SZTÁR

Kiakadtak a kommentelők Kourtney Kardashian undorító fotóján

A valóságshow-sztár ételt helyezett el a fürdőszobájában, de nem akárhogy.
Sassy - sassy.hu
2023. március 28.


Megosztom
Link másolása

A Daily Mail írta meg, hogy teljesen kiakadtak a kommentelők Kourtney Kardashian egyik fotóján, amit hétfőn tett fel az Instagram-oldalára a híresség.

A celeb több fotót is megmutatott a fürdőszobájából, a harmadik képen pedig az volt látható, hogy Kourtney fürdés közben egy komoly lakomát fogyasztott el a kádja mellett.

Az egyik tányér és pohár ráadásul a vécédeszkára volt ráhelyezve, amit ki is szúrtak a kommentelők, mert szerintük ez egyáltalán nem higiénikus.

„Étel a fürdőszobában… milyen undorító!”

- írta egy hozzászóló a képhez.

A valóságshow-sztár nem reagált a kommentre.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Meztelen fotót posztolt magáról Tóth Andi, felrobbant az internet
Tóth Andi új fotójával könnyebben telik a péntek.

Megosztom
Link másolása

Andi pár nappal ezelőtt egy videóban posztolt a testszégyenítés súlyosságáról, és arról, hogy szerinte mindenki úgy gyönyörű, ahogy van. A fontos üzenetet azután osztotta meg, hogy nemrég felkérték egy fotózásra, ahova egész Európából csak 6-7 lányt hívtak.

Éppen ezét Tóth Andi pár hete Németországba utazott egy kollekció fotózására, és úgy tűnik, bejött neki a modellkedés, ugyanis csütörtökön egy merész képet posztolt Instagramjára - szúrta ki a Blikk.

Ha kíváncsi vagy a fotóra, lapozz!Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Ezt mondta Robert DeNiro, amikor megtudta, hogy Al Pacino is apa lesz
Úgy tűnik, nem csak a világot, de a pár környezetét, és még a fiatalnak nem nevezhető apát is sokkolta a terhesség híre. A alábbiakban még egy DNS tesztről is szó lesz

Megosztom
Link másolása

A 79 éves De Nironak a múlt hónapban született meg a kislánya, akit a hozzá korban lényegesen közelebb álló szerelmével Tiffany Chennel együtt, közös döntéssel vállalták. Amikor a sztár megtudta, hogy a másik fenegyerek, Al pacino is újfent apa lesz, egy haveri gratulációval kedveskedett Al Pacinónak az úton lévő kisbabájához, de keresztapának azért nem jelentkezett.

A 79 éves férfit a Tribeca Filmfesztiválon tartott sajtótájékoztatón kérdezték Al Pacino apaságáról.

„Micsoda fickó” - mondta De Niro a 83 éves színészlegendáról a hír hallatán. Majd Vito Corleonéhoz méltó keresztapai jókívánságot fűzött hozzá: „Hajrá Al, Isten áldjon meg.”

Hogy Al Pacino újra apa lesz, a hét elején derült ki. Első körben úgy tűnt, mindenki nagyon boldog, aztán elkezdtek szivárogni az információk, melyek már árnyalják a képet. Például, hogy a lány addig titkolta a terhességét, amíg már szóba sem jöhetett más megoldás, mint hogy megszüli az idős férfi gyerekét.

Vagy, hogy maga az apa sem hitte el, hogy bárhogyan is ő ejthette teherbe az ifjú hölgyet. Ez azért izgalmas, nem?

Al Pacino állítólag annyira kiborult a baba hírére, hogy azt követelte, csináltasson Noor DNS-tesztet, bizonyítsa be, hogy ő a születendő gyermek apja.

Lapozz tovább és kiderül, miért nem akarta elhinni Al Pacino, hogy övé a gyerek!Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Elon Musk exe, az énekes Grimes új vörös tetkója tényleg olyan, mint egy csúnya bőrbetegség
Grimes csütörtökön mutatta meg, hogy milyen hatalmas tetoválást varratott a lábára és a combjára. Hogy mit ábrázol? Jó kérdés.

Megosztom
Link másolása

A 35 éves énekesnő - aki azután vált ismertté, hogy Elon Muskkal randevúzott majd két gyereket is szült neki - Instagram-sztorijában osztott meg egy fotót a feltűnő, vörös foltos tetoválásról.

Közben a tetoválóművész, akit a jelek szerint Danielának hívnak, és Los Angelesben dolgozik, még több képet osztott meg erről a munkájáról. Grimes (született Claire Boucher) ezt a tetkót azután csináltatta, hogy elárulta: meg akarja műttetni magát, hogy tündefülei legyenek.

Most Grimes lába olyan dizájnt kapott, amely egyesek számára a fantasy és sci-fi fimeket idézi, mások csúnya bőrbetegségre gondolnak, mire legalábbis nagy dózisú szteroidot kellene kenni.

A tetováláson csipkézett, tüskeszerű kiálló részek láthatók szimmetrikus mintákban, közvetlenül a boka felett kezdődnek, majd jóval a térden túl a combján folytatódnak a nonfiguratív minták.

Az egész mérete és bonyolultsága arra enged következtetni, hogy a tetoválás hosszadalmas folyamat lehetett, de Grimes úgy tűnt, boldog a végeredménytől.

V nice v nice - írta insta-sztorijába, miközben bejelölte a művészt is.

„Majd készítek egy jobb képet, ha ráérek @caidasindesamparo.” - fűzte hozzá.

A zenész már eddig is kiterjedt tetoválásgyűjteménnyel rendelkezett egyébként. A másik lábán is van egy hatalmas tetoválás, amely japán kalligráfiára emlékeztető vastag jeleket tartalmaz. Az utóbbi időben nyíltan beszélt arról, hogy tovább szeretné módosítani a testét, bár a közösségi médiában ezzel kapcsolatban tett bejegyzései arra utalnak, hogy csupán változásra vágyik, és nincs konkrét beavatkozás, amit szeretne elvégeztetni.

Lapozz tovább, és kiderül, mit szól Elon Musk a tervezett arcmódosításhoz!Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Kylie Jennert és Timothée Chalamet-t először látták együtt!
A titkos randevúkhoz szokott pár úgy tűnik, megtette a következő lépést a kapcsolatukban - találkoztak egymás családjával! Először fotózták le őket, amint a testvéreikkel buliznak egy grillpartin.

Megosztom
Link másolása

Jenner tesója, Kendall Jenner és Chalamet nővére, Pauline Chalamet színésznő is látható a Page Six birtokába jutott fotókon, plusz ott van a szerelmespár egy kerti összejövetelen. A 25 éves Kylie laza, de elegáns fekete szettet viselt, bőrdzsekivel és lovaglócsizmával. A 27 éves Kendall szintén feketében volt, összekötött hajjal. A 31 éves Pauline (Timothée tesója) fehér pólóban és flanel ingben érkezett a bulira. Timothée pedig úgy tűnik, a budapesti kiruccanását pihente ki a grillpartin.

Ez volt az első alkalom, hogy a színészt és a lányt együtt látták, mióta először felröppentek a pletykák kettejük románcáról.

Egy bennfentes nemrég megpróbálta lehűteni a kedélyeket, amikor azt állította, hogy nem komoly ez a dolog, de talán még sincs igaza. Kylie és Timothée

a legújabb hírek szerint szinte minden napot együtt töltenek. Már látták őket kávézni, és rendszeresen együtt edzenek.

Oké, de kicsoda Pauline, aki felbukknat negyedikként e bulin?

Lapozz tovább, és kiderül minden!Megosztom
Link másolása