SZTÁR

Mindenki megőrült? Szexszektát működtetett Izlandon Ezra Miller, és állítólag Jézus reinkarnációjának nevezte magát

A Legendás állatok-filmek és DC szuperhős filmek sztárjáról névtelenül nyilatkozott pár barátja, akik szerint a színész kifordult önmagából.
Sassy - sassy.hu
2022. augusztus 05.


Megosztom
Link másolása

Ezra Millert néhány éve még csak egy hóbortos és bolondos feltörekvő fiatal filmsztárnak tartották.

Az elmúlt hónapokban azonban kiderült, hogy egyes források szerint nem egyszerűen különc, hanem olyasmiket művel, amikkel nemcsak magának, hanem másoknak is árt.

A Business Insider nemrég egy hosszabb írást jelentetett meg Miller viselt dolgairól.

A lapnak ugyanis sikerült szóra bírnia néhány ismerősét, de nőket is megszólaltatott, akik közül többen arról számoltak be, hogy az általuk látottak alapján a színész szexszektaként működtette izlandi szállását két évvel ezelőtt.

Mint ismeretes, akkor került nyilvánosságra egy videó arról, hogy egy nőt fojtogatott. 2020-ban más ügyei is nyilvánosságot kaptak. Egy izlandi kocsmában fojtogatott és földre vitt egy másik vendéget, idén pedig olyan hír jelent meg vele kapcsolatban a Telex szerint, hogy "egy olyan házban lakik, ahol csecsemők mindenféle felügyelet nélkül éles lőszert szopogathatnak, miközben géppuskák között játszanak mérhetetlen mennyiségű kannabisz mellett." A lap szerint "Miller néha olyan, mintha filmes karrierje nem is lenne, csak önpusztító üzemmódja – miközben a jelek szerint rég elkészült a Flash című szuperhősfilm, a DC következő zászlóshajójának szánt blockbustere, amiben ő játssza a főszerepet. De hogy vajon látni fogjuk-e bármikor, az legalább akkora kérdés, mint hogy egészen pontosan miben van Miller, és hogyan jutott el idáig."

A Business Insidernek nyilatkozó barátok névtelenséget kértek, mert tartanak Ezra Miller bosszújától. Ugyanakkor aggódnak a színész mentális állapota miatt, mivel úgy vélik, hogy az teljesen elvesztette a kapcsolatát a valósággal, és már nem az az ember, akit egykor megismertek.

"Azt hiszem, Ezrát elvakította a hírneve, a gazdagsága és a szépsége" - mondta egy nyilatkozó, aki régóta ismeri Millert a család barátjaként. "Nagyon nehéz közbeavatkozni akkor, amikor valakinek olyan anyagi források állnak a rendelkezésére, mint neki. Amikor híres vagy, az emberek nem szívesen mondanak neked nemet."

Ezra Miller 2020-ban Izlandon a Legendás Állatok 3. részét forgatta, amikor a munkálatok szüneteltek a koronavírus miatt. Több hetet töltött a szigetországban, ahol egy Airbnb-lakásban szállt meg.

A szállást a beszámolók szerint „szentélynek” nevezte el, spirituális szeánszokat tartott, amelyek alkalmával magát időnként Jézus Krisztus reinkarnációjának nevezte, és azt állította, természetfeletti képességei vannak.

A történtekről 14, a szeánszokon részt vevő ember nyilatkozott.

Elmondásuk szerint a legtöbbjük szexuális kapcsolatba került a színésszel, aki szinte hipnotizálta őket. Csak később jöttek rá, hogy nem voltak biztonságban. Többük Miller hírneve miatt nem mert ellenállni, hozzátették azonban, hogy bár a színész néha igencsak megnyerő tud lenni, nem ritkán hirtelen tomboló őrültté változott.

Egy nő azt mesélte, hogy senkinek nem volt szabad ellenkeznie a színésszel. Egy másik nő pedig elmondta, hogy hat napot töltött a színésszel. Az egész izgalmas kalandnak indult, de ma már élete legmegrázóbb élményeként gondol vissza rá:

"Az egyik pillanatban a szemembe nézett, majd azt mondta, szeret, és nagyon kedvesen viselkedett. A következőben pedig rám förmedt, hogy kib...ott undorító vagyok."

Az Ezra Miller főszereplésével leforgatott Flash-filmet elvileg jövő nyáron mutatják be, de a Warner már jelezte, hogy ezt követően nem kívánják tovább foglalkoztatni a színészt. A Business Insidernek nyilatkozó, a stúdió belső ügyeire rálátó források szerint a Warnernél egyelőre nem tudják, mit kezdjenek a szuperhősfilmmel.

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Elképesztő! Károly király teljesen egyedül sétált a hegyek között, amikor biciklisekkel találkozott. Ez történt utána
Károly király tele van meglepetéssel!

Megosztom
Link másolása

Egy csapat kerékpáros döbbent meg alaposan, amikor összefutottak a skóciai Balmoral birtokon egyedül túrázó uralkodóval, és szerencsére megörökítették a találkozást egy GoPro videón, amelyet hétfőn osztottak meg a McTrail Rider YouTube-csatornáján.

A videó elején még viccelődtek is azzal, hogy királyi birtokon fognak kerekezni, és megmutatták a szállásukat, ahol ingyen alhat az, akikre ráesteledik arrafelé. A videó későbbi részén az látható, ahogy a három kerékpáros összefut a 74 éves Károllyal a Balmoral kastélynak is otthont adóhatalmas királyi birtokon, egy keskeny ösvényen.

Károly az esős napon sapkában és khakiszínű kabátban volt, kezében a megbízható sétapálcájával. Amikor megkérdezték, hogy nyári vakációján van-e Balmoralban, Károly azt válaszolta: „Igen. Csodálatos itt fent.”

„Ez tipikus” - tette hozzá a videón látható esőre utalva. „A szúnyogok borzalmasak. De ez tipikus.”

A kerékpárosok ezután megjegyezték, hogy a király egyedül sétál.

„Ó, igen, de én szeretek sétálni - nevetett Károly. - Jót tesz a léleknek. És jó pár dolgot meg akarok nézni útközben.”

A trió ezután elmondta az uralkodónak, hogy este a birtokon fognak aludni a Gelder Shiel Bothyban - abban a menedékházban, amelyet a nagyközönség ingyenesen használhat.

„Ó, tényleg? Ez remek - válaszolta Károly. - Annyira örülök, hogy jól működik, mert egy kicsit felújítottuk... próbálok még több fát ültetni körülötte.”

Az egyik kerékpáros ezután megkérdezte Károlyt, hogy szokott-e ő is abban házban aludni.

„Persze, régebben igen - jegyezte meg az uralkodó -, amikor nagyon fiatal voltam, apámmal és a nővéremmel. Alkalmanként, manapság már egy másik generáció használja, akik ilyen dolgokat akarnak csinálni, de mi is szoktunk arrafelé grillen sütögetni.”

A kerékpárosoktól elbúcsúzva, mielőtt folytatta volna a túrát, Charles hozzátette: „Vigyázzanak magukra, nehogy elessenek.”

„Hát, nem mindennap botlik az ember a királyba! - állt a videó leíró részében. - De ezen a biciklitúrán pontosan ez történt. A Balmoral birtokon tekertünk, és néhány Range Rovert és fegyveres őrt láttunk út közben, de egyáltalán nem számítottunk arra, hogy úgy látjuk a királyt, vagy úgy beszélünk vele, ahogyan sikerült.”

A kerékpárosnak ugyan elképesztő meglepetés volt, hogy összefutottak a királlyal, de Richard Griffin, a királyi védelem egykori tisztje elárulta, hogy ilyesmi egyszer II. Erzsébet királynővel és néhány amerikai turistával is megtörtént, miközben Balmoralban sétáltak. Csakhogy annak nagyon más lett a vége.

Két kiránduló jött felénk, és a királynő mindig megállt ilyenkor, hogy köszönjön - mondta. - Már az első pillanatban egyértelmű volt, hogy nem ismerték fel a királynőt.”

Griffin elmondta, hogy az egyik gyalogos elkezdte mesélni Erzsébet királynőnek, honnan jöttek és milyen nevezetességeket láttak az Egyesült Királyságban, majd megkérdezte, hol lakik.

„Azt mondta: 'Nos, Londonban élek, de van egy nyaralóm a hegyek túloldalán. Erre: 'Milyen gyakran járt fel ide?’”

Erzsébet királynő elmondta, hogy több mint 80 éve látogatja a Balmoral kastélyt, amire a kiránduló megkérdezte, hogy találkozott-e már valaha a királynővel. „Hát én nem, de Dick itt rendszeresen találkozik vele” - válaszolta Griffinre utalva.

A turista ezután megkérdezte Griffint, hogy milyen a királynő. „Mivel sokáig voltam vele, és tudtam, hol a határ, ameddig elmehetek, azt mondtam: „Ó, néha nagyon mogorva tud lenni, de nagyon jó humora van” - emlékezett vissza a férfi.

„A következő dolog, amire emlékszem, hogy ez a fickó odajön, átkarolja a vállamat, és mielőtt még láthattam volna, mi történik, a fényképezőgépét odaadja a királynőnek, és azt mondja: Csinálna egy képet kettőnkről?”

És Erzsébet természetesen elkészítette a képet. Arra azért kíváncsaik lennénk, hogy mikor eshetett le a kirándulóknak, hogy ki volt a fotósuk.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Kőgazdag Aurél nem foglalkozik a parkolójegyekkel - legalább 350 bírságot kapott már emiatt
A 19 éves srác nem sajnálja a pénzt, ha tankolásról van szó. Meg akkor sem, ha parkolási bírságokról
Fotó: TV2 - sassy.hu
2023. szeptember 25.


Megosztom
Link másolása

Bárány Aurél imádja a luxusautókat, és nem az alapján válogat közöttük, hogy melyik a leggazdaságosabb, vagy melyik szennyezi legkevésbé a környezetet.

Havonta félmilliót otthagy a benzinkutakon, csak úgy repkednek a százezres bírságok, amikor az autópályán kicsit meghúzatja a kocsit, és hát a parkolójegyek vásárlása is egy olyan apróság, amivel feleslegesnek tartja foglalkozni.

„Sokszor megbüntetnek, minden héten kapok pár parkolási bírságot. Le is van fotózva valahol, 350 darab büntetésem van. Szabályosan parkolok, viszont általában elfelejtek odamenni a parkolóórához. Vagy úgy vagyok vele, hogy úgyis pár perc múlva visszamegyek a kocsihoz, addig minek fizessek? De már rögtön ott állnak az autó mellett és jön a cédula!” - mindezt egyáltalán nem panaszként meséli el. Úgy van vele, hogy ilyen az élet. Azon a napos oldalon, ahol ő jár.

„Mindig kivárom a 15 napos határidőt. Halogató típus vagyok. Beállítok emlékeztetőt a telefonomba, és csak akkor rendezem a számlát, amikor a végső határidőnél jön a jelzés”

- folytatja. Aztán kiderül, milyen összegeket szokott gyorshajtásért fizetni: „Háromszor gyorshajtáson is értek az autópályán, egyszer 350 ezer forint volt a bírság, aztán 200 ezer, és volt egy száz-valahány-ezres csekk is”

Ahogy korábban mesélte, számára a sok pénz alap.

„Ha nem lenne pénz, nem lennék boldog, szóval engem a pénz boldogít.”

Azt sem titkolja, hogy a barátait is ebből a körből válogatja:

„Főként gazdag emberek a barátaim. Ha beülünk egy étterembe, az nálunk úgy működik, hogy egyszer én hívom meg a társaságot, aztán legközelebb más a soros. Jó emberismerő vagyok, kiszúrom, ha valaki folyton csak meghívatja magát. Nem fogok mindig én fizetni helyette. Ki vagyok én, az apja?!”

- mesélte el a Ripostnak.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Igen, együtt vannak – Kylie Jenner mindent megtesz, hogy tudassa a világgal, hogy Timothée Chalamet-vel jár
Itt az idő, hogy mindenki eloszlassa magában a kétségeket, Kylie és Timmy valóban egy pár.

Megosztom
Link másolása

Hiába mutatkoznak együtt, sokan még most is kétlik, hogy a celeb Kylie Jenner és a színész Timothée Chalamet egy párt alkotna. Úgy tűnik azonban, kapcsolatukat elég komolyan gondolják. Annyira, hogy már új fázisba is léptek, közös képre változtatták telefonjuk háttérképét.

Kylie Jennert a milánói divathéten kapták le, miközben telefonjával a kezében épp napszemüvegét tette fel. Az ELLE Mexico szúrta ki, hogy Kylie telefonjának háttérképe nem más, mint egy közös kép, ahol Timmy épp arcon csókolja a lányt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ELLE MÉXICO (@elle_mexico) által megosztott bejegyzés

„Szerelem van a levegőben” - ezzel a szöveggel posztolta az ELLE a képet Instagram oldalán. A Prada divatbemutatóján szúrták ki az apró részletet, és azt írták, nem tudták megállni, hogy megosszák a nagyvilággal.

Kívülről akármennyire is hihetetlennek tűnik a kapcsolatuk, úgy tűnik, mégis jól működnek együtt. Egy forrás elárulta, hogy kettejük kapcsolata teljesen problémamentes. A 27 éves színésznek is megvan a saját élete és megérti, hogy a 26 éves Kylienak előnyben kell részesítenie gyerekeit.

Itt az ideje tehát, hogy mind elfogadjuk a fiatal pár boldogságát. Persze azért egy egész világ fogja figyelni őket árgus szemekkel, ha mégis változás lépne fel.

Forrás: People


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Hihetetlen összeget keres minden Instagram-posztjával a labdarúgó Alisha Lehmann
Aston Villa sztárja számára a foci csak hobbi lehet nemsokára. Lehmann minden posztjával körülbelül 245 000 fontot, azaz kb. 110 millió forintot keres.

Megosztom
Link másolása

A 24 éves labdarúgó, aki jelenleg Svájc színeiben játszik, jelentős vagyonra tesz szert a pályán kívül is, egy tech cég, a Gracenote Nielsen most pontosan kiszámolta az összeget. Jelenleg Lehmann 323 posztja az Instagram-oldalán 15,2 millió követőt vonzott.

A cég megállapította, hogy Lehmann minden posztjával körülbelül 245 000 fontot, azaz kb. 110 millió forintot keres.

Alisha, aki egyébként rendkívül népszerű TikTok fiókkal is rendelkezik (9,8 millió követővel), virágzó közösségi média oldalait használja arra, hogy népszerűsítse 2024-es naptárát, amelyet éppen múlt héten adott ki.

Az Instagram-posztban a focista ezt írta:

2024-re is itt van. A hivatalos Alisha Lehmann Naptár most előrendelhető!

A naptár ára mérettől függően 49,99 és 65,99 font között mozog (22.000 és 30.000 Ft), míg

a limitált kiadás darabja a bátor 149,99 fontos (67.000 Ft) áron pörög,

ezen rajta van a művésznő - akarom mondani focista - saját kezű aláírása is, és csak 700 példány van belőle. Reméljük, számozott.


Megosztom
Link másolása