Connect with us

Teljesül az álmunk: közös kollekciót álmodott meg a Vans és a Disney

TRENDY

Teljesül az álmunk: közös kollekciót álmodott meg a Vans és a Disney

Gondoltad volna, hogy Mickey Mouse már 90 éves?


Fontos év az idei a Disney-fanok életében, hiszen Mickey Mouse 90. (igen, jól olvastad!) születésnapját ünneplik az ikonikus mesefilm megalkotói. Az elmúlt években egyre több meseszereplő szivárgott be a popkultúra és a divat világába, a jubileumi dátum pedig tökéletes apropó, hogy a legmenőbb deszkás márka, a Vans is alkosson valami korszakalkotót. Nem csalás, nem ámítás, a Vans kollaborációra lépett a Disney-vel, és megalkotta minden idők legcukibb és egyben legcoolabb kollekcióját.

A két brand közös cipőket és kiegészítőket készített, és múlt hónapban már bemutatták az első trailert is, ami persze rögtön felrobbantotta a világhálót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Have you heard? A new #DisneyxVans collection is on the way! Head to vans.com/disney to sign up for updates.

vans girls (@vansgirls) által megosztott bejegyzés,

“A kollekció 11 különböző design-t jelenít meg, ezzel felölelve Mickey Mouse szellemiségét és fejlődését egészen 1920-tól napjainkig” – árulta el hivatalos közleményében a sportmárka.

90 years of Mickey Mouse! Time to celebrate with a new #DisneyxVans collection arriving soon. vans.com/disney

55k Likes, 1,153 Comments – vans girls (@vansgirls) on Instagram: “90 years of Mickey Mouse! Time to celebrate with a new #DisneyxVans collection arriving soon….”

It’s Mickey Mouses 90th anniversary and you can bet that it’s being celebrated!! The two giants both Vans and Disney have teamed up to bring a real great anniversary collection!! It consists of 11 pieces all inspired by films from 1928 till present day. It’s safe to say that this is ones gonna be great!! Be prepared for the 5th of October people!!💥💥 What are your thoughts??⬇️⬇️ . . . . . . #vans #disneyxvans #disney #vansxdisney #vansdisneypixar #vansdisneycollection #disneyvans #disney #disneyfanatic #disneyvanscollab

13 Likes, 0 Comments – DOH (@dohhario) on Instagram: “It’s Mickey Mouses 90th anniversary and you can bet that it’s being celebrated!! The two giants…”

Szerencsére nem kell túl sokat várnunk a ruhákra, ugyanis a kollekció október 5-én érkezik a Vans boltokba, az ára 12 és 80 dollár közé saccolható. Mi már most tűkön ülünk!

Forrás: HelloGiggles

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel