SZTÁR

Összebalhézott Harry a Netflix-szel, a herceg „puhítani” akarja családja elleni bosszúfilmjét, a filmcég nem enged

Harry és Meghan pánikolnak, érzik, hogy az újabb mocskolódó doku a hercegi címükbe fog kerülni.
Sassy - sassy.hu
2022. október 05.


Megosztom
Link másolása

Egyre rosszabbul állnak a Kaliforniában élő sussexi hercegi pár dolgai, és az amerikai showbiz ügyeiben igen járatos PageSix beszámolója szerint Harry és Meghan gyakorlatilag teljes pánikban vannak.

II. Erzsébet szeptember 8-án bekövetkezett halála ugyanis egy újabb, egészpályás "bosszúkampány" kellős közepén kapta oldalba Harryt és Meghant. Véletlenül pár napot épp Angliában (és Németországban) töltöttek, különböző jótékonysági eseményeken vettek részt, miután Meghan nagyinterjút adott az amerikai The Cut magazinnak, amelyben egyértelműen megfenyegette a királyi családot: nem írt alá titoktartási nyilatkozatot, semmi nem akadályozza meg abban, hogy "elkezdjen beszélni".

A királynő egyébként nyár elején, majd pár nappal a halála előtt is meghívta őket Balmoralba, nyilván békítő jelleggel, de nemet mondtak. Teljes gőzzel készültek Harry "bosszúmemoárjára", amelyet novemberben, Károly király születésnapja körül akartak kiadni, és a Netflix-nek forgatott dokumentumfilmjükre, amely decemberben jött volna ki (A korona című sorozat 5. évadának premierje után).

A könyv és a film is tele lehetett újabb vádakkal és rágalmakkal Károly király, Kamilla királyné, valamint a walesi hercegi pár, Katalin és Vilmos ellen, ugyanis a királynő halálával Harryék mind a két projektben olyan visszapedálozásba kezdtek, hogy azt nem lehet félreérteni.

Harry először a könyvét akarta átírni (ő úgy fogalmazott, "finomítani"), és elhalasztani a megjelenést valamikor a jövő évre. Hogy a kiadó, a jó hírű, de mégiscsak amerikai székhelyű Penguin Random House hajlandó lesz-e erre a gesztusra, még nem tudni.

A Netflix viszont nem ilyen kompromisszumkész. Harryék állítólag kétségbeesetten követelik a streaming-cégtől, hogy dokumentumfilmjüket jó alaposan megvághassák, kiszedhessék belőle a "kényes" részeket. Csakhogy a Netflix valószínűleg épp a kényes részekért fizetett nekik dollármilliókat, és a cég vezetői állítólag határozottan nemet mondtak a hercegi párnak. A PageSix informátorai szerint közölték, hogy amit Meghan és Harry a saját szavaikkal elmondtak a dokuban (nyilván a királyi család mocskolásából nem volt hiány), azt már nem vonhatják vissza, adásba megy, és kész.

Harryék viszont akkora pánikban vannak, hogy állóháborúba kezdtek a Netflix-szel. Hogy ki győz, nem tudni, de sejteni azért lehet. A sussexiek kétségbeesése érthető: Károly király már korábban világossá tette: a könyv és a dokumentumfilm tartalmától teszi függővé a pár gyerekeinek, Archie-nak és Lilibetnek a hercegi/női címeit, sőt, az is lehet, hogy Harryék sussexi hercegi címe is veszélybe kerül.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Kiszivárgott annak a két embernek a neve, akik rasszista megjegyzést tettek Harry és Meghan gyerekére
A holland kiadásban véletlenül benne maradtak a nevek, a terjesztést azonnal leállították.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Nagy port kavart az a 2021-es Oprah-interjú, amiben Meghan Markle azt állította, hogy a király udvarban páran megjegyzést tettek születendő kisfiúk bőrszínére.

Most pedig megjelent Omid Scobie Végjáték című könyve, ami már a kiadása előtt botrányt robbantott ki, a benne szereplő állítások sokak szerint egymásnak ellentmondóak és valótlanok. Pedig a könyv célja eredetileg az lett volna, hogy jobb színben tüntessék fel a brit királyi családból kiváló, és Kaliforniába költöző Meghan Markle-t és Harry herceget.

Azonban most egy váratlan fordulatnak köszönhetően, a könyv holland verzióban véletlenül benne maradt annak a két embernek a neve, akikről anno Meghan beszélt az interjúban. A nevek egyelőre nem kerültek nyilvánosságra, mert azonnal észrevették a hibát, azonban van rá esély, hogy ez a közeljövőben valamikor megtörténik.

Azt egyelőre nem tudni, hol csúszhatott ekkora hiba a gépezetbe, ugyanis a holland kiadás egyértelműen olyan dolgokat tartalmazott, amit az egyébként végleges verzióban nem lehet megtalálni. A példányok nyomtatását azonnal leállították az országban.

Ahogy azt Scobie a végleges verzióban írja, Károly és Meghan levelezéséből ismerte meg mindkét személy nevét, azonban az Egyesült Királyság törvényeire hivatkozva nem meri őket megnevezni. Mindenesetre a kiszivárgott hírek alapján mindketten magas rangú személynek számítanak a királyi családban.

Omid egy interjúban elmondta:

„Sajnos ezt a két nevet egyelőre meg kell tartanom magamnak. De kíváncsi vagyok, hogy ez a jövőben változhat-e. Úgy tűnik, hogy Harry és Meghan úgy döntöttek, hogy ezt a témát lezárják.”

Forrás: Daily Mail, Femina


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Ezzel a bizar, pucérkodós videóval kíván mindenkinek jó reggelt Britney Spears
Hoppá... Megint megtette.

Megosztom
Link másolása

Britney Spears ismét egy extrém videóval jelentkezett, bár lassan már nem lehet ezt mondani a pucérkodásaira, annyiszor történik meg.

Ezúttal egy ágyban fetrengve látható szinte teljesen meztelenül, miközben viccesnek szánt arcokat vág, és néha furán ráközelít a szájára és a fogaira. Majd egyszer csak elváltoztatott hangon azt mondja: „Good Morning!” Azaz jó reggelt!

Az énekesnőn mindössze egy fekete nyaklánc van, kezeivel takarja melleit, illetve mögötte látszik kiskutyája is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Britney Separs nemrég adta ki memoárját A bennem élő nő címmel, ami azonnal az eladási toplisták élére ugrott, és megdöntött minden rekordot. Ebben kitér arra is, miért meztelenkedik annyit Instagramján:

„Tudom, hogy sokan nem értik, miért szeretek meztelenül vagy új ruhákban fotózkodni.”

- kezdte.

„De azt hiszem, ha már ezerszer lefotózták volna őket mások, bökdösték és pózoltak volna mások jóváhagyására, akkor megértenék, hogy nagy örömöt okoz nekem, ha úgy pózolok, ahogy szexinek érzem magam, és a saját képemet készítem, azt csinálok vele, amit akarok.”

Mindezt annak ellenére mondta, hogy állítólag két fiát, a 18 éves Preston és a 17 éves Jayden zavarban érzik magukat anyjuk szexinek szánt posztjai miatt és ez is hozzájárult ahhoz, hogy megszakadt köztük a kapcsolat. A tinédzserek éppen ezért inkább édesapjukkal, Kevin Federline-nal laknak.

Forrás: Page Six


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Titokban vette feleségül Szervét Tibor a nála 22 évvel fiatalabb Stefanovics Angélát
A színész páros három éve alkot egy párt. Az esküvő híre még színésztársaikat is meglepte.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Teljes csendben, a felhajtást nélkülözve hivatalosan is összekötötte az életét Szervét Tibor és Stefanovics Angéla – írja a Blikk.

A Valami Amerika-filmek Jászai Mari-díjas színésze és kedvese három éve alkotnak egy párt, a pandémia alatt találtak egymásra. A Szavakon túl című YouTube-műsorban derült fény rá a napokban, hogy Szervét megkérte Angéla kezét.

„Sokan megdöbbentek, hogy mit keresünk egymás mellett, de most már több mint három éve vagyunk együtt”

– mesélte a műsorban színésznő, akinek elmondása szerint az élete nyitott könyv, azonban párja szeretné megóvni a szerelmi életüket, ezt pedig ő tiszteletben tartja.

Amikor Kadarkai Endre arról érdeklődött, hogy jelenleg boldogok-e, akkor Angéla egyszerűen egy hatalmas mosollyal felmutatta a bal kezét, amelyet egy jegygyűrű díszített, majd titokzatosan hozzátette, hogy nem csak menyasszony lett. Többet azonban nem akart elárulni.

A Blikk azonban úgy értesült, hogy a lánykérést egy szűk körű, bensőséges esküvő követte. Ezzel kapcsolatban keresték a boldog párt, de nem kívántak nyilatkozni.

Egy, a neve elhallgatását kérő ismerős azonban arról beszélt a lapnak, hogy a kollégák közül is sokan meglepődtek, amikor tudomást szereztek az eseményről.

„Angéla és Tibor nagyon zárkózottak, ha a párkapcsolatukról van szó, ezért mi is csak utólag szereztünk tudomást az esküvőről, és megmondom őszintén, minket is meglepett a dolog”

– magyarázta.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Újra szingli lett a sztárfocista: Neymarral szakított a gyönyörű, modell barátnője
Októberben született közös gyermekük, most mégis a különválás mellett döntöttek.
Fotó: Instagram - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

A brazil sztárfocista, Neymar és modell barátnője, Bruna Biancardi 2021-ben lettek egy pár. Mint kiderült, a lány beleegyezett, hogy nyitott kapcsolatban éljenek, de csak azzal a feltétellel, hogy Neymar nem csókolhat meg mást, és a románc nem kerülhet nyilvánosságra.

A brazil sztár azonban még akkor is megcsalta a modellt, amikor az már várandósan várta otthon, és persze a viszony napvilágra is került, óriási felháborodást keltve.

Október 7-én aztán megszületett kislányuk, Mavie. Neymarnak már van egy fia, Davi Lucca is egy korábbi kapcsolatából Carolina Dantasszal.

A modell Instasztoriban jelentette be a szakítást, amiben elmondta, a kislányt továbbra is együtt fogják nevelni, aki semmiben sem szenvedhet hiányt.

Megosztom
Link másolása