SZTÁR

Egy videós kicserélte Amber Heardöt Emilia Clarke-ra az Aquaman kulcsjelenetében – talán tényleg Clarke lesz az új Mera?

Elképesztően élethű lett, a rajongók máris odavannak a Jason-Emilia kettősért.
Sassy - sassy.hu
2022. augusztus 04.


Megosztom
Link másolása

Még júniusban, a Johnyy Deppel szembeni, vesztes per után röppentek fel a hírek, hogy a Warner Bros a próbavetítések után úgy döntött, új színésznőt választ az Amber Heard által játszott Mera szerepére az Aquaman 2-be. Ez azt jelenti, hogy néhány újraforgatásra is szükség lesz Jason Momoával és Nicole Kidmannel.

Amber Heard szóvívője útján azonnal hevesen cáfolta a hírt. A színésznő azonban korábban már maga is bevallotta, hogy a szerepének egy részét eltávolították a készülő szuperhős-akcióból.

A film a tervek szerint 2023. március 17-én debütál (már ez is csúsztatott időpont, eredetileg decemberben lett volna a premier), ez pedig azt jelenti, hogy a stúdiónak mihamarabb rendeznie kellene a helyzetet. A rajongók állásfoglalása egyértelmű: több mint 4 millióan írták alá a petíciót, hogy dobják ki Heardöt a produkció 2. részéből. A legtöbben Emilia Clarke-ot látnák helyette a legszívesebben, aki A trónok harcában már játszott Jason Momoával, és nagyon jó barátok.

Egy elkötelezett videós csapat át is vágta az Aquaman 1 kulcsjeleneteit, Heard helyett Clarke-ot varázsolták bele Mera szerepébe, nem is rossszul.

Íme az eredemény, ám hogy ez a Warner Brost mennyire motiválja, egyelőre még nem tudni.

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Elképesztő! Károly király teljesen egyedül sétált a hegyek között, amikor biciklisekkel találkozott. Ez történt utána
Károly király tele van meglepetéssel!

Megosztom
Link másolása

Egy csapat kerékpáros döbbent meg alaposan, amikor összefutottak a skóciai Balmoral birtokon egyedül túrázó uralkodóval, és szerencsére megörökítették a találkozást egy GoPro videón, amelyet hétfőn osztottak meg a McTrail Rider YouTube-csatornáján.

A videó elején még viccelődtek is azzal, hogy királyi birtokon fognak kerekezni, és megmutatták a szállásukat, ahol ingyen alhat az, akikre ráesteledik arrafelé. A videó későbbi részén az látható, ahogy a három kerékpáros összefut a 74 éves Károllyal a Balmoral kastélynak is otthont adóhatalmas királyi birtokon, egy keskeny ösvényen.

Károly az esős napon sapkában és khakiszínű kabátban volt, kezében a megbízható sétapálcájával. Amikor megkérdezték, hogy nyári vakációján van-e Balmoralban, Károly azt válaszolta: „Igen. Csodálatos itt fent.”

„Ez tipikus” - tette hozzá a videón látható esőre utalva. „A szúnyogok borzalmasak. De ez tipikus.”

A kerékpárosok ezután megjegyezték, hogy a király egyedül sétál.

„Ó, igen, de én szeretek sétálni - nevetett Károly. - Jót tesz a léleknek. És jó pár dolgot meg akarok nézni útközben.”

A trió ezután elmondta az uralkodónak, hogy este a birtokon fognak aludni a Gelder Shiel Bothyban - abban a menedékházban, amelyet a nagyközönség ingyenesen használhat.

„Ó, tényleg? Ez remek - válaszolta Károly. - Annyira örülök, hogy jól működik, mert egy kicsit felújítottuk... próbálok még több fát ültetni körülötte.”

Az egyik kerékpáros ezután megkérdezte Károlyt, hogy szokott-e ő is abban házban aludni.

„Persze, régebben igen - jegyezte meg az uralkodó -, amikor nagyon fiatal voltam, apámmal és a nővéremmel. Alkalmanként, manapság már egy másik generáció használja, akik ilyen dolgokat akarnak csinálni, de mi is szoktunk arrafelé grillen sütögetni.”

A kerékpárosoktól elbúcsúzva, mielőtt folytatta volna a túrát, Charles hozzátette: „Vigyázzanak magukra, nehogy elessenek.”

„Hát, nem mindennap botlik az ember a királyba! - állt a videó leíró részében. - De ezen a biciklitúrán pontosan ez történt. A Balmoral birtokon tekertünk, és néhány Range Rovert és fegyveres őrt láttunk út közben, de egyáltalán nem számítottunk arra, hogy úgy látjuk a királyt, vagy úgy beszélünk vele, ahogyan sikerült.”

A kerékpárosnak ugyan elképesztő meglepetés volt, hogy összefutottak a királlyal, de Richard Griffin, a királyi védelem egykori tisztje elárulta, hogy ilyesmi egyszer II. Erzsébet királynővel és néhány amerikai turistával is megtörtént, miközben Balmoralban sétáltak. Csakhogy annak nagyon más lett a vége.

Két kiránduló jött felénk, és a királynő mindig megállt ilyenkor, hogy köszönjön - mondta. - Már az első pillanatban egyértelmű volt, hogy nem ismerték fel a királynőt.”

Griffin elmondta, hogy az egyik gyalogos elkezdte mesélni Erzsébet királynőnek, honnan jöttek és milyen nevezetességeket láttak az Egyesült Királyságban, majd megkérdezte, hol lakik.

„Azt mondta: 'Nos, Londonban élek, de van egy nyaralóm a hegyek túloldalán. Erre: 'Milyen gyakran járt fel ide?’”

Erzsébet királynő elmondta, hogy több mint 80 éve látogatja a Balmoral kastélyt, amire a kiránduló megkérdezte, hogy találkozott-e már valaha a királynővel. „Hát én nem, de Dick itt rendszeresen találkozik vele” - válaszolta Griffinre utalva.

A turista ezután megkérdezte Griffint, hogy milyen a királynő. „Mivel sokáig voltam vele, és tudtam, hol a határ, ameddig elmehetek, azt mondtam: „Ó, néha nagyon mogorva tud lenni, de nagyon jó humora van” - emlékezett vissza a férfi.

„A következő dolog, amire emlékszem, hogy ez a fickó odajön, átkarolja a vállamat, és mielőtt még láthattam volna, mi történik, a fényképezőgépét odaadja a királynőnek, és azt mondja: Csinálna egy képet kettőnkről?”

És Erzsébet természetesen elkészítette a képet. Arra azért kíváncsaik lennénk, hogy mikor eshetett le a kirándulóknak, hogy ki volt a fotósuk.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Kőgazdag Aurél nem foglalkozik a parkolójegyekkel - legalább 350 bírságot kapott már emiatt
A 19 éves srác nem sajnálja a pénzt, ha tankolásról van szó. Meg akkor sem, ha parkolási bírságokról
Fotó: TV2 - sassy.hu
2023. szeptember 25.


Megosztom
Link másolása

Bárány Aurél imádja a luxusautókat, és nem az alapján válogat közöttük, hogy melyik a leggazdaságosabb, vagy melyik szennyezi legkevésbé a környezetet.

Havonta félmilliót otthagy a benzinkutakon, csak úgy repkednek a százezres bírságok, amikor az autópályán kicsit meghúzatja a kocsit, és hát a parkolójegyek vásárlása is egy olyan apróság, amivel feleslegesnek tartja foglalkozni.

„Sokszor megbüntetnek, minden héten kapok pár parkolási bírságot. Le is van fotózva valahol, 350 darab büntetésem van. Szabályosan parkolok, viszont általában elfelejtek odamenni a parkolóórához. Vagy úgy vagyok vele, hogy úgyis pár perc múlva visszamegyek a kocsihoz, addig minek fizessek? De már rögtön ott állnak az autó mellett és jön a cédula!” - mindezt egyáltalán nem panaszként meséli el. Úgy van vele, hogy ilyen az élet. Azon a napos oldalon, ahol ő jár.

„Mindig kivárom a 15 napos határidőt. Halogató típus vagyok. Beállítok emlékeztetőt a telefonomba, és csak akkor rendezem a számlát, amikor a végső határidőnél jön a jelzés”

- folytatja. Aztán kiderül, milyen összegeket szokott gyorshajtásért fizetni: „Háromszor gyorshajtáson is értek az autópályán, egyszer 350 ezer forint volt a bírság, aztán 200 ezer, és volt egy száz-valahány-ezres csekk is”

Ahogy korábban mesélte, számára a sok pénz alap.

„Ha nem lenne pénz, nem lennék boldog, szóval engem a pénz boldogít.”

Azt sem titkolja, hogy a barátait is ebből a körből válogatja:

„Főként gazdag emberek a barátaim. Ha beülünk egy étterembe, az nálunk úgy működik, hogy egyszer én hívom meg a társaságot, aztán legközelebb más a soros. Jó emberismerő vagyok, kiszúrom, ha valaki folyton csak meghívatja magát. Nem fogok mindig én fizetni helyette. Ki vagyok én, az apja?!”

- mesélte el a Ripostnak.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Igen, együtt vannak – Kylie Jenner mindent megtesz, hogy tudassa a világgal, hogy Timothée Chalamet-vel jár
Itt az idő, hogy mindenki eloszlassa magában a kétségeket, Kylie és Timmy valóban egy pár.

Megosztom
Link másolása

Hiába mutatkoznak együtt, sokan még most is kétlik, hogy a celeb Kylie Jenner és a színész Timothée Chalamet egy párt alkotna. Úgy tűnik azonban, kapcsolatukat elég komolyan gondolják. Annyira, hogy már új fázisba is léptek, közös képre változtatták telefonjuk háttérképét.

Kylie Jennert a milánói divathéten kapták le, miközben telefonjával a kezében épp napszemüvegét tette fel. Az ELLE Mexico szúrta ki, hogy Kylie telefonjának háttérképe nem más, mint egy közös kép, ahol Timmy épp arcon csókolja a lányt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ELLE MÉXICO (@elle_mexico) által megosztott bejegyzés

„Szerelem van a levegőben” - ezzel a szöveggel posztolta az ELLE a képet Instagram oldalán. A Prada divatbemutatóján szúrták ki az apró részletet, és azt írták, nem tudták megállni, hogy megosszák a nagyvilággal.

Kívülről akármennyire is hihetetlennek tűnik a kapcsolatuk, úgy tűnik, mégis jól működnek együtt. Egy forrás elárulta, hogy kettejük kapcsolata teljesen problémamentes. A 27 éves színésznek is megvan a saját élete és megérti, hogy a 26 éves Kylienak előnyben kell részesítenie gyerekeit.

Itt az ideje tehát, hogy mind elfogadjuk a fiatal pár boldogságát. Persze azért egy egész világ fogja figyelni őket árgus szemekkel, ha mégis változás lépne fel.

Forrás: People


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Hihetetlen összeget keres minden Instagram-posztjával a labdarúgó Alisha Lehmann
Aston Villa sztárja számára a foci csak hobbi lehet nemsokára. Lehmann minden posztjával körülbelül 245 000 fontot, azaz kb. 110 millió forintot keres.

Megosztom
Link másolása

A 24 éves labdarúgó, aki jelenleg Svájc színeiben játszik, jelentős vagyonra tesz szert a pályán kívül is, egy tech cég, a Gracenote Nielsen most pontosan kiszámolta az összeget. Jelenleg Lehmann 323 posztja az Instagram-oldalán 15,2 millió követőt vonzott.

A cég megállapította, hogy Lehmann minden posztjával körülbelül 245 000 fontot, azaz kb. 110 millió forintot keres.

Alisha, aki egyébként rendkívül népszerű TikTok fiókkal is rendelkezik (9,8 millió követővel), virágzó közösségi média oldalait használja arra, hogy népszerűsítse 2024-es naptárát, amelyet éppen múlt héten adott ki.

Az Instagram-posztban a focista ezt írta:

2024-re is itt van. A hivatalos Alisha Lehmann Naptár most előrendelhető!

A naptár ára mérettől függően 49,99 és 65,99 font között mozog (22.000 és 30.000 Ft), míg

a limitált kiadás darabja a bátor 149,99 fontos (67.000 Ft) áron pörög,

ezen rajta van a művésznő - akarom mondani focista - saját kezű aláírása is, és csak 700 példány van belőle. Reméljük, számozott.


Megosztom
Link másolása