SZTÁR

Kicsit kusza, de működik: Kozso volt felesége és a lánya közösen nevelik a gyerekeiket, egy iskolába is járnak

Az anyának egy 12 éves fia van, a 30 éves lányának pedig egy 9 éves kislánya. Bár a fiú igazából a kislány nagybátyja, mégis olyan szoros a viszony közöttük, mintha testvérek lennének.
Sassy - sassy.hu
2023. március 18.


Megosztom
Link másolása

Kezdjük az elején: Kozso első felesége Kádár Mónika énekesnő volt, közös gyermekük a most 30 éves Amanda Ardens írónő. Az énekesnőnek született egy fia is, Antonio, aki most 12 éves, Amanda kislánya, Mia pedig 9 éves.

A két gyerek most már egy általános iskolába jár, így anya és lánya naponta találkoznak.

A gyerekek között pedig inkább testvéri viszony van, pedig Antonio "hivatalosan" Mia nagybátyja.

„Összefonódik az életünk. A gyerekeknek közös zeneórája van, de együtt járnak karatézni is. Amikor fellépésem van, akkor Amanda segít nekem, van, hogy Antonio náluk alszik. Tulajdonképpen a lányom a testvére bébiszittere” – mondta Mónika Blikknek.

„Mia társaságban a nevemen szólít, nem mamának, mert azt mondta, egy mama nem ilyen szép és fiatal. Amikor a két gyerekkel megyek valahova, rendre azt hiszik, mindkettő az enyém. Amandát nem nagyon szokták a lányomnak nézni, viszont amikor a volt férjemmel és Amanda férjével voltam valahol, nem értették, hogy lehet két férjem. Teljes a zavar”

– folytatta Mónika. Antonio édesapja már nem igazán vesz részt a fiú életében, ezért örül, hogy veje és lánya ilyen szorosan részt vesz a nevelésében.

„A lányom hegedül, tehetségesen rajzol és fest, színházban játszik, az öcsém csellózik. Hétvégente szoktunk együtt kirándulni, illetve én vagyok a családban az összetartó erő: fontos alkalmakkor összehívom az egész famíliát, főzök valami finomat, és együtt vagyunk huszan-harmincan. Közhely, de azért működünk ilyen jól, mert a problémákat azonnal megbeszéljük, szeretjük és elfogadjuk egymást” - mesélte Amanda a családjukról.


Megosztom
Link másolása

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Hoppá: Tóth Andi után újabb hazai énekesnő vonul vissza
„Nem rinya ez, hanem a magyar szólista nők valósága a zeneiparban” – írta Marge az Instagramon.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Tóth Andi március elején jelentette be, hogy abbahagyja a zenélést, mert már nem okoz neki boldogságot az, amit csinál.

Most egy újabb énekesnő beszélt arról a közösségi oldalán, hogy visszavonul.

A Marge néven ismert előadó az Instagram-oldalán jelentette be, hogy ő is visszavonul a színpadról.

Az énekesnő egy régebbi fotójához írt őszinte sorokat. Leírta, hogy az utolsó nagykoncertjén, a Budapest Parkban már megtörten állt a színpadon, ahol rosszabbnál, rosszabb döntések sorozatának áldozataként zuhant lefelé „mind szakmailag, mind emberileg”.

„Nehéz volt felállni belőle és még nehezebb azt mondani mindennap, hogy jó nekem, ha nem énekelek, mert amikor énekeltem, boldogtalan, elveszett, magányos és kihasznált voltam. Nőként. Nem – nem rinya ez, hanem a magyar szólista nők valósága a zeneiparban”

- írta Marge a képhez.

Azt is leírta, hogy a nagy rendezvények csak férfiakkal és zenekarokkal kommunikálnak, a nők pedig nem emelik fel egymást, ezért is döntött a visszavonulás mellett.

„Talán még találkozunk. Köszönöm mindenkinek, aki nem ítélt el és még egy esélyt adott!”

- búcsúzott a posztban.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZTÁR
Eljegyezte Palvin Barbarát amerikai barátja
Hatalmas örömhír érkezett.

Megosztom
Link másolása

A világszerte ismert hazai modell, Palvin Barbara 2018-ban jött össze Dylan Sprouse amerikai színésszel.

A Blikk cikke szerint 5 év után új szintre emelték a kapcsolatukat, és eljegyezték egymást.

Barbara rendkívül boldog, amióta a szerelme, Dylan feltette neki a nagy kérdést.

Egyelőre hivatalosan nem erősítették meg az eljegyzésről szóló híreket, de a Daily Mail már egy fotót is mutatott az eljegyzési gyűrűről.

Sprouse és Palvin Barbara 2018-ban jöttek össze, azóta boldog párkapcsolatban élnek. A modell idén hosszú kihagyás után visszatér a Victoria's Secret angyalai közé, erről korábban itt írtunk.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
A Rovatból
Cameron Diaz végleg visszavonulhat a filmezéstől, miután Jamie Foxx végigdrámázta visszatérő filmjének forgatását
Pedig Foxx győzte meg a színésznőt arról, hogy térjen vissza a filmvászonra. Kár, hogy a közös projekttel nem hozta meg Diaz kedvét a további munkához.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Az 50 éves Cameron Diaz hivatalosan 2018-ban vonult vissza hollywoodi karrierjétől, mielőtt közeli barátja, az 55 éves Jamie Foxx visszacsábította volna, hogy mellette szerepeljen egy netflixes akcióvígjátékban.

A színésznő a projekt után azonban valószínűleg már nem tér vissza többé Hollywoodba egy újabb film kedvéért - miután egy barátja elárulta, hogy a sztár küzd a borzasztó hosszú munkanapokkal, amelyek elszakítják őt férjétől, a Good Charlotte zenekarból ismert Benji Maddentől, és hároméves kislányuktól, Raddix-től. Emellett tovább nehezíti a dolgot, hogy ugyan Jamie Foxx csábította vissza a forgatáshoz,

a film munkálatai során a színész többször is dührohamot kapott, több embert el is kellett küldeni a produkciótól.

A forgatáson kisebb zűr támadt, amikor is a hírek szerint Jamie teljesen összeomlott, ami végül három ember kirúgásához vezetett. Ezzel kapcsolatban egy, Cameron Diazhoz közel álló forrás elárulta, hogy - bár Foxx-szal nincsenek problémái - a színésznő valószínűleg nem fog visszatérni a filmezéshez, miután befejezte közös projektjüket, mert nagyon nehézen viselte, hogy ennyi időt távol kell töltenie a családjától. Nem mellesleg utálja a drámát és a konfrontációt, ami mostanában elég gyakori a forgatáson.

„Ezek az egymás utáni 10-12 órás munkanapok nagyon megviselik, és utál távol lenni kislányától, Raddix-től”

- mondta egy barátja a Daily Mail-nek, hozzátéve: „Cameron mindennél jobban szeret anyuka lenni”.

„Utálja a drámát és a konfrontációt. Ezért is vonult vissza a szakmától. Már bizonyított az iparágban, nem kell többet letennie az asztalra.”

Diaz és Madden kislánya 2019 decemberében született, közös életüket nagyon bizalmasan kezelik.

A bennfentes szerint bár Benji végig támogatta felesége visszavonulását, a döntés azért megviselte.

„Benji mindent támogat, amit Cameron tesz, de azért ez óriási terhet ró rá.”

Ami Jamie Foxx dühkitöréseit illeti, végül emiatt kirúgtak egy executive producert, két rendezőt és a sofőrjét, a bennfentes nem árult el konkrétumokat. Azt azonban elmondta, hogy „nagyon meglepődne, ha ez bármilyen feszültséget okozna Jamie és Cameron között.

„Amikor hatalmi pozícióban vagy, néha olyan döntéseket kell hoznod, hogy elengeded azokat az embereket, akik nem osztják ugyanazt a víziót, mint te”

- mondta. - „Cameron üzletasszony, és megérti, hogy erre időnként szükség van. Őszintén szólva Jamie az egyetlen oka annak, hogy ezt a filmet csinálja, hiszen még mindig nagyon közel állnak egymáshoz.”

Két évtized alatt Cameron Diaz több mint 40 nagysikerű filmet készített, és egy időben Hollywood legjobban fizetett színésznője volt. Mióta azonban bejelentette visszavonulását, kislánya mellett egy másik vállalkozás felé is fordult - többek között elindította saját bormárkáját, az Avaline-t üzleti partnerével, Katherine Powersszel.

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
A Rovatból
Harrynek és Meghannek komoly követelései lehetnek a koronázáson való részvételhez
A hercegi pár a hírek szerint addig nem hajlandó Angliába utazni, amíg a királyi család nem teljesíti a követeléseiket.

Megosztom
Link másolása

Harry herceg és Meghan Markle állítólag tárgyalásokat folytatnak a Buckingham-palotával Károly koronázási hétvégéjén betöltött szerepükről és kötelezettségeikről. Egy forrás szerint Sussex hercege és hercegnéje szigorú követeléseket fogalmaz meg az esetleges brit látogatásukkal kapcsolatban - és

addig nem fogadják el hivatalosan a meghívást, amíg nem teljesül minden kérésük.

„A palota igyekszik a lehető leggyorsabban lezárni ezeket a tárgyalásokat, mert az idő húzása káoszhoz vezethet - mondta a forrás az Ok! Magazine-nak, ahogy arról a New York Post beszámolt.

„Elsősorban azt szeretnék elérni, hogy a család többi tagjával együtt jelenhessenek meg aznap a palota erkélyén.”

A Westminster-apátságban tartott koronázási ceremónia után Károly és az újonnan megkoronázott Kamilla királyné a Buckingham-palota erkélyéről köszönti először a nyilvánosságot, a közvetlen királyi családtagokkal körülvéve. Itt mutatkoznak be az Egyesült Királyásg hivatalos királyaként és királynéjeként.

Januárban, amikor az erkély vendéglistáját bejelentették, Harry és Meghan még nem szerepelt rajta.

A Buckingham-palota erkélye hosszú ideje a királyi ünnepségek legfontosabb helyszíneként szolgál, a koronázásoktól kezdve az esküvőkön át a jubileumokig. Eddig ott csak azok a királyi családtagok jelenhettek meg, akik kivették részüket a családi kötelezettségekből is. És mivel Harryék úgy döntöttek, hogy ezt nem csinálják, jelenleg nincs okuk az erkélyen megjelenni.

Archie herceg negyedik születésnapja is vitás pont a pár számára. Sem őt, sem kisebbik húgát, Lilibet hercegnőt nem hívták meg nagyapjuk koronázására, amiben nincs semmi szokatlan, a kisgyerekeket hagyományosan nem hívják meg az ilyen ceremóniákra.

„Archie herceg születésnapja a koronázás napjára esik, így Harryék azt szeretnék, ha egy ebéd vagy fogadás alkalmával hivatalosan is felköszöntenék a kicsit”

- mondta a forrás.

A palotának kevesebb, mint két hónapja maradt arra, hogy konkrétan egy szerződést mutasson be Sussexéknek, ennél alább nem adják. A bennfentes szerint a palota több mint hajlandó meghajolni a követelések előtt.

„Ennek ellenre könnyen lehet, hogy patthelyzet lesz, és mégsem nem vesznek részt az ünnepségen. De a palota mindent megtesz azért, hogy ez ne történjen meg” - állítja a forrás.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk