SZTÁR

Britney Spears húga színre lép! Egy tévés showműsorban szerepel októbertől

Sokan elfelejtették, hogy a botrányt botrányra halmozó énekesnőnek van egy húga is. Aki azóta felnőtt. Meg mama is lett. Meg most egy showműsor sztárja.

Megosztom
Link másolása

Britney Spearst nem érte váratlanul, hogy kishúga, Jamie Lynn Spears csatlakozott a Dancing With the Stars csapatához - sőt, kifejezetten örült neki és beleegyezett.

A TMZ közvetlen forrásból megtudta, hogy Britney már azelőtt értesült arról, hogy Jamie Lynn fel fog tűnni a táncos show-ban, mielőtt a hír napvilágot látott volna - és jól fogadta a hírt.

Arról nincs szó, hogy pontosan ki adta át az infót Britney-nek, de a forrás szerint teljes mértékben támogatta Jamie Lynnt... sőt, ha hinni lehet a pletykáknak, még izgatott is lett a testvére miatt.

És hogy miért kellett bevonni az énekest a döntésbe, vagy ha abba nem is, miért kellett különös gonddal tájékoztatni őt? Hát, kettejük kapcsolata eléggé terhelt, volt abban már minden.

Nagy szakítás, nagy kibékülés, rázós időket éltek meg.

Az énekes időnként felkarolta a húgát, aztán Jamie Lynn is megpróbált meggazdagodni abból, hogy beszél a tesójáról. Egy egész könyvet szentelt a témának, sok infó származik a kistestvér tavalyi könyvéből. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a Spears nővérek most jó épp viszonyban vannak.

Az mindenképpen érdekes, hogy a TikTok videóját elnézve komoly hasonlóságot lehet felfedezni Jamie Linn és Britney között, még a mozdulatai is ismerősek. Előfordulhat, hogy ő a józan tehetség a családban?

@jlspears Are you ready?😘 #zoey102 ♬ Freakum Dress Intro - Mona

Mindenesetre Jamie Lynn komolyan készül a versenyre, rengeteg táncórája van, a műsor október 10-én indul. Addig is megengedték neki, hogy a Tennessee-i otthona közelében legyenek a próbái, tekintettel arra, hogy kétgyermekes anyuka és azért a gyerekekkel is szeretne időt tölteni attól függetlenül, hogy kacérkodik a hírnévvel.

@jlspears 👯‍♀️ @Harry Jowsey @Rylee arnold @Alan ♬ original sound - Jamie Lynn Spears

Természetesen nem ez Jamie Lynn első fellépése valóságshow-ban... nemrég a FOX Special Forces című műsorában szerepelt.

Az viszont jó kérdés, hogy mekkora szeletet képes kihasítani a hírnév nevű tortából úgy, hogy a nővére vállán áll.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Mi történhetett? Molnár Gusztáv bekerült a kórházba
Sokan aggódtak a színészért, aki hosszú időt töltött el elvonókúrán, és még most sem tekinti magát teljesen gyógyultnak.
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Molnár Gusztáv nemrég kórházba került, sokan aggódtak a színészért. Molnár Gusztáv korábban

nyilatkozta, hogy nem tartja még magát teljesen gyógyultnak, hiába töltött el közel egy évet a komlói elvonón.

A Blikk megkérdezte, miért volt kórházban, Molnár Gusztáv ezt válaszolta:

– Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért

– mondta.

Kitért arra is, hol tart az alkoholról való leszokásban:

– Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket – tette hozzá a színész.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Hoppá? Kulcsár Edina megint terhes?
A gyanús képek láttán követői egyből elkezdtek találgatni.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Gyakran hangos a média a Kulcsár Edina körüli botrányoktól. Nem is csoda, hiszen a szépségkirálynő elég nyíltan éli életét közönsége felé, családját is sokszor megmutatja.

A botrányokat kedvelők azonban pont ezért árgus szemekkel figyelik Edina minden mozdulatát és egyből elindulnak a találgatások, ha valami gyanús történik körülötte.

Legutóbb egy edzés közbeni poszt kapcsán kapták fel fejüket követői. A celeb egy szűkszabású edzőnadrágot visel, amiben kissé kigömbölyödik pocakja.

A rajongóknak nem is kellett több, egyből elindult a találgatás a Redditen.

Nem mindenki ért azonban egyet a pletykákkal, sokan kiálltak Edina mellett, miszerint G.w.M.-mel közös lánya, Amara alig pár hónapja született meg, így teljesen normális a szépségkirálynő testalkata.

„Két gyerek és ebéd után simán úgy nézek ki én is, mintha jönne a harmadik. Nemrég született Amara, simán maradhatott még pocakja. Azért öt éven belül három gyerek a legjobb genetikával rendelkező nőn is nyomot hagy”

-írta egy együttérző kommentelő.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Fotó: Tóth Gabi és kislánya szülinapot ünnepeltek
Elárasztották a kommentszekciót a rajongók gratulációi.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Tóth Gabi énekesnő legújabb Instagram posztjában köszönte meg a sok jókívánságot, amit Krausz Gáborral közös kislányának küldtek születésnapja alkalmából.

„Boldog szombat” -írta a közös képekhez.

Valóban elég boldognak tűnnek, hiszen Gabinak és a kis Hannarózának is nagy mosoly ül az arcán a képeken.

Pár nappal ezelőtt még nagyon aggódtak a követők a kislányért, hiszen Gabi a december 3-i posztjában olyan képeket töltött fel, amin többek közt kórházban is láthatóak.

A komment szekciót egyből elárasztották az együttérző kommentek.

Most azonban Gabi új posztjában mindenkit arról tájékoztatott, hogy a kis Hannika jól van. A képeket itt, az énekesnő Instagram oldalán tudod megnézni.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Selena Gomez kígyóbőr mintás miniszoknyában jelent meg barátnői körében
Többek közt Taylor Swift és Cara Delevigne is vele volt
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Ismét bulizni mentek a csajok. Péntek este New York utcáira kilépve kapták le Selena Gomezt barátnői társaságában.

Taylor Swift, Cara Delevigne, Anya Taylor-Joy és Zoë Kravitz is vele voltak. A fotókat a People magazin oldalán láthatod.

A 31 éves énekesnő dögös szerelésben jelent meg. Kígyóbőr mintás miniszoknyát és hozzáillő kabátot viselt, ezt fekete felsővel és térdcsizmával párosította.

Frizurája, amit nem rég egy aranyszőke árnyalattal dobott fel, laza hullámokban hullott a vállára.

Ez volt Selena első megjelenése, mióta látszólagosan bevallotta, hogy együtt vannak Benny Blanco producerrel.

Selena és Benny pár évre visszamenőleg már ismerik egymást, többször dolgoztak már együtt. Az énekesnő legújabb száma, a "Single Soon" is közös munkájuk gyümölcse.

Bár a korábbi Disney sztár azt nyilatkozta, hogy a producer az ő „abszolút mindene”, sok rajongó nincs elragadtatva az új kapcsolattól.

Főleg mivel Benny és az énekesnő exe, Justin Bieber jó barátok.

Az azonban a képekből is jól látszik, hogy bármi történjen is Selenaval, barátnői mindig ott vannak mellette.


Megosztom
Link másolása