SZTÁR

Mennyit nőtt! Berki Mazsi vadonatúj baba-mama fotót osztott meg a kis Emmával

A kislány lassan egy éves lesz.
Sassy - sassy.hu
2022. október 05.


Megosztom
Link másolása

A Blikk hozta nyilvánossága egy Mazsihoz közel álló informátorra hivatkozva a hírt, miszerint a gyászoló özvegy szerelmi élete hónapok óta komoly fordulatot vett. Mazsit állítólag többször látták Budapesten egy magas, izmos férfi társaságában, a Club Heavenben buliztak együtt.

Látszott rajtuk, hogy nagyon odavannak egymásért. Csókolgatták és ölelgették egymást. Mazsin úgy tűnt, sikerült továbblépnie” – mesélte az egyik szemtanú.

Az informátor azt is elárulta, hogy a férfit Zoltánnak hívják, sikeres üzletember, és már Balin, valamint a Balatonon is együtt nyaraltak. Korábbi kapcsolatából a férfinak is van egy kislánya.

Mazsit férje, Berki Krisztián májusi, váratlan halála óta többször is érték olyan vádak, hogy "nem gyászol eléggé", most pedig pláne zúdulnak rá a kritikák. Ezekre nem reagált, csupán egy rejtélyes Instasztoriban utalt rá, hogy "nincs ideje a negativitásra."

Mazsi az őt érő támadások ellenére tartja magát a "no comment" elvhez. Instagramjára két hónappal ezelőtt posztolt utoljára, egy aranyos képet közösen a kislányával, azóta kizárólag a 24 óráig elérhető Instasztorijában kommunikál, főként a Dancing with the Stars próbáiról, és a gyermekéről.

Most azonban egy újabb fotót posztolt Emma Katerináról, aki november elején lesz egy éves. A baba-mama képen Mazsi a karjában tartja a kislányt, aki csinos, rózsaszín, kötött sapkában van, két világoskék bojttal, és cumizik. A képen Mazsi csak úgy ragyog, nem is írt rá egyebet, csak egy szót: "Love."

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
A sztárboxos összecsapás ringbírója: „Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót Jenőnél láttam”
Gábris Bulcsú vezette a két híresség közötti izgalmas mérkőzést.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

A Sztárbox mérkőzésvezetője, Gábris Bulcsú is elmondta, ő mit tapasztalt Istenes Bence és Rácz Jenő csatája közben. Az RTL.hu-nak elmondta, hogy mind a két versenyző feszülten lépett a ringbe, de ez egy ilyen mérkőzésen normális.

Felfokozott volt a hangulat, komoly küzdelem folyt. Szerinte Bence volt többször szabálytalan, de nem indokolta semmi, hogy a látottaknál többször bele kellett volna avatkozni.

„Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót én Jenőnél láttam.”

Egy alkalommal figyelmeztette a műsorvezetőt, hogy már az "Állj" után ütött a séfre.

Arról, hogy mi hangzott el a két férfi között, azt mondta:

„Nem hallottam, mert borzalmas hangzavar volt a nézőtéren. Azt láttam egyszer, hogy Jenő közel húzta Bence fejét és belesúghatta a fülébe, de azt nem lehetett hallani. Még az első menetben történt ez. Akkor mondtam, hogy hagyják abba és a bokszra figyeljenek.”

Valóban szól neki Istenes Bence, hogy ellenfele durva sértéseket kiabált neki, de ezzel nem tudott foglalkozni, mert nem tudta teljes bizonyossággal, hogy mi történt.

Arra, hogy milyen eredményre számított, azt mondta:

„Mi a ringben nem pontozunk. Egy ilyen felfokozott meccsen nem is tudunk a pontozásra figyelni, a ringbírónak ez nem feladata. Ezért az esélyekkel én nem is foglalkoztam se a meccs előtt, se közben”.

A bíró szerint szívesen részt venne egy visszavágóban, ha erre sor kerülne. Elmondása szerint a mérkőzés „végig élvezetes volt és nekem is 110 százalékot kellett nyújtanom, ott lenni fejben teljesen, én is felfokozott állapotba kerültem a ringben”.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Ezzel a bizar, pucérkodós videóval kíván mindenkinek jó reggelt Britney Spears
Hoppá... Megint megtette.

Megosztom
Link másolása

Britney Spears ismét egy extrém videóval jelentkezett, bár lassan már nem lehet ezt mondani a pucérkodásaira, annyiszor történik meg.

Ezúttal egy ágyban fetrengve látható szinte teljesen meztelenül, miközben viccesnek szánt arcokat vág, és néha furán ráközelít a szájára és a fogaira. Majd egyszer csak elváltoztatott hangon azt mondja: „Good Morning!” Azaz jó reggelt!

Az énekesnőn mindössze egy fekete nyaklánc van, kezeivel takarja melleit, illetve mögötte látszik kiskutyája is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Britney Separs nemrég adta ki memoárját A bennem élő nő címmel, ami azonnal az eladási toplisták élére ugrott, és megdöntött minden rekordot. Ebben kitér arra is, miért meztelenkedik annyit Instagramján:

„Tudom, hogy sokan nem értik, miért szeretek meztelenül vagy új ruhákban fotózkodni.”

- kezdte.

„De azt hiszem, ha már ezerszer lefotózták volna őket mások, bökdösték és pózoltak volna mások jóváhagyására, akkor megértenék, hogy nagy örömöt okoz nekem, ha úgy pózolok, ahogy szexinek érzem magam, és a saját képemet készítem, azt csinálok vele, amit akarok.”

Mindezt annak ellenére mondta, hogy állítólag két fiát, a 18 éves Preston és a 17 éves Jayden zavarban érzik magukat anyjuk szexinek szánt posztjai miatt és ez is hozzájárult ahhoz, hogy megszakadt köztük a kapcsolat. A tinédzserek éppen ezért inkább édesapjukkal, Kevin Federline-nal laknak.

Forrás: Page Six


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Berki Mazsi nem titkolja tovább új kedvesét: új videójában egy forró csók is elcsattan köztük
Új posztjában összefoglalta a sztárboxos győzelemhez vezető útját, ebben látható párja, Zoltán is.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Berki Mazsi nagyon figyelt rá, hogy ne mutogassa a közösségi médiában új párját, Zoltán. Eddig, ha posztolt róla, akkor is csak félig-meddig vagy néhány másodperc erejéig lehetett látni a férfi arcát, és általában ezeket is Instasztoriba tette ki. Most azonban a Sztárbox kapcsán posztolt egy videót, amin jól láthatóan megcsókolja kedvesét – szúrta ki a Blikk.

A videó ITT látható.

„Még mindig nehezen találom a szavakat, hogy igazán mit is érzek legbelül... nem tudom még leírni Nektek! Tudom, sok interjút adtam a mérkőzés óta, de nagyon-nagyon nehéz egy ilyen eseménysorozatot megemészteni és feldolgozni, akár sikerként vagy kudarcként éljük meg azt.

A két legfontosabb szó, ami a szótáramban mindig elöl van, az a hála és köszönet! Nem lehetek elég hálás a Páromnak, az Edzőmnek, a Családomnak, a Barátaimnak, az Ismerőseimnek, Nektek és nem utolsó sorban a kislányomnak, Emmának. Köszönöm a Sztárboxnak, hogy részese lehetek ennek a műsornak, és általa kicsit megmutathatom más oldalamat is Nektek” – írta Mazsi.

„Soha nem fogom elfelejteni ezt az életszakaszt az életemben... megtanultam most azt, hogy ha egy álmot nem csak kitűzök, hanem teszek is érte, akkor bizony az a javamra válik, és még az is lehet, hogy az álom valóság lesz.

Brutális hónapok, hetek vannak mögöttem, érzelmi hullámvasutak tömkelege, de a java még hátravan. Nincs megállás, megyünk a végtelenbe és tovább!” – zárta sorait az influenszer.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Robert De Niro kiakadt: cenzúrázták a Gotham Awards-on elmondott beszédét
A telefonjáról így is előadta az eredeti beszédet.

Megosztom
Link másolása

Robert De Niro nem volt hajlandó hallgatni a 2023-as Gotham-díjátadón, annak ellenére sem, hogy beszédéből jelentős részeket engedélye nélkül kivágtak.

A 80 éves színész a Történelmi ikon és alkotói tiszteletdíj átadására érkezett, de azt állítja, hogy a Trump-ellenes megjegyzéseit kivágták a hivatalos beszédéből.

A színpadon elmondott előkészített szöveg helyett De Niro saját telefonjához fordult, hogy felolvassa a teljes beszédét.

Az kivágott részekben kifejezte aggodalmát a hazugságok és az alternatív tények terjedése miatt.

Beszédében érintette az oktatási rendszert, ahol a fiataloknak elferdített történelmet tanítanak, és a szórakoztatóipart, amely úgy szintén nem mentes a problémáktól.

"A hazugság csak egy újabb eszközzé vált a sarlatánok arzenáljában. A korábbi elnök négyéves hivatali ideje alatt több mint 30 000-szer hazudott nekünk, és a jelenlegi megtorló kampányával tartja a tempót"

- mondta De Niro.

A beszéd zárásaként De Niro nem kímélte az Apple-t és a Gotham Awardsot sem, és nyilvánosan is kérdőre vonta őket:

"Elmondom ezeket is, hogy köszönöm az Apple-nek, meg a Gothamnek, meg minden, bla-bla-bla-bla. De egyáltalán nincs kedvem megköszönni nekik azok után, amit tettek. Hogy merészelték ezt tenni, tulajdonképpen?"

- zárta szavait De Niro, nyomatékosítva elégedetlenségét.

Íme De Niro teljes beszéde:

Forrás: Just Jared


Megosztom
Link másolása