SZTÁR

„Hazudtak azért, hogy megvédjék a bátyámat, de Meghannal megetették a farkasokat” – Harry óriásit rúg Vilmosba a legújabb Netflix-trailerben

Ez már a harmadik, a Harry&Meghan doku csütörtöki folytatását harangozza be. Harry gyűlölete a bátyja iránt nem is lehetne egyértelműbb.
Sassy - sassy.hu
2022. december 12.


Megosztom
Link másolása

Ha nem kavarta volna fel elég alaposan a kedélyeket Harry herceg és felesége, Meghan Netflixes dokumentumfilm-sorozatának első három része, akkor a következő három (december 15-én mutatják be, ez lesz a befejezés) most kidobott előzetese után már vélhetően levegőért kapkodnak majd Angliában.

Az eddigi részekből megtudtuk, hogy Anglia rasszista, a brit sajtó rasszista, és minden más ország bulvársajtójánál "hiénább", természetesen a brit királyi család is rasszista, és Meghan, a "fekete hercegnő" ellen attól a pillanattól kezdve kíméletlen hajtóvadászat folyt, hogy 2016-ban kiderült a kapcsolata Harry herceggel.

A mostani előzetesben viszont Harry már konkrét személyt is támad. A bátyját, akit korábbi állításai szerint egész életében imádott: Vilmos walesi herceget.

Harry szerint "A Palotában mindenki boldogan hazudott azért, hogy megvédje a bátyámat, de nem voltak hajlandóak igazat mondani azért, hogy megvédjék Meghant."

Harry szerint "intézményesített gázlángolás" folyt ellenük, vagyis a Palota (és a királyi család) hazugságokkal szándékosan ellenük heccelte az embereket, hamis képet állított be róluk, mindezt azért, hogy Meghant elüldözzék. Ahogy Meghan mondja:

"Nem csak arról volt szó, hogy a farkasok elé vetettek, szó szerint velem etették a farkasokat."

Ezzel nyilván azt a narratívát sulykolják, hogy míg Vilmos "gaztetteit" eltitkolták a nyilvánosság elől, addig őket szándékos hazugságokkal befeketítették. És ahogy elhangzik, "erre a feladatra külön embereket toborzott" a királyi család.

A drámai hanguatú trailerben az is elhangzik, hogy amikor Harry és Meghan egyik napról a másikra leléptek Kanadába (és az Instagramon tudatták a királyi családdal, hogy részükről ez végleges), "akkor elvették a biztonsági embereinket, pedig mindenki tudta, hol vagyunk."

Az előzetes azzal zárul, hogy a pár semmi mást nem akart, csak "szabad, nyugodt, boldog családi életet élni", és ezt végre megteremtették maguknak Kaliforniában.

The Sun

Megosztom
Link másolása

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Meghan Markle nem pszichopata, de el van szakadva a valóságtól – állítják szakemberek
Az, hogy Markle és Harry herceg egy sokfejű szörnyetegként állítja be a sajtót, amellyel meg kell küzdeniük, nem teljesen fedi a valóságot

Megosztom
Link másolása

Meghan szüleire, Doria Raglandre és Thomas Markle-re összpontosítva beszélgetett egy podcastben a hercegnéről Grigoriadis újságíró. Úgy véli, Meghan egy saját maga által torzított valóságban él, és utólag rakosgat olyan tényeket a dolgok köré, melyek erősíthetik az előzetes elképzeléseit.

Törekvő nő, aki mindenképpen „valaki” akart lenni és felül akart emelkedni családja kaotikus életén. Ennek a mindent elsöprő vágynak köszönhetően küzdött mindig is kihívásokkal az őszinteség terén.

A szakember elárulta, hogy miközben Meghan ismerőseivel beszélt, többektől azt a jellemzést kapta, hogy a hercegné első blikkre melegnek és barátságosnak tűnik, de nem olyan valaki, akivel barátkozni lehet, hacsak nem áll érdekében ez a kapcsolat.

Anélkül, hogy megosztott volna neveket, Grigoriadis utalt egy íróra is, aki egy napot Markle-lel töltött, és a kolléga szerint:

„Ez az ember egyszerűen nincs rendben.”

A podcastban megkérdezték, mennyiben hasonlít Markle néhány nárcisztikushoz és szociopatához, akikkel Grigoriadis találkozott előzőleg karrierje során. Az újságíró azt mondta, hogy Meghan nem pszichopata, de van valami fura a család minden tagjában, írja a New York Post.

Arról is beszélt, hogy több női lap főszerkesztője is határozottan kijelentette, hogy nem fognak semmi negatívumot leközölni a hercegnéről a weboldalukon.

Ez éles ellentétben áll azzal, ahogy Markle és Harry jellemezte a sajtót. A pár a bulvárlapokat festette meg fő ellenségének. Grigoriadis szerint ez is része annak, ahogy Markle valóságtól elszakadva él.

„Kétségbeesetten vágyott rá, hogy a sajtó érdeklődjön iránta” – mondta. Végül ezt a célját elérte. Kérdés, hogy milyen áron, és mi jön utána.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZTÁR
Harry herceg házasságának annyi: Meghan Markle durván kontrollálja őt a testbeszéd-szakértő szerint
Feltűnő mennyire nyomott, búvalbélelt és görnyedt Harry, amikor a feleségével együtt van.
Sassy - sassy.hu
2023. március 30.


Megosztom
Link másolása

Harry herceg Londonba érkezett, hogy részt vegyen Elton John bírósági meghallgatásán.

A zeneszerző-énekes több más hírességgel együtt – egy ismert hírügynökség ellen emelt vádat személyi jogok megsértése miatt. A herceg fontosnak tartotta, hogy támogassa jelenlétével az ügyet, mert korábban ő maga is pereskedett hírügynökségekkel.

Harry londoni jelenlétéről felvétel is készült, amelyeket páran, köztük egy testbeszéd-szakértő kielemzett.

Feltűnő ugyanis, milyen nyomott és búvalb...bélelt Harry herceg, amikor a feleségével együtt mutatkozik, és hogyan egyenesedik ki a testtartása, amikor nélküle jelenik meg valahol.

A fenti videón az látható, milyen magabiztos és nyugodt a mosolygó Harry herceg. A szakértő szerint, ha összehasonlítjuk olyan felvételekkel, amelyeken a feleségével látható, érzékelhető, hogy Meghan Markle nélkül sokkal vidámabb és felszabadultabb a herceg. A szakértő azt is elmondta, már több videót is csinált a témáról, hogy bemutassa a különbségeket.

Szerinte Harry herceg Meghan nélkül mintha nem is ugyanaz az ember lenne - nélküle olyan, mint aki élvezi az életet: boldog, egyenes háttal jár, körbenéz, egészen más a testbeszéde.

@thebodylanguageguy The detail everybody missed in Harry's impromptu lambada 😂 - #princeharry #meghanmarkle ♬ original sound - Jesús Enrique Rosas

A videó alatt többen írták hozzászólásban, hogy Harry herceget régen látták ilyen jókedvűnek. Kevés olyan nem beállított fotót lehet ugyanis találni, amelyen Harry mosolyog Meghan Markle mellett.

Egy másik tiktokker azt mutatja be, hogyan kontrollálja Meghan Markle a férjét.

@cristinanainglaterra Meghan Markle 'takes control' of 'dismissive' Prince Harry, says body language expert#meghanmarkle #princeharry #katemiddleton #princewilliam #royalfamily #royals #fyp ♬ For movie / picture / action / suspense - G-axis sound music

A TikTokon egyébéknt olyan összeállítások is láthatók, amelyek azt mutatják, Harry mennyire búvalbélelt, és szinte magába roskad, amikor a feleségével együtt van. A testbeszéde árulkodó: görnyedtebb, szinte összehúzza magát a térben, nem mosolyog annyit és lefelé néz.

A testbeszéd-szakértő korábban arról is feltöltött egy videót, hogy Harry milyen boldogtalannak látszott 2022 nyarán, a királynő tiszteletére rendezett jubileumi ünnepségen.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
Tóth Andinak anyagi nehézségei is lehetnek a Marics Petivel való szakítása miatt
Az énekesnő élete nagy fordulatot vehet a szakítással.

Megosztom
Link másolása

Mint Tóth Andi Instagram-oldaláról értesülhettek róla a követők, a két fiatal kapcsolata véget ért. A Sztárban Sztár két zsűritagja eredetileg titkolni szerette volna a köztük lévő viharos időszakot, ám a ValMar énekesének közeli barátja kikotyogta a híreket.

Ha a szakítás nem lenne elég az énekesnő számára, elképzelhető, hogy anyagi szempontból is rosszul járhat.

A pár Budán bérelt családi házából Marics Peti a hírek szerint már távozott, így annak minden anyagi vonzata Andi nyakába szakadt, ami havi akár több százezer forintra is rúghat.

Ráadásul nemrég lett egy közös házikedvencük, a Bailey nevű rottweiler, akiről mostantól minden bizonnyal Andinak kell gondoskodnia. Az énekesnő sokat foglalkozik a kutya nevelésével, egy trénerrel oktatja az ebet. Ez nyilván pénzbe kerül, mellette pedig ott van még az orvosi ellátások és az eledel költsége is.

Reméljük, Andi könnyen átvészeli az embert próbáló időszakot.

Forrás: Bors


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
Megszólalt Tóth Gabi a betegségéről: „El tudom látni a gyerekemet”
Az énekesnő elmondta, miért bízta a kislányát Tóth Verára.
Sassy - sassy.hu
2023. április 01.


Megosztom
Link másolása

Mi is beszámoltunk róla, hogy nemrég Tóth Gabi a blogjában írt arról, hogy először kislányát, majd őt is megfertőzte egy vírus. A kis Hannaróza betegsége komolyabb volt, még oxigént is kellett kapnia. Ugyan már hazamehettek a kórházból, de Tóth Gabi még mindig nincs jól, ezért jobbnak látta, ha kislánya máshol van, amíg ő is felépül a betegségből.

Azt Tóth Vera írta meg Instagramon, hogy Hannaróza most vele van Palkonyán, amíg édesanyja nem jön teljesen helyre.

„A családban most mindenki beteg, beleértve az anyukáját is, és Hannikának most nem szabad olyanokkal lenni, akik betegek, mert két hete még oxigént kellett kapnia a kórházban egy kemény, alattomosan kialakult tüdőgyulladás miatt, és emiatt még gyenge a kis teste. Ezért van most Vera nénjével, mert Vera nénje már rég meggyógyult és elvitte magával Palkonyára, hogy jó levegőn legyen” - írta a posztban az énekesnő.

Az erről megjelent újságcikkeket látva azonban Tóth Gabi is megszólalt, elhessegetve a pletykákat, miszerint "nagy a baj". Instagram-sztoriban magyarázta el a történteket követőinek.

„Azért annyira nagy baj nincsen, szerencsére... Nyilván beteg vagyok, de el tudom látni a gyerekemet. Egy anya bármilyen beteg, el tudja látni a gyerekét. Itt most legfőképpen azért van a tesómnál, mert nemrég értünk haza a kórházból, és nem szerettem volna, ha bármit visszafertőzök a kis legyengült immunrendszerére.”


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk