SZTÁR

„Van itt a közönség soraiban valaki, aki borzasztó nagy” – megszólalt a rajongó, akit kétszer hívott fel Robbie Williams a színpadra

Gregus Vidor, a szerencsés férfi, aki húszévente Robbie Williams vendége lehet a színpadon, több érdekességeket is elmesélt kollégánknak.

Megosztom
Link másolása

Miután Robbie Williams megosztotta közösségi oldalán a két képet, mely 20 év különbséggel készült kettejükről, az egész világ azt találgatta, ki lehet az a szerencsefia, akit Robbie számításai szerint százmilliomod eséllyel választott ki kétszer is arra, hogy különleges vendége legyen a show során. Mi megtaláltuk, és most nektek is bemutatjuk Gregus Vidort, a 198 centis óriást, aki megkapó szerénységgel fogadja a gratulációnkat.

„Helyén kell kezelni a dolgokat, holnapután már csak az én emlékeimben lesz fontos helyen, hogy kétszer is felhívott a színpadra Robbie Williams” - mondja kedvesen.

Azt is elárulja, hogy viszonylag gyakran jár koncertre. „Szeretem a jó koncerteket. Most is olyan jól elterveztem: Robbie Williams volt 14-én, 16-án lett volna Celine Dion, úgy voltam, elmegyek arra is, de ő lemondta. És 17-én megyek Bécsbe, Robbie Williamsre.”

Igen, jól olvasták, még egy Robbie Williams-koncertre. Az lesz a tizenkettedik, amit Vidor végig tombol.

„Hát igen, tizenegyből kettő, az majdnem 20 százalék!” - mondja nevetve, amikor azt vesszük sorra, hogy neki mennyivel jobbak a statisztikái, mint a világhírű énekesnek. És hogy miért vásárol jegyet egymás után kétszer ugyanarra a koncertturnéra? „Most viszem anyukámat, ezért ülőhelyem lesz. Máskor kifejezetten állóhelyet veszek, és odamegyek már délután négykor, hogy elöl legyek. Ahogy most legutóbb is.”

Kevés ember tudná autentikusabban elmesélni, hogy pontosan mi történik, amikor a közönség soraiból felhívnak valakit a színpadra. Vidor viszont szinte minden mozzanatra emlékszik, húsz év távlatából is.

„20 évvel ezelőtt az első sorban álltam, és nagyjából az ötödik szám után Robbie azt mondta, hogy van itt a közönség soraiban valaki, aki borzasztó nagy. Odajött elém a színpadon, és megszólított:

Olyan nagy vagy, mondta. Ebben egyetértettünk. Miért nem vagy a testőröm, kérdezte. Hát akarod? Kérdeztem vissza. Persze, válaszolta, és már segítettek is, hogy fel tudjak jutni a színpadra.

Mondta, hogy álljak csak ott nyugodtan a színpad szélén és figyeljek rá. Amikor később vitték volna be neki a kabátját, megállította a stábot, hogy no, no, my new friend, így aztán odaadták nekem azt a kabátot, hogy vigyem be és én adjam fel rá. A koncert végén szólt, hogy most hajoljunk meg együtt, így hajlongtunk az aréna sokezer nézője előtt a zenészekkel, meg kettesben is. Végül behívott hátra az öltözőbe, hogy szeretne adni emlékül valamit.

Dedikált nekem egy műsorfüzetet, és váltottunk két szót, hogy mennyire jól éreztem magam, ilyesmi.”

Felmerül a kérdés, hogy mennyiben változtak a dolgok azóta?

„Most ugyanígy elöl álltam, amikor kiszúrt. Nem a színpadra hívott fel, hanem a kordon másik oldalára segítettek átmászni. Utána többször odajött hozzám beszélgetni, megkérdezte a nevemet, és nekem mesélte a sztorikat, persze rajtam keresztül a közönségnek. Később felhívott a színpadra, és együtt integettünk.

Végül volt egy nagyobb monológja, hogy mi hajtja őt, mi segített kijönni neki a nehezebb időszakokból, és úgy fogalmazott, hogy nem más, mint a rajongóim, mint Vidor, és ti, az, hogy eljöttök a koncertjeimre.”

Azt persze nem állíthatjuk, hogy Robbie Williams ismerte fel Vidort 20 év elmúltával. Ahogy ott üldögélt a kordon belső oldalán, Vidor a biztonsági főnökkel elegyedett beszélgetésbe, és akkor került szóba a különös véletlen. Még a telefonján őrzött fényképet is megmutatta. Aztán amikor Robbie megkérdezte őt, hogy akar-e egy közös képet, fotózkodás közben meg tudta beszélni a fotóssal, hogy kicserélik a két képet. „Ő elküldi nekem ezt a fotót, én meg elküldöm a régi képet, ami így jutott el hozzájuk.”

A történetet hallgatva már csak egy kérdésünk maradt: milyen illata van Robbie Williamsnek? „20 éve cigarettázott, azt lehetett érezni. Most nem cigarettázik, mondjuk azt, hogy nagyon jó illata volt” - válaszolta nevetve Vidor.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Szívszorító: Tina Turner anélkül halt meg, hogy találkozott volna az unokáival
Az egész világ bálványozta, de úgy tűnik, a saját családjában nem volt sztár.

Megosztom
Link másolása

Tina Turnernek múlt heti halála előtt nem volt alkalma találkozni három unokájával és öt dédunokájával. A rocklegenda 83 évesen, svájci otthonában hunyt el, miután hosszú ideig magas vérnyomással és veseelégtelenséggel küzdött.

Az énekesnő halála sokként érte a közelebbi családját, mert sokan nem voltak tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a betegsége.

Úgy tűnik, nem voltak túl szoros kapcsolatban, a PageSix egyenesen úgy tudja, hogy Tina Turner soha nem találkozott az unokáival és dédunokáival.

Twanna Turner, aki az énekesnő volt férjének, Ike Turnernek a lánya a lapnak elmondta: „Egy ideje nem hallottunk felőle, olyan hirtelen történt minden. A családnak nagy szüksége van most egy gyógyulási időszakra.”

Lapozz Tina Turner családi viszonyaiért!Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Harrytől megtagadhatja a belépést bármelyik amerikai határőr, aki tud arról, hogy önéletrajzi könyvében a drogozásáról ír
Szakértők szerint a bevándorlási tisztek egyszerűen visszafordíthatnák őt a határról, hiába él az országban a családja. Köze lehet ehhez annak, hogy úgy döntöttek, befejezik a mocskolódó dokufilmek és könyvek készítését?
Sassy - sassy.hu
2023. június 01.


Megosztom
Link másolása

Harry a következő kiruccanása után nem biztos, hogy visszatérhet az Egyesült Államokba. Az amerikai kormány képviselője jövő kedden megjelenik a szövetségi bíróságon, hogy válaszoljon a herceg vízumkérelmével kapcsolatos kérdésekre, miután Harry önééletrajzi könyvében beismerte, hogy kokaint, füvet és varázsgombát fogyasztott.

A bevándorlási tiszt persze nem tudná megtagadni a beléptetést, ha a drogfogyasztást beismerte volna Harry a vízumkérelmébe. Csakhogy ha beírta, nem valószínű, hogy megkapta volna a vízumát.

Az ügy június 6-án 14.30-kor kerül a bíróság elé. Egy bevándorlási ügyvéd szerint a dolog akárhogy alakulhat. Fennáll a veszélye, hogy a per foltot ejt Harry bevándorlási aktáján, ami megnehezítheti a vízuma megújítását.

Ha kiderül, hogy a herceg hazudott a vízumkérelmében a kábítószer-fogyasztásáról, akkor azt a vízumot a törvény szerint vissza kellene vonni.

A Spare című könyvben Harry ugyanis elárulta, hogy 17 évesen fogyasztott először kokaint és később is még néhány csíkot felszívott. Azt is bevallotta, hogy cannabist szívott a Meghannal való első randevúja után. A herceg beszélt még az ayahuasca nevű pszichedelikus droggal szerzett élményéről, mondván, hogy egyfajta relaxációt, felszabadultságot, vigaszt, könnyedséget hozott, amit egy ideig sikerült megtartania.

Harry Dr. Máté Gábornak azt is elmondta: „A kokaintól semmit sem éreztem, inkább egy szociális dolog volt, és a valahova tartozás érzését adta… A marihuána más, az tényleg segített.”

Nem ismert, hogy Harry milyen vízummal rendelkezik, de feltehetőleg egy ideiglenes, nem bevándorló vízummal, amely öt évig érvényes.

Az amerikai törvények értelmében a kokainhasználat beismerése valószínűleg megakadályozza, hogy Harry valaha is zöldkártyát kapjon vagy amerikai állampolgár legyen.

Amy Winehouse-nak 2008-ban megtagadták az amerikai vízumot a drogfüggősége miatt, ezért kellett lemondania a Grammy-díjátadón való részvételt.

Kate Mossnak is gondjai voltak az amerikai vízummal, miután 2005-ben olyan képek kerültek nyilvánosságra, amelyeken fehér port szippantott.

Egy mai másik hír szerint Harry és Meghan abbahagyják a dokumentumfilmek készítését, az emlékiratok kiadását és a királyi családot ostorozó interjúkat, a kiszivárogtatott magyarázatok szerint „nincs már mit mondaniuk.”

Ez azért furcsa, mert nemrég még azt lebegtették, hogy a következő vádcunami még durvább lesz, mint az első hullám.

A drasztikus irányváltás alig egy héttel azután történt, hogy Harry és Meghan állítása szerint majdnem katasztrofális autós üldözésbe keveredtek paparazzókkal New York utcáin.

Ki tudja, mi áll a visszakozás hátterében.

De eléggé valószínű, hogy mindehhez köze van Harry jelenlegi bevándorlási státuszának is.

Úgy tűnik, mégis jobban szeret Amerikában élni, mint amennyire ártani szeretne a családjának.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ben Affleck és Jenifer Lopez végre közös házat vettek, 24 fürdőszoba van benne!
A párosról mostanában feszültségről árulkodó képek láttak napvilágot, de ha tudtuk volna, hogy épp a lakásvásárlás kacskaringós útvesztőjében bolyonganak, mindent értettünk volna

Megosztom
Link másolása

Jennifer Lopez és Ben Affleck állítólag két éve küzdenek azzal, hogy megleljék álmaik házát. Igen, az esküvő csak tavaly volt. Mindegy. Most végre rátaláltak a tökéletes megoldásra, és hallva a részleteket, már világos, miért tartott ennyi ideig kivárni, míg ez a ház a piacra kerül:

a házban mozi, borozó, whiskey-szalon és egy spa is található, haj- és körömszalonnal, szaunával és masszázsszobával.

Sőt, van egy különálló, 5000 négyzetméteres sportlétesítmény is, amely magában foglal egy fedett pickleball pályát, box ringet és egy sportszobát. Ezen felül van egy 2 hálószobás őrház is – azt hiszem sokan megelégednénk ezzel a kis melléképülettel önmagában.

Összesen tehát vettek egy 12 hálószobás, 24 fürdőszobás és 15 kandallós ingatlant!

Ben és Jen mindössze 60.850.000 dollárt fizetett... természetesen nem hitelre vették, mint a Beckham házaspár, akik bevállaltak nevetséges havi 20 millió forintnak megfelelő törlesztést egy floridai kecóért,

Ben Affleck és Jenifer Lopez készpénzben fizettek.

És most jön a legváratlanabb része: az egész üzlet az első pillanattól az utolsóig összesen 1 hétig tartott. Igen, attól kezdve, hogy meglátták, addig, míg aláírták a papírokat.

Talán azért volt a nagy sietség, mert tudták, hogy hihetetlenül jó üzletet kötnek. Az ingatlant 2018-ban 135 000 000 dollárért adták el, idén 75 millió dollárért hirdették meg.

A birtok egy 5 hektáros dombon fekszik, a biztonság páratlan. Wallingford koronaékszerének tartják, és ez mond valamit.

Az ifjú házasok az elmúlt két évben többször hoztak rossz döntést, amikor több más ingatlanra jelentkeztek, de az aláírás előtt mindig visszaléptek.

Még nincs vége! Lapozz tovább a folytatásért!Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Shakira túl van Gerard Pique-n? A jelek erre mutatnak
Az énekes csupa mosoly volt, amikor wakeboardozás után lefotózták. Hamilton vagy Tom Cruise van a háttérben?

Megosztom
Link másolása

A 46 éves popsztárt egy kikötőben látták, boldogan és lazán sétált kék hosszúujjú ingében és fekete rövidnadrágjában.

Shakira egy hasonló kiruccanást már tett a hónap elején a Forma-1 szívtiprójával, Lewis Hamiltonnal.

Az énekes elfogadta az autóversenyző kinyújtott kezét is, aki felsegítette őt a hajójára, mielőtt elszáguldottak Shakira 20 millió dolláros vízparti villájából.

Nem sokkal korábban az énekesnő betért a miami Cipriani étterembe, ahol Hamilton a barátaival vacsorázott. Az esti felvételeken az látható, ahogy a Forma-1 rajongó Shakira köszön az pilótának, aki mosolyogva válaszol rá, és elkíséri az asztalához.

Csakhogy míg Shakira a Piquéval való szakítása óta egyedülálló, addig Hamiltont elvileg Juliana Nalu brazil modellel kavar. Vagy kavart.

A dél-amerikai énekesnő lassan épül fel a válásából, miután tavaly nyáron brutálisan szakított a 36 éves Gerard Piquével, aki állítólag megcsalta a feleannyi idős (24 éves) Clara Chia Martival.

Ennél jobban nem nagyon lehet egy feleséget megalázni, így érezhette Shakira.

A férfitől két fia született – a 10 éves Milan és a 8 éves Saha –, és az énekesnő a válás közepén egy hosszú, spanyol nyelvű Instagram-nyilatkozatot tett közzé, amelyben arra kérte a médiát, hogy tartsa tiszteletben a magánéletét, hogy a gyermekei nyugodtan élhessék az életüket a kamerák állandó figyelése nélkül.

Shakira Hamiltonhoz fűződő viszonya azután kapott nyilvánosságot, hogy a hónap elején a Miamiban megrendezett Forma-1-es nagydíjon lecsapott a facér énekesnőre Tom Cruise is.

A férfi kócos sörényével és fehér pólójával úgy nézett ki, mint egy magabiztos szívtipró, miközben a szupersztár énekesnőn lógott, aki egyébként szexi zöld felsőt viselt, amely kiemelte a dekoltázsát.

Egy bennfentes később elmondta, hogy Cruise rendkívül érdeklődik a kolumbiai szépség iránt, mivel szerinte megvan a kémia köztük.

„És nem magasabb nála” – tette hozzá az ismerős.

Lapozz tovább és kiderül, hogy reagált Shakira Tom Cruise közeledésére!Megosztom
Link másolása