Connect with us

“Tök mindegy, mi van, szeretlek” – ez a 6 történet bizonyítja, hogy a lánybarátság örökké tart

LIFE

“Tök mindegy, mi van, szeretlek” – ez a 6 történet bizonyítja, hogy a lánybarátság örökké tart

Tartsunk ki azok mellett, akik a legnehezebb időkben is mellettünk állnak.


Jöhet bármilyen új pasi, elköltözhettek egymástól kilométerekre, elvághatják a telefonvonalakat – a legjobb barátok elválaszthatatlanok, és nincs olyan helyzet, mikor ne találnának módot egymás támogatására. A HelloGiggles most összegyűjtött néhány inspiráló történetet, ami remekül példázza, hogy a #BFF-ség tényleg egy életre szól.

“A legjobb barátnőm rózsát és kedves üzenetet küldött nekem az új munkahelyemre. Szorongtam, frusztrált voltam, rettegtem az első héttől. Ő pedig egy kedves kaktuszt küldött ezzel a felirattal: ‘A kaktusz különleges, ahogy Kate is. Menni fog!’ Most is el tudnám sírni magam, ha eszembe jut.”
(Kate, 32)

“A legjobb barátnőm az egyik legfigyelmesebb ember. Ha hazaérek egy nehéz nap után, vacsorát készít vagy önt nekem egy pohár bort. De talán a legkülönlegesebb tavaly történt, a szülinapomon. Egy másik városba utazott yogatrainingre, és még így is meglepetés bulit szervezett nekem a barátaimmal és anyukámmal.” (Alexa, 27)

“A legszebb dolog, amit tett értem a barátom az volt, mikor segített kijózanodni. Tudta, hogy alkoholproblémáim vannak, ezért felajánlotta, hogy elvisz szakemberhez. Végigcsinálta velem az egészet, ma már mindketten teljesen absztinensek vagyunk 6 éve.” (Kelly, 40)

“A barátnőm és én is hosszú éveken át meddőséggel küzdöttünk. Végül ő teherbe esett, azonban továbbra is mellettem állt, és támogatott ezen a baromi nehéz úton. Megnyugtatott, mikor sírtam, és nagyon óvatosan, diszkréten mesélt a saját anyai örömeiről, nehogy megbántson vele. Nélküle nem tudtam volna végigcsinálni ezt.” (Jolene, 35)

“A legjobb barátnőm zenész, és mivel tudja, hogy mennyire rajongok a csellóért, az egyik szülinapomra írt nekem egy csellódarabot és felvette. Ez a leggyönyörűbb dolog, amit valaha kaptam. Csodálatos volt. Szerinte ez nem nagy ügy, de számomra elképesztően sokat jelentett.” (Arlene, 42)

“Texasból származunk, de mikor 22 éves lettem, Spanyolországba költöztem. Itt megismerkedtem egy gyönyörű nővel, akibe egyből beleszerettem. Mivel elég konzervatívak a szüleim, egyedül a legjobb barátnőmnek mondtam el, hogy biszexuális vagyok és szerelmes lettem. Ennyit válaszolt: ‘Nos, ez váratlanul ért, drágám, de te vagy a családom. Tök mindegy, mi van, szeretlek. Most pedig mutasd be azt a lányt!” (Lindsey, 29)

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel