SZTÁR

Teljesen kiborította a rajongókat Köllő Babett ruhája: „Olyan gusztustalan, hogy nincsenek rá szavak”

Babett általában merész, de csinos ruhákat húz a Sztárban sztár leszek! adásaiban, de most valami nagyon félrement.
Sassy - sassy.hu
2023. november 20.


Megosztom
Link másolása

Minden héten kíváncsian várják a nézők, hogy vajon milyen ruhában jelenik meg Köllő Babett és Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek!-ben, azonban Babett mostani választása sokaknál kiverte a biztosítékot.

A november 19-ei adásban Köllő Babett tetőtől-talpig kígyós ruhába öltözött, amit megfejeltek egy rátekeredő kígyóval is (na nem igazival). A ruha emiatt sokaknak számára inkább ijesztő, mintsem merész. Ráadásul még egy kis kígyómintás svájci sapkát is kapott Babett a fejére.

A kommentelők nem is kímélték a megjelenést, sorra érkeztek a megbotránkozott hozzászólások.

„Erre a ruhára szavak nincsenek, olyan elképesztően ronda, gusztustalan. Mintha egy állatkertben lennél. Én fel nem venném. A stylist egy kicsit visszafoghatná magát.”

- írta egyikük.

„Babett, eskü sosem gondoltam volna, hogy lesz olyan ruha ami még rajtad sem áll jól....ezt a lehetetlen küldetést is teljesíteni tudta a stylist. Elismerésem neki, de még inkább neked, hogy vállaltad a viselését. Téged szeri, de a ruha botrány.” - tette hozzá egy másik.

„Soha nem hittem volna, hogy rosszul lehetek egy ruhától… megtörtént!”

- tetézte egy harmadik.

A ruháról készült képeket alább lehet megnézni, te be mernéd vállalni?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés

Via: Femina


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Apró Anna elárulta, hogy 12 éve egy rendőr megölte az apját, mert annak a feleségével volt viszonya
A Város Királynői adásában mesélte el a tragikus történetet.
KO - sassy.hu
2023. december 08.


Megosztom
Link másolása

A Város Királynői minapi adásában történt egy furcsa közjáték. Szécsényi Violetta édesapját nemrég veszítette el, erről beszélt, és mintegy mellékesen vetette oda Apró Annának, mert ő fiatalon vesztette el az apját, mindig csak sajnáltatja magát.

„Téged mindig sajnálni kell, te vagy a szerencsétlen, mert te fiatalon elveszítetted az édesapád.”

- mondta Violetta.

Az, hogy ez mennyire elevenébe talált, később fedte fel Apró, amikor a kamerák előtt így vallott:

„Tudom, hogy mit érez, vagy hogy min ment keresztül. Ha ezt értelmesen tálalja, akkor nagyon szívesen segítettem is volna neki, vagy beszéltem volna vele.”

Majd azt is elárulta, hogyan halt meg az apja:

„12 évvel ezelőtt egy rendőr megölte, akinek a feleségével apukámnak viszonya volt.”

Állítása szerint Apró azóta túllépett ezen, bár reagálása is mutatja, hogy vannak sebek, melyek idővel sem gyógyulnak teljesen.

(via: 24.hu)


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Vilmos herceg és Katalin karácsonyfát vettek, de vitték magukkal Györgyöt és Saroltát is
Tényleg mindjárt karácsony van: még a király fia is próbál szép fenyőfát venni.

Megosztom
Link másolása

Nem könnyű megtalálni a tökéletes fát ilyenkor, legyen kellő magasságú, legyen szép formás, ne potyogtassa a leveleit és lehetőleg férjen bele a tavalyi fenyőtalpba. Ezt a feladatot sok férfi magára vállalja, aztán a fa beállításakor próbálja takargatni a döntés árnyoldalait.

Úgy tűnik, nincs ezzel másként a brit trónörökös sem, jobban szereti maga intézni az ilyen kényes dolgokat.

Nemrég látták Vilmos herceget, Katalint és két idősebb gyereküket, Györgyöt és Saroltát egy fenyőfa lerakatnál válogatni a szebbnél szebb fák között egy berkshire-i karácsonyfa árudában. Egy figyelmes vásárló vette észre őket, aki a Facebookon osztotta meg a fotót. Az azóta már törölt képen

Vilmos egy férfival beszélget, miközben a tízéves György és a nyolcéves Sarolta a fákat nézegeti.

Katalin szürke nadrágban, barna csizmában és hozzá illő kabátban a gyerekei mögött sétál, miközben egyik kezében egy pár kesztyűt tart. Sarolta a képen piros nadrágot, barna gumicsizmát és kék bélelt kabátot viselt, akár a bátyja. Vilmos maradt a megszokott zöld kabátjánál, hozzá csizmát és kék farmert vett fel, sapkával. Lajos herceg számára valószínűleg még működik a csoda, mert őt nem vitték magukkal a fenyőfa kiválasztására.

A walesi hercegi pár és gyerekeik a windsori kastély közelében az Adelaide Cottage-ban élnek. Azt nem tudni, hogy a család pontosan mikor látogatott el a karácsonyfa-boltba, de a képet vasárnap osztották meg.

Az áruda december 18-ig tart nyitva, vagy amíg a készlet tart, és hétköznap 11 és 19 óra között, hétvégén pedig 9 és 17 óra között. A honlapjukon ez áll:

„Fáink Nagy-Britanniában fenntartható módon termesztettek, sok közülük a windsori birtokról származik, és választhat a norvég lucfenyő, a Nordmann fenyő vagy (idén újdonságként) a vibráló és hagyományos kék lucfenyő közül.”

Nem tudjuk, hogy Vilmosék végül melyik fát vagy talán fákat választották, de az ünnepekkor hátha készít erről is fotót Katalin, és megosztja a közösségi médiában.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Sophie Turner tényleg továbblépett: szerelmesen andalogtak a brit arisztokratával, Peregrine Pearsonnal
Novemberben látták őket először csókolózni, most közös sétára mentek és csak úgy sütött róluk a boldogság.
Kálmán Orsolya - sassy.hu
2023. december 08.


Megosztom
Link másolása

Ahogy azt már megírtuk, lehetett sejteni, hogy alakul valami Sophie Turner és a brit arisztokrata, Peregrine Pearson között, ugyanis még novemberben látták, amint elcsattan kettejük között egy csók.

A férfi egy nagyon előkelő és nem mellesleg gazdag család örököse, vagyonukat 224 millió fontra, ami már-már elképzelhetetlen magyar forintra átszámolva, de ha megpróbáljuk, majdnem 80 milliárd forintnak felel meg.

Peregrine legutóbb egy igazi hercegnővel randizgatott, de szakításukat követően úgy tűnik, a Trónok harcának hercegnője rabolta el a szívét, legalábbis ez következik abból, ahogy ő és Sophie Turner csütörtök este együtt sétáltak.

A séta alatt többször átkarolták egymást, időről időre megálltak, hogy ölelkezzenek és csókolózzanak. Láthatóan a rózsaszín ködös, boldog fázisban andalogtak. Ha érdekelnek a róluk készült lesifotók, ITT tudod megnézni.

Az első csókukra egyébként nem sokkal azután került sor, hogy Sophie Turner és Joe Jonas beadták a válópert, amivel az egész világot meglepték. A párosnak egyébként két közös gyereke született: a hároméves Willa és a 16 hónapos Delphine.

Úgy tűnt, hogy a gyerekek elhelyezésével kapcsolatban hosszas és botrányos perre készülnek, de aztán részt vettek egy négy napos mediáláson, ami láthatóan eredményes volt, ugyanis ideiglenes megállapodást kötöttek a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban.

Forrás: Daily Mail


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Meghan Markle-t ejti hollywoodi ügynöke a friss botránykönyv miatt - túl forró és zavaros lett a helyzet
Lehet, hogy visszafelé sült el a puska.

Megosztom
Link másolása

Meghan Markle-t ejtheti hollywoodi ügynöksége Omid Scobie Végjáték című könyve miatt, mert úgy látják már „túl forró a talaj” és „bűnös asszociációk” tapadnak a hercegné nevéhez, állítják PR-szakértők.

Emiatt Meghan hollywoodi újrakalibrálása „nem megy a terv szerint”, és lehet, hogy az egész kútba eshet, mert az Omid Scobie új könyve által kirobbantott faji vita miatt „túl forró lett ahhoz a helyzet, hogy kezelni lehessen”, mondták a MailOnline-nak a szakértők.

Sussex hercegnéje nemrégiben írt alá egy szerződést a William Morris Endeavor (WME) mega-ügynökével, Ari Emanuellel, akinek ügyfelei közé tartozik többek között Dwayne "Szikla" Johnson, a teniszcsillag Serena Williams és több más hollywoodi sztár.

A szakértők szerint a Végjáték ugyanolyan veszélyes lehet Meghan karrierjére, mint Harry memoárja volt a hercegére, és azt állítják, hogy a Los Angeles-i képviselők aggódnak, hogy „beárnyékolta a hírnevét, és ez árthat az ügynökség megítélésének is”.

A könyv megjelenése óta a Sussexek részéről tanúsított hallgatás miatt Meghan amúgy is érintettnek tűnik a kinyomtatott nevek ügyében annak ellenére, hogy Scobie, aki a színésznő haverja, hevesen tagadja, hogy a nőnek köze lenne a könyvhöz.

„Egy hollywoodi ügynök számára az a probléma, hogy nehezen tudja így irányítani Meghan karrierjét, hiszen sosem tudhatja, idővel mi minden fog még kiderülni, és mindez potenciálisan árthat az ügynökség jó hírnevének is”

- állítja a szakértő. Mark Borkowski PR-guru a MailOnline-nak elmondta, hogy Meghan karrierjének újratervezése egyértelműen nem a tervek szerint halad.

A New York Post arról számolt be, hogy az ügynökségét elborzasztotta, hogy Scobie könyve milyen kárt okozhatott a Sussexek márkájának, melyen annyit dolgoztak Harry könyvének megjelenése után. Egy bennfentes azt is elmondta a Daily Mirrornak, hogy

elkeserítette őket a Sussexék körül kialakult véget nem érő botrány.

Angela Levin királyi szakértő a GB Newsnak nyilatkozott: „Az ügynökség azt mondta, hogy „elborzadtak”, Soha nem hallottam még, hogy egy ilyen ismert ügynökség vezetői világosan kifejezték volna, hogy mit éreznek.”

Sokat sejtető az a tény is, hogy Scobie nem volt hajlandó bocsánatot kérni Károlytól és Katalintól a kínos eset miatt, amelynek következtében a könyvet Hollandiában levették a polcokról.

A szerző elhárította a kritikát, azt állítva, hogy a nevek már régóta ismertek, és a holland kiadót hibáztatta.

Scobie-t sokan Meghan szócsöveként jellemezték - ezt erősíti, hogy sem ő, sem Harry herceg nem szólalt meg eddig a királyi család védelmében a rasszizmus rendkívül káros vádjai miatt. Mindez komoly következménnyel lehetnek Harryre és Meghanra nézve, mivel Vilmos állítólag „lépéseket akar”. A végső döntés Károlyon múlik, aki a források szerint nem fog elhamarkodottan cselekedni.

Egy királyi informátor így nyilatkozott: „A legtöbb józan gondolkodású ember bocsánatkérést várna - ki ne várna? Ha valakit hamisan rasszistának bélyegeznek nyomtatásban, az komoly vád, amelyet komolyan kell kezelni. Minden lehetőség szóba jöhet.”


Megosztom
Link másolása