SZTÁR

Keanu Reeves barátnője őszintén beszél a kapcsolatukról: „Annyira kreatív, annyira kedves.”

Keanu Reeves párja, Alexandra Grant egy különleges interjúban elárult néhány titkot kettejük kapcsolatáról.

Megosztom
Link másolása

Az 59 éves színész és 50 éves szerelme távol tartják kapcsolatukat a nyilvánosságtól - olyannyira, hogy még az sem világos, mikor kezdtek el randizni. Amit tudni lehet, hogy együtt dolgoztak a 2011-es Óda a boldogsághoz című könyvön, és barátságot kötöttek, amely végül szerelemmé erősödött.

Kapcsolatukat 2019-ben hozták nyilvánosságra, de 2020-ban Jennifer Tilly színésznő elárulta, hogy valójában ennél jóval régebb óta találkozgatnak.

„Emlékszem, hogy pár évvel ezelőtt Grant azt mondta: Keanu Reeves a pasim, én pedig azt mondtam: Várj. Micsoda? Mi van? Mi?”

- mesélte Tilly a Page Sixnek.

„Tényleg megdöbbentő, hogy hirtelen elmegy vele egy rendezvényre, és mindenki megőrül”.

Szeptember 22-én Alexandra Grant részt vett a Los Angeles-i Beverly Arts Icon Awards díjátadón, ahol kitüntették, és magával vitte támogatólag Keanut is, hogy együtt sétáljanak végig a vörös szőnyegen.

A People kérdésére, hogy milyen érzés volt megahíres párja mellett végigsétálni, Grant így válaszolt:

„Az a jó hír, hogy felnőttként lettem szerelmes, és hogy mire a kapcsolatom elkezdődött, már felépítettem a saját karrieremet. A vörös szőnyegen nagyon magabiztosnak érzem magam vele. És egyedül is magabiztosnak érzem magam azon a szőnyegen.”

Alexandra továbbá áradozott kreatív és kedves barátjáról, mondván, hogy nagyon inspiráló vele lenni.

Így folytatta: „Életem egy frusztrált pillanatában egyszer azt mondtam: Néha úgy érzem magam, mint egy dugóban álló Maserati, hogy van ez a nagy motor, de különböző okok miatt soha nem tudom rendesen meghajtani.

És tudom, hogy sokan mások is frusztráltnak érzik magukat az életükben, mert nem tudják rendesen megjáratni a motorjukat. Azt hiszem, minden kreatív ember így érez.”

„Azt szeretem Keanuban és a mi kapcsolatunkban, hogy arra ösztönözzük egymást, hogy új utakat építsünk - áradozott. - Látni a másik ember problémamegoldását inspiráló. Oké, ez itt, ez egy zsákutca. Akkor kipróbálok egy másik dolgot. Annyira inspirál engem. Annyira kreatív, annyira kedves. Olyan keményen dolgozik.”

Arra is szakított időt, hogy dicsérje a Dogstar nevű zenekarát - akik nemrég adtak koncertet, amin Grant is részt vett. „Nagyon büszke vagyok rá - mondta. - Hatalmas Dogstar-rajongó vagyok.”


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Mi történhetett? Molnár Gusztáv bekerült a kórházba
Sokan aggódtak a színészért, aki hosszú időt töltött el elvonókúrán, és még most sem tekinti magát teljesen gyógyultnak.
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Molnár Gusztáv nemrég kórházba került, sokan aggódtak a színészért. Molnár Gusztáv korábban

nyilatkozta, hogy nem tartja még magát teljesen gyógyultnak, hiába töltött el közel egy évet a komlói elvonón.

A Blikk megkérdezte, miért volt kórházban, Molnár Gusztáv ezt válaszolta:

– Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért

– mondta.

Kitért arra is, hol tart az alkoholról való leszokásban:

– Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket – tette hozzá a színész.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Hoppá? Kulcsár Edina megint terhes?
A gyanús képek láttán követői egyből elkezdtek találgatni.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Gyakran hangos a média a Kulcsár Edina körüli botrányoktól. Nem is csoda, hiszen a szépségkirálynő elég nyíltan éli életét közönsége felé, családját is sokszor megmutatja.

A botrányokat kedvelők azonban pont ezért árgus szemekkel figyelik Edina minden mozdulatát és egyből elindulnak a találgatások, ha valami gyanús történik körülötte.

Legutóbb egy edzés közbeni poszt kapcsán kapták fel fejüket követői. A celeb egy szűkszabású edzőnadrágot visel, amiben kissé kigömbölyödik pocakja.

A rajongóknak nem is kellett több, egyből elindult a találgatás a Redditen.

Nem mindenki ért azonban egyet a pletykákkal, sokan kiálltak Edina mellett, miszerint G.w.M.-mel közös lánya, Amara alig pár hónapja született meg, így teljesen normális a szépségkirálynő testalkata.

„Két gyerek és ebéd után simán úgy nézek ki én is, mintha jönne a harmadik. Nemrég született Amara, simán maradhatott még pocakja. Azért öt éven belül három gyerek a legjobb genetikával rendelkező nőn is nyomot hagy”

-írta egy együttérző kommentelő.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Fotó: Tóth Gabi és kislánya szülinapot ünnepeltek
Elárasztották a kommentszekciót a rajongók gratulációi.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Tóth Gabi énekesnő legújabb Instagram posztjában köszönte meg a sok jókívánságot, amit Krausz Gáborral közös kislányának küldtek születésnapja alkalmából.

„Boldog szombat” -írta a közös képekhez.

Valóban elég boldognak tűnnek, hiszen Gabinak és a kis Hannarózának is nagy mosoly ül az arcán a képeken.

Pár nappal ezelőtt még nagyon aggódtak a követők a kislányért, hiszen Gabi a december 3-i posztjában olyan képeket töltött fel, amin többek közt kórházban is láthatóak.

A komment szekciót egyből elárasztották az együttérző kommentek.

Most azonban Gabi új posztjában mindenkit arról tájékoztatott, hogy a kis Hannika jól van. A képeket itt, az énekesnő Instagram oldalán tudod megnézni.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Selena Gomez kígyóbőr mintás miniszoknyában jelent meg barátnői körében
Többek közt Taylor Swift és Cara Delevigne is vele volt
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Ismét bulizni mentek a csajok. Péntek este New York utcáira kilépve kapták le Selena Gomezt barátnői társaságában.

Taylor Swift, Cara Delevigne, Anya Taylor-Joy és Zoë Kravitz is vele voltak. A fotókat a People magazin oldalán láthatod.

A 31 éves énekesnő dögös szerelésben jelent meg. Kígyóbőr mintás miniszoknyát és hozzáillő kabátot viselt, ezt fekete felsővel és térdcsizmával párosította.

Frizurája, amit nem rég egy aranyszőke árnyalattal dobott fel, laza hullámokban hullott a vállára.

Ez volt Selena első megjelenése, mióta látszólagosan bevallotta, hogy együtt vannak Benny Blanco producerrel.

Selena és Benny pár évre visszamenőleg már ismerik egymást, többször dolgoztak már együtt. Az énekesnő legújabb száma, a "Single Soon" is közös munkájuk gyümölcse.

Bár a korábbi Disney sztár azt nyilatkozta, hogy a producer az ő „abszolút mindene”, sok rajongó nincs elragadtatva az új kapcsolattól.

Főleg mivel Benny és az énekesnő exe, Justin Bieber jó barátok.

Az azonban a képekből is jól látszik, hogy bármi történjen is Selenaval, barátnői mindig ott vannak mellette.


Megosztom
Link másolása