SZTÁR

Ez már szerelem! Taylor Swift új pasija anyjával izgult végig egy meccset

Úgy tűnik, Taylor Swift nem randizik többet fiúkkal, a férfiak kezdték érdekelni.

Megosztom
Link másolása

Az úgy kezdődött, hogy Travis Kelce, a kétszeres Super Bowl győztes sportoló megosztotta közösségi oldalán, hogy megpróbálta, de nem sikerült megadni a számát Taylor Swiftnek a Kansas City-beli koncerten júliusban. Most meg a lánnyal sétált ki a Chiefs meccsről.

Hogy még erősebb legyen a sztori, Taylor Swift a férfi anyukájával, Donna Kelce-szel szurkolta végig a mérkőzést.

Úgy tűnik, a híres sportoló a sikertelen próbálkozás kiposztolása után valahogy mégis csak elérte a lányt. Vagy az érte el őt. Vagy valami.

A képek tanúsága szerint Swift a csapat színeit viselte, egy piros-fehér cipzáras dzsekiben és egy egyszerű fehér ujjatlan pólóban volt.

Az énekesnő és Travis kapcsolatáról (bár ránézésre nem ezt mondanád, a valóságban mindketten 33 évesek), már egy ideje kavarognak a pletykák.

Azonban olyan kép még nem készült róluk, amit teljes értékű bizonyítéknak lehetne nevezni, kivéve talán ezt az anyóssal való meccsnézést.

Azért ahhoz már kell egy kis eltökéltség, nem? Legyen az az anyós bármilyen jó fej, mégis csak az imádott fia figyelméért megy a harc.

A játékos a héten elárulta, hogy meghívta a Taylort, hogy látogasson ki az egyik meccsére.

„Mondtam neki: ‘láttalak, amint felgyújtod a színpadot az Arrowhead-ben, talán eljöhetnél, hogy te is lásd, én hogyan gyújtom fel az Arrowhead-et, aztán megnézhetjük, melyikünk csinálta jobban”

- mondta csütörtökön a The Pat McAfee Show című műsorban, utalva csapatának stadionjára.

„Aztán majd meglátjuk, mi történik a közeljövőben.” - tette hozzá sejtelmesen.

Swift részéről eddig senki nem szólalt meg a témával kapcsolatban, de az, hogy elment a meccsre, és ahogy viselkedett a játék során, sokat elmond.

„Nem komoly dolog - hűti máris a kedélyeket egy forrás. - Travis szerint Taylor nagyon bájos, és az elmúlt héten már üzeneteket is váltottak.”

„De kissé zavarban van attól, hogy ekkora figyelmet kapnak, ugyanakkor elmondta a lánynak, hogy szívesen folytatná a találkozásokat.”

Taylor és az NFL sztár vasárnap, a meccs után együtt hagyták el az Arrowhead Stadiont, nem fogták meg egymás kezét - de láthatóan együtt voltak.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Hoppá? Kulcsár Edina megint terhes?
A gyanús képek láttán követői egyből elkezdtek találgatni.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Gyakran hangos a média a Kulcsár Edina körüli botrányoktól. Nem is csoda, hiszen a szépségkirálynő elég nyíltan éli életét közönsége felé, családját is sokszor megmutatja.

A botrányokat kedvelők azonban pont ezért árgus szemekkel figyelik Edina minden mozdulatát és egyből elindulnak a találgatások, ha valami gyanús történik körülötte.

Legutóbb egy edzés közbeni poszt kapcsán kapták fel fejüket követői. A celeb egy szűkszabású edzőnadrágot visel, amiben kissé kigömbölyödik pocakja.

A rajongóknak nem is kellett több, egyből elindult a találgatás a Redditen.

Nem mindenki ért azonban egyet a pletykákkal, sokan kiálltak Edina mellett, miszerint G.w.M.-mel közös lánya, Amara alig pár hónapja született meg, így teljesen normális a szépségkirálynő testalkata.

„Két gyerek és ebéd után simán úgy nézek ki én is, mintha jönne a harmadik. Nemrég született Amara, simán maradhatott még pocakja. Azért öt éven belül három gyerek a legjobb genetikával rendelkező nőn is nyomot hagy”

-írta egy együttérző kommentelő.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Mi történhetett? Molnár Gusztáv bekerült a kórházba
Sokan aggódtak a színészért, aki hosszú időt töltött el elvonókúrán, és még most sem tekinti magát teljesen gyógyultnak.
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Molnár Gusztáv nemrég kórházba került, sokan aggódtak a színészért. Molnár Gusztáv korábban

nyilatkozta, hogy nem tartja még magát teljesen gyógyultnak, hiába töltött el közel egy évet a komlói elvonón.

A Blikk megkérdezte, miért volt kórházban, Molnár Gusztáv ezt válaszolta:

– Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért

– mondta.

Kitért arra is, hol tart az alkoholról való leszokásban:

– Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket – tette hozzá a színész.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Fotó: Tóth Gabi és kislánya szülinapot ünnepeltek
Elárasztották a kommentszekciót a rajongók gratulációi.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Tóth Gabi énekesnő legújabb Instagram posztjában köszönte meg a sok jókívánságot, amit Krausz Gáborral közös kislányának küldtek születésnapja alkalmából.

„Boldog szombat” -írta a közös képekhez.

Valóban elég boldognak tűnnek, hiszen Gabinak és a kis Hannarózának is nagy mosoly ül az arcán a képeken.

Pár nappal ezelőtt még nagyon aggódtak a követők a kislányért, hiszen Gabi a december 3-i posztjában olyan képeket töltött fel, amin többek közt kórházban is láthatóak.

A komment szekciót egyből elárasztották az együttérző kommentek.

Most azonban Gabi új posztjában mindenkit arról tájékoztatott, hogy a kis Hannika jól van. A képeket itt, az énekesnő Instagram oldalán tudod megnézni.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Selena Gomez kígyóbőr mintás miniszoknyában jelent meg barátnői körében
Többek közt Taylor Swift és Cara Delevigne is vele volt
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Ismét bulizni mentek a csajok. Péntek este New York utcáira kilépve kapták le Selena Gomezt barátnői társaságában.

Taylor Swift, Cara Delevigne, Anya Taylor-Joy és Zoë Kravitz is vele voltak. A fotókat a People magazin oldalán láthatod.

A 31 éves énekesnő dögös szerelésben jelent meg. Kígyóbőr mintás miniszoknyát és hozzáillő kabátot viselt, ezt fekete felsővel és térdcsizmával párosította.

Frizurája, amit nem rég egy aranyszőke árnyalattal dobott fel, laza hullámokban hullott a vállára.

Ez volt Selena első megjelenése, mióta látszólagosan bevallotta, hogy együtt vannak Benny Blanco producerrel.

Selena és Benny pár évre visszamenőleg már ismerik egymást, többször dolgoztak már együtt. Az énekesnő legújabb száma, a "Single Soon" is közös munkájuk gyümölcse.

Bár a korábbi Disney sztár azt nyilatkozta, hogy a producer az ő „abszolút mindene”, sok rajongó nincs elragadtatva az új kapcsolattól.

Főleg mivel Benny és az énekesnő exe, Justin Bieber jó barátok.

Az azonban a képekből is jól látszik, hogy bármi történjen is Selenaval, barátnői mindig ott vannak mellette.


Megosztom
Link másolása