta a színésznő.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel