SZTÁR

Tóth Andi párja, Marics Peti tetszik Azahriah egyéjszakás kalandjának a Bors szerint

Ha még tudjátok követni, hogy ki, kinek a kijének a kije.
Sassy - sassy.hu
2022. augusztus 12.


Megosztom
Link másolása

Furcsa részletet szúrt ki Lakatos Levente beszélgetős műsorában a Bors.

A lap szerint az Azariah egyéjszakás kalandjaként híressé vált lánynak tetszik Marics Peti.

Az előzményekről korábban mi is írtunk: videó készült arról, hogy a szolnoki palacsintafesztiválon Azahriah egy mobilvécé mellett volt együtt egy lánnyal. A történtek nyilvánosságra kerültek, és botrány lett belő, ezek után pedig Azahriah egy pimasz és merész húzással toitoi vécével a színpadon lépett fel.

Az eset után megszólalt Azahriah barátnője, Luna is, miután arról, hogy Arahziah-val hogyan vészelik át az énekes hűtlenségét, rengeteg kéretlen és bántó véleményt kapott. "Csak arra kérlek titeket, ha ez lehetséges, hogy hadd kövessem el életem »hibáit« nyugalomban bántások és ítélkezések nélkül" - írta a lány Instagramon.

Laura, akivel együtt volt Szolnokon Azahriah, az érdeklődés középpontjába került. A történtekről Lakatos Levente podcastjében is beszámolt, de közösségi oldalon is folyamatosan tartja a kapcsolatot követőivel.

És itt jön képbe Marics Peti és Tóth Andi.

Nemrég volt egy játék Laura 24 órán át elérhető Instagram sztorijában, amelynek során a lánynak ismert férfiakról kellett eldöntenie, hogy tetszik-e valamelyikük. A válogatásban feltűnt a Stranger Things új évadának két főszereplője is, de Azahriah zenésztársa, Desh, és az X-Faktor győztese, Alee is - írja a bors.

Amikor a Valmar került terítékre, Laura meglepő választ adott. "Milo a Valmarból?" – jött a kérdés az egyik követőtől, mire Laura így felelt: "Akkor inkább már a Marics!"

"A fiatal lány egyébként egy pár képkockával később is megemlítette két nagyra nyílt szemekkel ellátott hangulatjellel az énekest, ami minden bizonnyal arra utal, hogy Tóth Andi kedvese tetszik neki" - írja a Bors.

Fotó: videó print screen

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Elképesztő! Károly király teljesen egyedül sétált a hegyek között, amikor biciklisekkel találkozott. Ez történt utána
Károly király tele van meglepetéssel!

Megosztom
Link másolása

Egy csapat kerékpáros döbbent meg alaposan, amikor összefutottak a skóciai Balmoral birtokon egyedül túrázó uralkodóval, és szerencsére megörökítették a találkozást egy GoPro videón, amelyet hétfőn osztottak meg a McTrail Rider YouTube-csatornáján.

A videó elején még viccelődtek is azzal, hogy királyi birtokon fognak kerekezni, és megmutatták a szállásukat, ahol ingyen alhat az, akikre ráesteledik arrafelé. A videó későbbi részén az látható, ahogy a három kerékpáros összefut a 74 éves Károllyal a Balmoral kastélynak is otthont adóhatalmas királyi birtokon, egy keskeny ösvényen.

Károly az esős napon sapkában és khakiszínű kabátban volt, kezében a megbízható sétapálcájával. Amikor megkérdezték, hogy nyári vakációján van-e Balmoralban, Károly azt válaszolta: „Igen. Csodálatos itt fent.”

„Ez tipikus” - tette hozzá a videón látható esőre utalva. „A szúnyogok borzalmasak. De ez tipikus.”

A kerékpárosok ezután megjegyezték, hogy a király egyedül sétál.

„Ó, igen, de én szeretek sétálni - nevetett Károly. - Jót tesz a léleknek. És jó pár dolgot meg akarok nézni útközben.”

A trió ezután elmondta az uralkodónak, hogy este a birtokon fognak aludni a Gelder Shiel Bothyban - abban a menedékházban, amelyet a nagyközönség ingyenesen használhat.

„Ó, tényleg? Ez remek - válaszolta Károly. - Annyira örülök, hogy jól működik, mert egy kicsit felújítottuk... próbálok még több fát ültetni körülötte.”

Az egyik kerékpáros ezután megkérdezte Károlyt, hogy szokott-e ő is abban házban aludni.

„Persze, régebben igen - jegyezte meg az uralkodó -, amikor nagyon fiatal voltam, apámmal és a nővéremmel. Alkalmanként, manapság már egy másik generáció használja, akik ilyen dolgokat akarnak csinálni, de mi is szoktunk arrafelé grillen sütögetni.”

A kerékpárosoktól elbúcsúzva, mielőtt folytatta volna a túrát, Charles hozzátette: „Vigyázzanak magukra, nehogy elessenek.”

„Hát, nem mindennap botlik az ember a királyba! - állt a videó leíró részében. - De ezen a biciklitúrán pontosan ez történt. A Balmoral birtokon tekertünk, és néhány Range Rovert és fegyveres őrt láttunk út közben, de egyáltalán nem számítottunk arra, hogy úgy látjuk a királyt, vagy úgy beszélünk vele, ahogyan sikerült.”

A kerékpárosnak ugyan elképesztő meglepetés volt, hogy összefutottak a királlyal, de Richard Griffin, a királyi védelem egykori tisztje elárulta, hogy ilyesmi egyszer II. Erzsébet királynővel és néhány amerikai turistával is megtörtént, miközben Balmoralban sétáltak. Csakhogy annak nagyon más lett a vége.

Két kiránduló jött felénk, és a királynő mindig megállt ilyenkor, hogy köszönjön - mondta. - Már az első pillanatban egyértelmű volt, hogy nem ismerték fel a királynőt.”

Griffin elmondta, hogy az egyik gyalogos elkezdte mesélni Erzsébet királynőnek, honnan jöttek és milyen nevezetességeket láttak az Egyesült Királyságban, majd megkérdezte, hol lakik.

„Azt mondta: 'Nos, Londonban élek, de van egy nyaralóm a hegyek túloldalán. Erre: 'Milyen gyakran járt fel ide?’”

Erzsébet királynő elmondta, hogy több mint 80 éve látogatja a Balmoral kastélyt, amire a kiránduló megkérdezte, hogy találkozott-e már valaha a királynővel. „Hát én nem, de Dick itt rendszeresen találkozik vele” - válaszolta Griffinre utalva.

A turista ezután megkérdezte Griffint, hogy milyen a királynő. „Mivel sokáig voltam vele, és tudtam, hol a határ, ameddig elmehetek, azt mondtam: „Ó, néha nagyon mogorva tud lenni, de nagyon jó humora van” - emlékezett vissza a férfi.

„A következő dolog, amire emlékszem, hogy ez a fickó odajön, átkarolja a vállamat, és mielőtt még láthattam volna, mi történik, a fényképezőgépét odaadja a királynőnek, és azt mondja: Csinálna egy képet kettőnkről?”

És Erzsébet természetesen elkészítette a képet. Arra azért kíváncsaik lennénk, hogy mikor eshetett le a kirándulóknak, hogy ki volt a fotósuk.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Kőgazdag Aurél nem foglalkozik a parkolójegyekkel - legalább 350 bírságot kapott már emiatt
A 19 éves srác nem sajnálja a pénzt, ha tankolásról van szó. Meg akkor sem, ha parkolási bírságokról
Fotó: TV2 - sassy.hu
2023. szeptember 25.


Megosztom
Link másolása

Bárány Aurél imádja a luxusautókat, és nem az alapján válogat közöttük, hogy melyik a leggazdaságosabb, vagy melyik szennyezi legkevésbé a környezetet.

Havonta félmilliót otthagy a benzinkutakon, csak úgy repkednek a százezres bírságok, amikor az autópályán kicsit meghúzatja a kocsit, és hát a parkolójegyek vásárlása is egy olyan apróság, amivel feleslegesnek tartja foglalkozni.

„Sokszor megbüntetnek, minden héten kapok pár parkolási bírságot. Le is van fotózva valahol, 350 darab büntetésem van. Szabályosan parkolok, viszont általában elfelejtek odamenni a parkolóórához. Vagy úgy vagyok vele, hogy úgyis pár perc múlva visszamegyek a kocsihoz, addig minek fizessek? De már rögtön ott állnak az autó mellett és jön a cédula!” - mindezt egyáltalán nem panaszként meséli el. Úgy van vele, hogy ilyen az élet. Azon a napos oldalon, ahol ő jár.

„Mindig kivárom a 15 napos határidőt. Halogató típus vagyok. Beállítok emlékeztetőt a telefonomba, és csak akkor rendezem a számlát, amikor a végső határidőnél jön a jelzés”

- folytatja. Aztán kiderül, milyen összegeket szokott gyorshajtásért fizetni: „Háromszor gyorshajtáson is értek az autópályán, egyszer 350 ezer forint volt a bírság, aztán 200 ezer, és volt egy száz-valahány-ezres csekk is”

Ahogy korábban mesélte, számára a sok pénz alap.

„Ha nem lenne pénz, nem lennék boldog, szóval engem a pénz boldogít.”

Azt sem titkolja, hogy a barátait is ebből a körből válogatja:

„Főként gazdag emberek a barátaim. Ha beülünk egy étterembe, az nálunk úgy működik, hogy egyszer én hívom meg a társaságot, aztán legközelebb más a soros. Jó emberismerő vagyok, kiszúrom, ha valaki folyton csak meghívatja magát. Nem fogok mindig én fizetni helyette. Ki vagyok én, az apja?!”

- mesélte el a Ripostnak.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Igen, együtt vannak – Kylie Jenner mindent megtesz, hogy tudassa a világgal, hogy Timothée Chalamet-vel jár
Itt az idő, hogy mindenki eloszlassa magában a kétségeket, Kylie és Timmy valóban egy pár.

Megosztom
Link másolása

Hiába mutatkoznak együtt, sokan még most is kétlik, hogy a celeb Kylie Jenner és a színész Timothée Chalamet egy párt alkotna. Úgy tűnik azonban, kapcsolatukat elég komolyan gondolják. Annyira, hogy már új fázisba is léptek, közös képre változtatták telefonjuk háttérképét.

Kylie Jennert a milánói divathéten kapták le, miközben telefonjával a kezében épp napszemüvegét tette fel. Az ELLE Mexico szúrta ki, hogy Kylie telefonjának háttérképe nem más, mint egy közös kép, ahol Timmy épp arcon csókolja a lányt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ELLE MÉXICO (@elle_mexico) által megosztott bejegyzés

„Szerelem van a levegőben” - ezzel a szöveggel posztolta az ELLE a képet Instagram oldalán. A Prada divatbemutatóján szúrták ki az apró részletet, és azt írták, nem tudták megállni, hogy megosszák a nagyvilággal.

Kívülről akármennyire is hihetetlennek tűnik a kapcsolatuk, úgy tűnik, mégis jól működnek együtt. Egy forrás elárulta, hogy kettejük kapcsolata teljesen problémamentes. A 27 éves színésznek is megvan a saját élete és megérti, hogy a 26 éves Kylienak előnyben kell részesítenie gyerekeit.

Itt az ideje tehát, hogy mind elfogadjuk a fiatal pár boldogságát. Persze azért egy egész világ fogja figyelni őket árgus szemekkel, ha mégis változás lépne fel.

Forrás: People


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Hihetetlen összeget keres minden Instagram-posztjával a labdarúgó Alisha Lehmann
Aston Villa sztárja számára a foci csak hobbi lehet nemsokára. Lehmann minden posztjával körülbelül 245 000 fontot, azaz kb. 110 millió forintot keres.

Megosztom
Link másolása

A 24 éves labdarúgó, aki jelenleg Svájc színeiben játszik, jelentős vagyonra tesz szert a pályán kívül is, egy tech cég, a Gracenote Nielsen most pontosan kiszámolta az összeget. Jelenleg Lehmann 323 posztja az Instagram-oldalán 15,2 millió követőt vonzott.

A cég megállapította, hogy Lehmann minden posztjával körülbelül 245 000 fontot, azaz kb. 110 millió forintot keres.

Alisha, aki egyébként rendkívül népszerű TikTok fiókkal is rendelkezik (9,8 millió követővel), virágzó közösségi média oldalait használja arra, hogy népszerűsítse 2024-es naptárát, amelyet éppen múlt héten adott ki.

Az Instagram-posztban a focista ezt írta:

2024-re is itt van. A hivatalos Alisha Lehmann Naptár most előrendelhető!

A naptár ára mérettől függően 49,99 és 65,99 font között mozog (22.000 és 30.000 Ft), míg

a limitált kiadás darabja a bátor 149,99 fontos (67.000 Ft) áron pörög,

ezen rajta van a művésznő - akarom mondani focista - saját kezű aláírása is, és csak 700 példány van belőle. Reméljük, számozott.


Megosztom
Link másolása