SZTÁR

„Van itt a közönség soraiban valaki, aki borzasztó nagy” – megszólalt a rajongó, akit kétszer hívott fel Robbie Williams a színpadra

Gregus Vidor, a szerencsés férfi, aki húszévente Robbie Williams vendége lehet a színpadon, több érdekességeket is elmesélt kollégánknak.

Megosztom
Link másolása

Miután Robbie Williams megosztotta közösségi oldalán a két képet, mely 20 év különbséggel készült kettejükről, az egész világ azt találgatta, ki lehet az a szerencsefia, akit Robbie számításai szerint százmilliomod eséllyel választott ki kétszer is arra, hogy különleges vendége legyen a show során. Mi megtaláltuk, és most nektek is bemutatjuk Gregus Vidort, a 198 centis óriást, aki megkapó szerénységgel fogadja a gratulációnkat.

„Helyén kell kezelni a dolgokat, holnapután már csak az én emlékeimben lesz fontos helyen, hogy kétszer is felhívott a színpadra Robbie Williams” - mondja kedvesen.

Azt is elárulja, hogy viszonylag gyakran jár koncertre. „Szeretem a jó koncerteket. Most is olyan jól elterveztem: Robbie Williams volt 14-én, 16-án lett volna Celine Dion, úgy voltam, elmegyek arra is, de ő lemondta. És 17-én megyek Bécsbe, Robbie Williamsre.”

Igen, jól olvasták, még egy Robbie Williams-koncertre. Az lesz a tizenkettedik, amit Vidor végig tombol.

„Hát igen, tizenegyből kettő, az majdnem 20 százalék!” - mondja nevetve, amikor azt vesszük sorra, hogy neki mennyivel jobbak a statisztikái, mint a világhírű énekesnek. És hogy miért vásárol jegyet egymás után kétszer ugyanarra a koncertturnéra? „Most viszem anyukámat, ezért ülőhelyem lesz. Máskor kifejezetten állóhelyet veszek, és odamegyek már délután négykor, hogy elöl legyek. Ahogy most legutóbb is.”

Kevés ember tudná autentikusabban elmesélni, hogy pontosan mi történik, amikor a közönség soraiból felhívnak valakit a színpadra. Vidor viszont szinte minden mozzanatra emlékszik, húsz év távlatából is.

„20 évvel ezelőtt az első sorban álltam, és nagyjából az ötödik szám után Robbie azt mondta, hogy van itt a közönség soraiban valaki, aki borzasztó nagy. Odajött elém a színpadon, és megszólított:

Olyan nagy vagy, mondta. Ebben egyetértettünk. Miért nem vagy a testőröm, kérdezte. Hát akarod? Kérdeztem vissza. Persze, válaszolta, és már segítettek is, hogy fel tudjak jutni a színpadra.

Mondta, hogy álljak csak ott nyugodtan a színpad szélén és figyeljek rá. Amikor később vitték volna be neki a kabátját, megállította a stábot, hogy no, no, my new friend, így aztán odaadták nekem azt a kabátot, hogy vigyem be és én adjam fel rá. A koncert végén szólt, hogy most hajoljunk meg együtt, így hajlongtunk az aréna sokezer nézője előtt a zenészekkel, meg kettesben is. Végül behívott hátra az öltözőbe, hogy szeretne adni emlékül valamit.

Dedikált nekem egy műsorfüzetet, és váltottunk két szót, hogy mennyire jól éreztem magam, ilyesmi.”

Felmerül a kérdés, hogy mennyiben változtak a dolgok azóta?

„Most ugyanígy elöl álltam, amikor kiszúrt. Nem a színpadra hívott fel, hanem a kordon másik oldalára segítettek átmászni. Utána többször odajött hozzám beszélgetni, megkérdezte a nevemet, és nekem mesélte a sztorikat, persze rajtam keresztül a közönségnek. Később felhívott a színpadra, és együtt integettünk.

Végül volt egy nagyobb monológja, hogy mi hajtja őt, mi segített kijönni neki a nehezebb időszakokból, és úgy fogalmazott, hogy nem más, mint a rajongóim, mint Vidor, és ti, az, hogy eljöttök a koncertjeimre.”

Azt persze nem állíthatjuk, hogy Robbie Williams ismerte fel Vidort 20 év elmúltával. Ahogy ott üldögélt a kordon belső oldalán, Vidor a biztonsági főnökkel elegyedett beszélgetésbe, és akkor került szóba a különös véletlen. Még a telefonján őrzött fényképet is megmutatta. Aztán amikor Robbie megkérdezte őt, hogy akar-e egy közös képet, fotózkodás közben meg tudta beszélni a fotóssal, hogy kicserélik a két képet. „Ő elküldi nekem ezt a fotót, én meg elküldöm a régi képet, ami így jutott el hozzájuk.”

A történetet hallgatva már csak egy kérdésünk maradt: milyen illata van Robbie Williamsnek? „20 éve cigarettázott, azt lehetett érezni. Most nem cigarettázik, mondjuk azt, hogy nagyon jó illata volt” - válaszolta nevetve Vidor.


Megosztom
Link másolása

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Meztelen képek szivárogtak ki Meghan Markle-ról, amiket állítólag ő maga készített
Tengerparti nyaraláson fényképezte le a melleit.
Sassy - sassy.hu
2023. március 20.


Megosztom
Link másolása

Topless fotókat közölt egy külföldi bulvároldal Meghan Markle-ról.

A képek egy tengerparton készültek, ráadásul Meghan Markle maga fotózott - az a beállításból nem derült ki, hogy direkt vagy véletlenül.

A fotók valószínűleg évekkel ezelőtt készülhettek, mielőtt a színésznő házasságot kötött Harry herceggel.

Meghan Markle 2002-ben kapta meg első szerepét a General Hospital című sorozatban, majd szerepelt a Century City-ben, a Cuts-ban, a Love-ban, a The War at Home-ban, a Knight Rider-ben, de még a Castle című sorozatban is.

Az igazi áttörést Suits (Brilliáns elmék) című sorozat hozta meg neki 2011-ben. Ebben Rachel Zane jogi asszisztenst alakította, akinek eleinte minden vágya, hogy ügyvéd lehessen. 2013-ban kapott főszerepet a Random Encounters vígjátékban, 2014-ben pedig az Anti-Social krimiben játszott. Közben Meghan Markle felépítette a saját divatmárkáját, és népszerű blogot is vezetett. Utoljára a Suits 7. évadában játszott, ezt követően már nem vállalt szerepet.

2016 nyarán ismerkedett meg a brit királyi család tagjával, akit a bulvárlapok a család fekete bárányaként kezeltek. Harry herceg állítólag már az első találkozásuk előtt a színésznő rajongója volt Meghannek, mivel látta a a Brilliáns elmékben.

2017-ben volt a hivatalos eljegyzésük, 2018. május 19-én pedig az esküvőjük, amit a windsori Szent György-kápolnában tartottak. Első gyermekük 2019. május 6-án született, második gyermekük pedig, akit nemrég kereszteltek meg, 2021. június 4-én.

Harry és Meghan 2020 januárjában jelentette be, hogy nem kívánnak tovább a brit királyi családnak dolgozni, és Kanadába, majd az Egyesült Államokba költöztek.

Tavaly jelent meg a Netflixen a róluk szóló dokumentumfilm, idén pedig Harry önéletrajzi könyve, a Tartalék.

A meztelen fotók erre a linkre kattintva láthatók.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZTÁR
Hoppá: Tóth Andi után újabb hazai énekesnő vonul vissza
„Nem rinya ez, hanem a magyar szólista nők valósága a zeneiparban” – írta Marge az Instagramon.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Tóth Andi március elején jelentette be, hogy abbahagyja a zenélést, mert már nem okoz neki boldogságot az, amit csinál.

Most egy újabb énekesnő beszélt arról a közösségi oldalán, hogy visszavonul.

A Marge néven ismert előadó az Instagram-oldalán jelentette be, hogy ő is visszavonul a színpadról.

Az énekesnő egy régebbi fotójához írt őszinte sorokat. Leírta, hogy az utolsó nagykoncertjén, a Budapest Parkban már megtörten állt a színpadon, ahol rosszabbnál, rosszabb döntések sorozatának áldozataként zuhant lefelé „mind szakmailag, mind emberileg”.

„Nehéz volt felállni belőle és még nehezebb azt mondani mindennap, hogy jó nekem, ha nem énekelek, mert amikor énekeltem, boldogtalan, elveszett, magányos és kihasznált voltam. Nőként. Nem – nem rinya ez, hanem a magyar szólista nők valósága a zeneiparban”

- írta Marge a képhez.

Azt is leírta, hogy a nagy rendezvények csak férfiakkal és zenekarokkal kommunikálnak, a nők pedig nem emelik fel egymást, ezért is döntött a visszavonulás mellett.

„Talán még találkozunk. Köszönöm mindenkinek, aki nem ítélt el és még egy esélyt adott!”

- búcsúzott a posztban.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
A Rovatból
Eljegyezte Palvin Barbarát amerikai barátja
Hatalmas örömhír érkezett.

Megosztom
Link másolása

A világszerte ismert hazai modell, Palvin Barbara 2018-ban jött össze Dylan Sprouse amerikai színésszel.

A Blikk cikke szerint 5 év után új szintre emelték a kapcsolatukat, és eljegyezték egymást.

Barbara rendkívül boldog, amióta a szerelme, Dylan feltette neki a nagy kérdést.

Egyelőre hivatalosan nem erősítették meg az eljegyzésről szóló híreket, de a Daily Mail már egy fotót is mutatott az eljegyzési gyűrűről.

Sprouse és Palvin Barbara 2018-ban jöttek össze, azóta boldog párkapcsolatban élnek. A modell idén hosszú kihagyás után visszatér a Victoria's Secret angyalai közé, erről korábban itt írtunk.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
A Rovatból
Cameron Diaz végleg visszavonulhat a filmezéstől, miután Jamie Foxx végigdrámázta visszatérő filmjének forgatását
Pedig Foxx győzte meg a színésznőt arról, hogy térjen vissza a filmvászonra. Kár, hogy a közös projekttel nem hozta meg Diaz kedvét a további munkához.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Az 50 éves Cameron Diaz hivatalosan 2018-ban vonult vissza hollywoodi karrierjétől, mielőtt közeli barátja, az 55 éves Jamie Foxx visszacsábította volna, hogy mellette szerepeljen egy netflixes akcióvígjátékban.

A színésznő a projekt után azonban valószínűleg már nem tér vissza többé Hollywoodba egy újabb film kedvéért - miután egy barátja elárulta, hogy a sztár küzd a borzasztó hosszú munkanapokkal, amelyek elszakítják őt férjétől, a Good Charlotte zenekarból ismert Benji Maddentől, és hároméves kislányuktól, Raddix-től. Emellett tovább nehezíti a dolgot, hogy ugyan Jamie Foxx csábította vissza a forgatáshoz,

a film munkálatai során a színész többször is dührohamot kapott, több embert el is kellett küldeni a produkciótól.

A forgatáson kisebb zűr támadt, amikor is a hírek szerint Jamie teljesen összeomlott, ami végül három ember kirúgásához vezetett. Ezzel kapcsolatban egy, Cameron Diazhoz közel álló forrás elárulta, hogy - bár Foxx-szal nincsenek problémái - a színésznő valószínűleg nem fog visszatérni a filmezéshez, miután befejezte közös projektjüket, mert nagyon nehézen viselte, hogy ennyi időt távol kell töltenie a családjától. Nem mellesleg utálja a drámát és a konfrontációt, ami mostanában elég gyakori a forgatáson.

„Ezek az egymás utáni 10-12 órás munkanapok nagyon megviselik, és utál távol lenni kislányától, Raddix-től”

- mondta egy barátja a Daily Mail-nek, hozzátéve: „Cameron mindennél jobban szeret anyuka lenni”.

„Utálja a drámát és a konfrontációt. Ezért is vonult vissza a szakmától. Már bizonyított az iparágban, nem kell többet letennie az asztalra.”

Diaz és Madden kislánya 2019 decemberében született, közös életüket nagyon bizalmasan kezelik.

A bennfentes szerint bár Benji végig támogatta felesége visszavonulását, a döntés azért megviselte.

„Benji mindent támogat, amit Cameron tesz, de azért ez óriási terhet ró rá.”

Ami Jamie Foxx dühkitöréseit illeti, végül emiatt kirúgtak egy executive producert, két rendezőt és a sofőrjét, a bennfentes nem árult el konkrétumokat. Azt azonban elmondta, hogy „nagyon meglepődne, ha ez bármilyen feszültséget okozna Jamie és Cameron között.

„Amikor hatalmi pozícióban vagy, néha olyan döntéseket kell hoznod, hogy elengeded azokat az embereket, akik nem osztják ugyanazt a víziót, mint te”

- mondta. - „Cameron üzletasszony, és megérti, hogy erre időnként szükség van. Őszintén szólva Jamie az egyetlen oka annak, hogy ezt a filmet csinálja, hiszen még mindig nagyon közel állnak egymáshoz.”

Két évtized alatt Cameron Diaz több mint 40 nagysikerű filmet készített, és egy időben Hollywood legjobban fizetett színésznője volt. Mióta azonban bejelentette visszavonulását, kislánya mellett egy másik vállalkozás felé is fordult - többek között elindította saját bormárkáját, az Avaline-t üzleti partnerével, Katherine Powersszel.

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk