SZTÁR

Botrány: a biztonsági őrök elállták Madonna lányának az útját, hogy ne mehessen be Marc Jacobs divatbemutatójára

Későn ért oda, így járt. Valaki még videóra is vette és felrakta TikTokra a felvételt.
Sassy - sassy.hu
2023. február 03.


Megosztom
Link másolása

Kisebb botrány tört ki a divatvilágban, mivel Madonna lányát, Lourdes Leont nem engedték be a biztonsági őrök Marc Jacobs divatbemutatójára New Yorkban.

A Park Avenue Armoryban megrendezett show-ra egyébként olyan illusztris vendégeket hívtak meg, mint Emily Ratajkowski, Nicky Hilton Rothschild és Ashley Graham.

Videóra vették, ahogyan az őrök elállják Lourdes útját és nem engedik felmenni a lépcsőn a bejárathoz. A videót pedig TikTokon közzétették.

A felvétel elején elhangzó szövegben azt állítják, hogy Lourdes 6 órakor jelent meg - pontosan akkor, amikor a bemutató kezdődött, Lourdes tehát elkésett.

A férfi, akivel érkezett, láthatóan megpróbált beszélni az őrökkel, de őt és Lourdes-t többször is tájékoztatták arról, hogy az esemény "zárva van".

Az incidens mindössze két évvel azután történt, hogy Lourdes a divatmárka 2021-es tavaszi kampányának arca lett.
@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey

Madonna lány, Lourdes rendre feltűnik a bulvárhírekben, tavaly nyáron például akkor írtak róla, amikor lemásolta édesanyja ikonikus fűzős táncát egy reklámfilmben.

1990-ben, a legendás Blond Ambition világturnén viselte Madonna az akkor polgárpukkasztónak számító, bézs Gaultier fűzőt hegyes melltartóval, amely azóta a már 63 éves énekesnő egyik védjegyévé vált.

Lourdes Leon egy Mugler reklámfilmben szerepelt hasonló fűzőben: egy régi limuzin tetején vonaglik, a mozdulatai pedig egy az egyben visszaidézik a nézőnek a fiatal Madonnát.

A reklámfilmben egyébként Lourdes mellett világhírű modellek szerepeltek, szintén igen erotikus "kivitelben": Megan Thee Stallion, Bella Hadid, Chloe Sevigny, Amber Valletta és Shalom Harlow.

Fotó: video printscreen

Megosztom
Link másolása

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Eljegyezte Palvin Barbarát amerikai barátja
Hatalmas örömhír érkezett.

Megosztom
Link másolása

A világszerte ismert hazai modell, Palvin Barbara 2018-ban jött össze Dylan Sprouse amerikai színésszel.

A Blikk cikke szerint 5 év után új szintre emelték a kapcsolatukat, és eljegyezték egymást.

Barbara rendkívül boldog, amióta a szerelme, Dylan feltette neki a nagy kérdést.

Egyelőre hivatalosan nem erősítették meg az eljegyzésről szóló híreket, de a Daily Mail már egy fotót is mutatott az eljegyzési gyűrűről.

Sprouse és Palvin Barbara 2018-ban jöttek össze, azóta boldog párkapcsolatban élnek. A modell idén hosszú kihagyás után visszatér a Victoria's Secret angyalai közé, erről korábban itt írtunk.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZTÁR
Hoppá: Tóth Andi után újabb hazai énekesnő vonul vissza
„Nem rinya ez, hanem a magyar szólista nők valósága a zeneiparban” – írta Marge az Instagramon.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Tóth Andi március elején jelentette be, hogy abbahagyja a zenélést, mert már nem okoz neki boldogságot az, amit csinál.

Most egy újabb énekesnő beszélt arról a közösségi oldalán, hogy visszavonul.

A Marge néven ismert előadó az Instagram-oldalán jelentette be, hogy ő is visszavonul a színpadról.

Az énekesnő egy régebbi fotójához írt őszinte sorokat. Leírta, hogy az utolsó nagykoncertjén, a Budapest Parkban már megtörten állt a színpadon, ahol rosszabbnál, rosszabb döntések sorozatának áldozataként zuhant lefelé „mind szakmailag, mind emberileg”.

„Nehéz volt felállni belőle és még nehezebb azt mondani mindennap, hogy jó nekem, ha nem énekelek, mert amikor énekeltem, boldogtalan, elveszett, magányos és kihasznált voltam. Nőként. Nem – nem rinya ez, hanem a magyar szólista nők valósága a zeneiparban”

- írta Marge a képhez.

Azt is leírta, hogy a nagy rendezvények csak férfiakkal és zenekarokkal kommunikálnak, a nők pedig nem emelik fel egymást, ezért is döntött a visszavonulás mellett.

„Talán még találkozunk. Köszönöm mindenkinek, aki nem ítélt el és még egy esélyt adott!”

- búcsúzott a posztban.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
A Rovatból
Cameron Diaz végleg visszavonulhat a filmezéstől, miután Jamie Foxx végigdrámázta visszatérő filmjének forgatását
Pedig Foxx győzte meg a színésznőt arról, hogy térjen vissza a filmvászonra. Kár, hogy a közös projekttel nem hozta meg Diaz kedvét a további munkához.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Az 50 éves Cameron Diaz hivatalosan 2018-ban vonult vissza hollywoodi karrierjétől, mielőtt közeli barátja, az 55 éves Jamie Foxx visszacsábította volna, hogy mellette szerepeljen egy netflixes akcióvígjátékban.

A színésznő a projekt után azonban valószínűleg már nem tér vissza többé Hollywoodba egy újabb film kedvéért - miután egy barátja elárulta, hogy a sztár küzd a borzasztó hosszú munkanapokkal, amelyek elszakítják őt férjétől, a Good Charlotte zenekarból ismert Benji Maddentől, és hároméves kislányuktól, Raddix-től. Emellett tovább nehezíti a dolgot, hogy ugyan Jamie Foxx csábította vissza a forgatáshoz,

a film munkálatai során a színész többször is dührohamot kapott, több embert el is kellett küldeni a produkciótól.

A forgatáson kisebb zűr támadt, amikor is a hírek szerint Jamie teljesen összeomlott, ami végül három ember kirúgásához vezetett. Ezzel kapcsolatban egy, Cameron Diazhoz közel álló forrás elárulta, hogy - bár Foxx-szal nincsenek problémái - a színésznő valószínűleg nem fog visszatérni a filmezéshez, miután befejezte közös projektjüket, mert nagyon nehézen viselte, hogy ennyi időt távol kell töltenie a családjától. Nem mellesleg utálja a drámát és a konfrontációt, ami mostanában elég gyakori a forgatáson.

„Ezek az egymás utáni 10-12 órás munkanapok nagyon megviselik, és utál távol lenni kislányától, Raddix-től”

- mondta egy barátja a Daily Mail-nek, hozzátéve: „Cameron mindennél jobban szeret anyuka lenni”.

„Utálja a drámát és a konfrontációt. Ezért is vonult vissza a szakmától. Már bizonyított az iparágban, nem kell többet letennie az asztalra.”

Diaz és Madden kislánya 2019 decemberében született, közös életüket nagyon bizalmasan kezelik.

A bennfentes szerint bár Benji végig támogatta felesége visszavonulását, a döntés azért megviselte.

„Benji mindent támogat, amit Cameron tesz, de azért ez óriási terhet ró rá.”

Ami Jamie Foxx dühkitöréseit illeti, végül emiatt kirúgtak egy executive producert, két rendezőt és a sofőrjét, a bennfentes nem árult el konkrétumokat. Azt azonban elmondta, hogy „nagyon meglepődne, ha ez bármilyen feszültséget okozna Jamie és Cameron között.

„Amikor hatalmi pozícióban vagy, néha olyan döntéseket kell hoznod, hogy elengeded azokat az embereket, akik nem osztják ugyanazt a víziót, mint te”

- mondta. - „Cameron üzletasszony, és megérti, hogy erre időnként szükség van. Őszintén szólva Jamie az egyetlen oka annak, hogy ezt a filmet csinálja, hiszen még mindig nagyon közel állnak egymáshoz.”

Két évtized alatt Cameron Diaz több mint 40 nagysikerű filmet készített, és egy időben Hollywood legjobban fizetett színésznője volt. Mióta azonban bejelentette visszavonulását, kislánya mellett egy másik vállalkozás felé is fordult - többek között elindította saját bormárkáját, az Avaline-t üzleti partnerével, Katherine Powersszel.

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
A Rovatból
Harrynek és Meghannek komoly követelései lehetnek a koronázáson való részvételhez
A hercegi pár a hírek szerint addig nem hajlandó Angliába utazni, amíg a királyi család nem teljesíti a követeléseiket.

Megosztom
Link másolása

Harry herceg és Meghan Markle állítólag tárgyalásokat folytatnak a Buckingham-palotával Károly koronázási hétvégéjén betöltött szerepükről és kötelezettségeikről. Egy forrás szerint Sussex hercege és hercegnéje szigorú követeléseket fogalmaz meg az esetleges brit látogatásukkal kapcsolatban - és

addig nem fogadják el hivatalosan a meghívást, amíg nem teljesül minden kérésük.

„A palota igyekszik a lehető leggyorsabban lezárni ezeket a tárgyalásokat, mert az idő húzása káoszhoz vezethet - mondta a forrás az Ok! Magazine-nak, ahogy arról a New York Post beszámolt.

„Elsősorban azt szeretnék elérni, hogy a család többi tagjával együtt jelenhessenek meg aznap a palota erkélyén.”

A Westminster-apátságban tartott koronázási ceremónia után Károly és az újonnan megkoronázott Kamilla királyné a Buckingham-palota erkélyéről köszönti először a nyilvánosságot, a közvetlen királyi családtagokkal körülvéve. Itt mutatkoznak be az Egyesült Királyásg hivatalos királyaként és királynéjeként.

Januárban, amikor az erkély vendéglistáját bejelentették, Harry és Meghan még nem szerepelt rajta.

A Buckingham-palota erkélye hosszú ideje a királyi ünnepségek legfontosabb helyszíneként szolgál, a koronázásoktól kezdve az esküvőkön át a jubileumokig. Eddig ott csak azok a királyi családtagok jelenhettek meg, akik kivették részüket a családi kötelezettségekből is. És mivel Harryék úgy döntöttek, hogy ezt nem csinálják, jelenleg nincs okuk az erkélyen megjelenni.

Archie herceg negyedik születésnapja is vitás pont a pár számára. Sem őt, sem kisebbik húgát, Lilibet hercegnőt nem hívták meg nagyapjuk koronázására, amiben nincs semmi szokatlan, a kisgyerekeket hagyományosan nem hívják meg az ilyen ceremóniákra.

„Archie herceg születésnapja a koronázás napjára esik, így Harryék azt szeretnék, ha egy ebéd vagy fogadás alkalmával hivatalosan is felköszöntenék a kicsit”

- mondta a forrás.

A palotának kevesebb, mint két hónapja maradt arra, hogy konkrétan egy szerződést mutasson be Sussexéknek, ennél alább nem adják. A bennfentes szerint a palota több mint hajlandó meghajolni a követelések előtt.

„Ennek ellenre könnyen lehet, hogy patthelyzet lesz, és mégsem nem vesznek részt az ünnepségen. De a palota mindent megtesz azért, hogy ez ne történjen meg” - állítja a forrás.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk