SZTÁR

Gyönyörű, romantikus videót posztolt Rácz Jenő párjával, Dórival – szerelmesebbek, mint valaha

Új TikTok csatornáján a sztárséf olyan intim pillanatokat is megmutat, amilyeneket máshol nem.
Sassy - sassy.hu
2022. november 29.


Megosztom
Link másolása

Rácz-Gyuricza Dóra népszerű Instagramon, a posztjai még jobban felpörögtek azóta, hogy összeházasodott Rácz Jenő séffel és megszületett a kislányuk, Kamilla.

Dóri szeret őszintén, nyíltan beszélni az érzéseiről, és arról, ami benne vagy körülötte zajlik.

Például arról, hogy a párja rengeteget dolgozik, ő pedig többnyire egyedül van féléves kislányukkal, Kamillával.

Mondanám, hogy jól, de csak udvariasságból tenném” – válaszolta például egy, a hogylétét firtató rajongói kérdésre Dóri. „Fáradtan, lestrapáltan, de nagyon büszkén.

Dóri azt is elárulta, hogy barátai, családtagjai mellett a férjével is meg tud beszélni mindent, igaz, Jenő rengeteget dolgozik, az idő 98%-ában Dóri van a kisbabával. Férje azonban mindenben támogatja, és Jenő ezt ahogy csak tudja, ki is fejezi.

Nemrég elindított TikTok csatornáján a sztárséf meghatóan romantikus videót posztolt feleségével, amely egy külföldi utazásukon készült. A puszilkodós, szerelmes videóhoz stílusosan a Labirinth: Forever című dalát használta aláfestésként.

Emellett posztolt Dóriról egy aranyos, táncikálós videót is. Így néz ki a fáradt, de boldog anyuka, amikor a kisbabájuk végre egyszer este tíz előtt elalszik.

Egyértelmű, hogy a videók alapján Rácz Jenő szerelmesebb a feleségébe, mint valaha.

@chefjenoracz #couplegoals ♬ Forever - Labrinth

@chefjenoracz @Dóra Rácz-Gyuricza ♬ Happy - Pharrell Williams


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
A sztárboxos összecsapás ringbírója: „Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót Jenőnél láttam”
Gábris Bulcsú vezette a két híresség közötti izgalmas mérkőzést.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

A Sztárbox mérkőzésvezetője, Gábris Bulcsú is elmondta, ő mit tapasztalt Istenes Bence és Rácz Jenő csatája közben. Az RTL.hu-nak elmondta, hogy mind a két versenyző feszülten lépett a ringbe, de ez egy ilyen mérkőzésen normális.

Felfokozott volt a hangulat, komoly küzdelem folyt. Szerinte Bence volt többször szabálytalan, de nem indokolta semmi, hogy a látottaknál többször bele kellett volna avatkozni.

„Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót én Jenőnél láttam.”

Egy alkalommal figyelmeztette a műsorvezetőt, hogy már az "Állj" után ütött a séfre.

Arról, hogy mi hangzott el a két férfi között, azt mondta:

„Nem hallottam, mert borzalmas hangzavar volt a nézőtéren. Azt láttam egyszer, hogy Jenő közel húzta Bence fejét és belesúghatta a fülébe, de azt nem lehetett hallani. Még az első menetben történt ez. Akkor mondtam, hogy hagyják abba és a bokszra figyeljenek.”

Valóban szól neki Istenes Bence, hogy ellenfele durva sértéseket kiabált neki, de ezzel nem tudott foglalkozni, mert nem tudta teljes bizonyossággal, hogy mi történt.

Arra, hogy milyen eredményre számított, azt mondta:

„Mi a ringben nem pontozunk. Egy ilyen felfokozott meccsen nem is tudunk a pontozásra figyelni, a ringbírónak ez nem feladata. Ezért az esélyekkel én nem is foglalkoztam se a meccs előtt, se közben”.

A bíró szerint szívesen részt venne egy visszavágóban, ha erre sor kerülne. Elmondása szerint a mérkőzés „végig élvezetes volt és nekem is 110 százalékot kellett nyújtanom, ott lenni fejben teljesen, én is felfokozott állapotba kerültem a ringben”.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Miley Cyrus 31 éves lett, extra meglepetéssel ünnepelt
Méltó ünneplésnek hangzik!
Sassy - sassy.hu
2023. november 28.


Megosztom
Link másolása

Miley Cyrus különleges körülmények között ünnepelte 31. születésnapját, egy privát, élő fellépéssel, amelyet a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelben tartottak.

Az énekesnő, aki idén adta ki a nagy népszerűségnek örvendő Endless Summer Vacation című albumát, amit hat Grammy-díjra jelölték, úgy döntött, hogy saját magának szervez egy emlékezetes estét.

Az Instagramon megosztott fotó- és videóanyagokon Miley látható, amint élőben előadja a Flowers című dalt, valamint a Journey, "Faithfully" című számának zongorás feldolgozását és egy új szerelmes dalt is.

A művésznő ezt az eseményt egy különleges ajándéknak nevezte saját maga számára, és a captionben elmondta, mennyit is jelentett neki az esemény:

"Az idei születésnapi ajándékom MAGAMNAK nagyon is hozzám illő volt. Fellépést MAGAMNAK címeztem és elénekeltem a kedvenc dalaimat, a sajátjaim közül is. A Flowers első élő előadása a barátaimmal és a családommal teli közönség előtt volt. Visszavíve ezt a dalt a kiindulóponthoz... szenzációsan kicsírázott. Hálás vagyok a növekedésért a dalban, és magamban is."

Miley korábban elmondta, hogy nem tervez turnézni az Endless Summer Vacation albummal, mivel már nem érzi kényelmesnek a tömeg előtti fellépéseket. Az őszinte művésznő most mégis megajándékozta magát ezzel a különleges születésnapi koncerttel, amelyet a barátai és családja körében élvezett.

Forrás: Just Jared


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Heidi Klum cuki családi fotóval várja az ünnepeket
Ritkán láthatunk ilyen meghitt otthoni pillanatokat.

Megosztom
Link másolása

Heidi Klum, a 50 éves modell és az America's Got Talent zsűritagja, egy különleges pillanatot osztott meg a rajongóival az Instagramon, amelyen ő és férje, Tom Kaulitz, láthatók mind a négy gyerekükkel, amint ünnepi dekorációval készülnek a közelgő ünnepekre.

A szívhez szóló képen Heidi két lánya, a 19 éves Leni és a 14 éves Lou ölelésében látható, míg Tom Kaulitz a 18 éves Henry és a 17 éves Johan között foglal helyet.

A boldog pillanatot a modell az "LOVE" felirattal egészítette ki a poszt alatt.A család együtt készül az ünnepekre, és a kép láttán nemcsak a szeretet, hanem a családi összetartozás is érezhető.

Heidi és férje, a Tokio Hotel sztárja a házasságukban összehozták előző kapcsolataikból származó gyerekeiket, és a mozaikcsalád meghitten várja együtt az ünnepeket.

Forrás: Just Jared


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Robert De Niro kiakadt: cenzúrázták a Gotham Awards-on elmondott beszédét
A telefonjáról így is előadta az eredeti beszédet.

Megosztom
Link másolása

Robert De Niro nem volt hajlandó hallgatni a 2023-as Gotham-díjátadón, annak ellenére sem, hogy beszédéből jelentős részeket engedélye nélkül kivágtak.

A 80 éves színész a Történelmi ikon és alkotói tiszteletdíj átadására érkezett, de azt állítja, hogy a Trump-ellenes megjegyzéseit kivágták a hivatalos beszédéből.

A színpadon elmondott előkészített szöveg helyett De Niro saját telefonjához fordult, hogy felolvassa a teljes beszédét.

Az kivágott részekben kifejezte aggodalmát a hazugságok és az alternatív tények terjedése miatt.

Beszédében érintette az oktatási rendszert, ahol a fiataloknak elferdített történelmet tanítanak, és a szórakoztatóipart, amely úgy szintén nem mentes a problémáktól.

"A hazugság csak egy újabb eszközzé vált a sarlatánok arzenáljában. A korábbi elnök négyéves hivatali ideje alatt több mint 30 000-szer hazudott nekünk, és a jelenlegi megtorló kampányával tartja a tempót"

- mondta De Niro.

A beszéd zárásaként De Niro nem kímélte az Apple-t és a Gotham Awardsot sem, és nyilvánosan is kérdőre vonta őket:

"Elmondom ezeket is, hogy köszönöm az Apple-nek, meg a Gothamnek, meg minden, bla-bla-bla-bla. De egyáltalán nincs kedvem megköszönni nekik azok után, amit tettek. Hogy merészelték ezt tenni, tulajdonképpen?"

- zárta szavait De Niro, nyomatékosítva elégedetlenségét.

Íme De Niro teljes beszéde:

Forrás: Just Jared


Megosztom
Link másolása