SZTÁR

„A hercegnének voltak aggodalmai” – Meghan megkezdte a kihátrálást Harry mögül?

Harry botránymemoárja óta Meghan gyanúsan eltűnt, most egy „hozzá közelálló forrás” azt mondja: ő nem így akarta ezt a könyvet, az egész Harry ötlete volt.
Sassy - sassy.hu
2023. január 25.


Megosztom
Link másolása

Egyre több nemzetközi sajtóorgánum nevezi "önpusztításnak" és "utolsó koporsószögnek" Harry herceg január 10-én megjelent memoárját, a Tartalék című könyvét.

Tény, hogy amerikai kiadója szerint a könyv szépen teljesít, csak az Egyesült Királyságban egy hét alatt 750 ezret adtak el belőle (ez évtizedes rekord a non-fiction kategóriában, tehát ami nem regény, kalandregény stb.), ám az eddigi kritikákat, tévékommentárokat, és persze a közösségi médiában kavart hullámokat látva úgy tűnik: Harry Pandora szelencéjét nyitotta ki a családjára rádobott körülbelül húszezer, jelképes kézigránáttal, és nagyon valószínű, hogy az egész visszaüt rá és feleségére.

Sőt, már vissza is ütött, népszerűségük minden brit és amerikai közvéleménykutatás szerint óriásit zuhant a könyv megjelenése óta, az USA legnépszerűbb talkshow-iban Harry nevetség tárgya, és az Afganisztánban általa megölt ellenség számának felemlegetésével a herceg a tálibokat is alaposan magára haragította.

Miközben Harry körül áll a bál, sokaknak feltűnt, hogy Meghan hetek óta nincs sehol. A feltűnési viszketegségéről híres hercegné úgy lapít, mint az a bizonyos...a fűben. A harcos feminista, a nő, akinél jobban állítólag soha, senki nem szerette még Harryt, meg se szólal. Egyetlen támogató gesztust nem tesz, nem jelenik meg sehol, szépen, a háttérből nézi, ahogy zavarodott férje egymás után dobja rá a kézigránátokat a királyi családra, a britekre és önmagára. Azokat a gránátokat, amelyeknek nagy részét sokak szerint maga Meghan adta a kezébe. A könyv nyelvezetéből ugyanis több brit szakértő szerint is erősen gyanítható, hogy nem Harry írta, hanem jórészt a felesége.

Meghan háza tájáról viszont most megérkeztek az első hírek, és határozottan nem olyan hangvételben, amelyre Harry vélhetően számított. A "hercegnéhez közel álló források" a tekintélyes The Telegraph-nak megsúgták, hogy

Meghannak "voltak enyhe aggodalmai a könyvvel kapcsolatban, és ezeknek hangot is adott", valamint "ő határozottan nem így közelítette volna meg a dolgokat a könyvben", de hát "ez Harry projektje, az ő élete, az ő könyve, Meghan pedig - bár természetesen lélekben támogatja őt - a háttérben marad, nem akarja férjéről elterelni a figyelmet."

A cikket átvevő Daily Mail megállapítja, hogy Meghannak az elmúlt években láthatóan nem voltak ilyen aggodalmai, amikor 2021-ben az elhíresült Oprah Winfrey interjúban rasszizmussal, hidegséggel, mentális elhanyagolással vádolta meg a királyi családot. Később sem voltak aggodalmai, amikor egy könyvben (Finding Freedom), több magazin-interjúban (The Cut, Variety), valamint egy hat órás Netflix reality-szériában mocskolta továbbra is férje szeretteit. Mindezt Harry teljes és totális támogatásával és együttműködésével. Ezek az aggodalmak csak most jöttek elő, amikor Harry memoárja nem várt negatív kritikaözönnel találta szembe magát, vagyis úgy tűnik, a globális közvéleményt tekintve alaposan visszaütött.

A kommentelők között több százan jegyzik meg, hogy Meghan egyszerűen csak cserbenhagyja a férjét most, hogy több hasznot már nem húzhat belőle (a könyvért meg a többi projektért kapott dollármilliók már a bankszámlán vannak), a balhéból pedig nem kér, azt csak vigye el a férje. Sokan azt sem tartják kizártnak, hogy Meghan elhatárolódása már egy nem is olyan távoli, esetleges válás előszobája.


Megosztom
Link másolása

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Meztelen képek szivárogtak ki Meghan Markle-ról, amiket állítólag ő maga készített
Tengerparti nyaraláson fényképezte le a melleit.
Sassy - sassy.hu
2023. március 20.


Megosztom
Link másolása

Topless fotókat közölt egy külföldi bulvároldal Meghan Markle-ról.

A képek egy tengerparton készültek, ráadásul Meghan Markle maga fotózott - az a beállításból nem derült ki, hogy direkt vagy véletlenül.

A fotók valószínűleg évekkel ezelőtt készülhettek, mielőtt a színésznő házasságot kötött Harry herceggel.

Meghan Markle 2002-ben kapta meg első szerepét a General Hospital című sorozatban, majd szerepelt a Century City-ben, a Cuts-ban, a Love-ban, a The War at Home-ban, a Knight Rider-ben, de még a Castle című sorozatban is.

Az igazi áttörést Suits (Brilliáns elmék) című sorozat hozta meg neki 2011-ben. Ebben Rachel Zane jogi asszisztenst alakította, akinek eleinte minden vágya, hogy ügyvéd lehessen. 2013-ban kapott főszerepet a Random Encounters vígjátékban, 2014-ben pedig az Anti-Social krimiben játszott. Közben Meghan Markle felépítette a saját divatmárkáját, és népszerű blogot is vezetett. Utoljára a Suits 7. évadában játszott, ezt követően már nem vállalt szerepet.

2016 nyarán ismerkedett meg a brit királyi család tagjával, akit a bulvárlapok a család fekete bárányaként kezeltek. Harry herceg állítólag már az első találkozásuk előtt a színésznő rajongója volt Meghannek, mivel látta a a Brilliáns elmékben.

2017-ben volt a hivatalos eljegyzésük, 2018. május 19-én pedig az esküvőjük, amit a windsori Szent György-kápolnában tartottak. Első gyermekük 2019. május 6-án született, második gyermekük pedig, akit nemrég kereszteltek meg, 2021. június 4-én.

Harry és Meghan 2020 januárjában jelentette be, hogy nem kívánnak tovább a brit királyi családnak dolgozni, és Kanadába, majd az Egyesült Államokba költöztek.

Tavaly jelent meg a Netflixen a róluk szóló dokumentumfilm, idén pedig Harry önéletrajzi könyve, a Tartalék.

A meztelen fotók erre a linkre kattintva láthatók.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZTÁR
A Rovatból
Hoppá: Tóth Andi után újabb hazai énekesnő vonul vissza
„Nem rinya ez, hanem a magyar szólista nők valósága a zeneiparban” – írta Marge az Instagramon.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Tóth Andi március elején jelentette be, hogy abbahagyja a zenélést, mert már nem okoz neki boldogságot az, amit csinál.

Most egy újabb énekesnő beszélt arról a közösségi oldalán, hogy visszavonul.

A Marge néven ismert előadó az Instagram-oldalán jelentette be, hogy ő is visszavonul a színpadról.

Az énekesnő egy régebbi fotójához írt őszinte sorokat. Leírta, hogy az utolsó nagykoncertjén, a Budapest Parkban már megtörten állt a színpadon, ahol rosszabbnál, rosszabb döntések sorozatának áldozataként zuhant lefelé „mind szakmailag, mind emberileg”.

„Nehéz volt felállni belőle és még nehezebb azt mondani mindennap, hogy jó nekem, ha nem énekelek, mert amikor énekeltem, boldogtalan, elveszett, magányos és kihasznált voltam. Nőként. Nem – nem rinya ez, hanem a magyar szólista nők valósága a zeneiparban”

- írta Marge a képhez.

Azt is leírta, hogy a nagy rendezvények csak férfiakkal és zenekarokkal kommunikálnak, a nők pedig nem emelik fel egymást, ezért is döntött a visszavonulás mellett.

„Talán még találkozunk. Köszönöm mindenkinek, aki nem ítélt el és még egy esélyt adott!”

- búcsúzott a posztban.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
Cameron Diaz végleg visszavonulhat a filmezéstől, miután Jamie Foxx végigdrámázta visszatérő filmjének forgatását
Pedig Foxx győzte meg a színésznőt arról, hogy térjen vissza a filmvászonra. Kár, hogy a közös projekttel nem hozta meg Diaz kedvét a további munkához.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Az 50 éves Cameron Diaz hivatalosan 2018-ban vonult vissza hollywoodi karrierjétől, mielőtt közeli barátja, az 55 éves Jamie Foxx visszacsábította volna, hogy mellette szerepeljen egy netflixes akcióvígjátékban.

A színésznő a projekt után azonban valószínűleg már nem tér vissza többé Hollywoodba egy újabb film kedvéért - miután egy barátja elárulta, hogy a sztár küzd a borzasztó hosszú munkanapokkal, amelyek elszakítják őt férjétől, a Good Charlotte zenekarból ismert Benji Maddentől, és hároméves kislányuktól, Raddix-től. Emellett tovább nehezíti a dolgot, hogy ugyan Jamie Foxx csábította vissza a forgatáshoz,

a film munkálatai során a színész többször is dührohamot kapott, több embert el is kellett küldeni a produkciótól.

A forgatáson kisebb zűr támadt, amikor is a hírek szerint Jamie teljesen összeomlott, ami végül három ember kirúgásához vezetett. Ezzel kapcsolatban egy, Cameron Diazhoz közel álló forrás elárulta, hogy - bár Foxx-szal nincsenek problémái - a színésznő valószínűleg nem fog visszatérni a filmezéshez, miután befejezte közös projektjüket, mert nagyon nehézen viselte, hogy ennyi időt távol kell töltenie a családjától. Nem mellesleg utálja a drámát és a konfrontációt, ami mostanában elég gyakori a forgatáson.

„Ezek az egymás utáni 10-12 órás munkanapok nagyon megviselik, és utál távol lenni kislányától, Raddix-től”

- mondta egy barátja a Daily Mail-nek, hozzátéve: „Cameron mindennél jobban szeret anyuka lenni”.

„Utálja a drámát és a konfrontációt. Ezért is vonult vissza a szakmától. Már bizonyított az iparágban, nem kell többet letennie az asztalra.”

Diaz és Madden kislánya 2019 decemberében született, közös életüket nagyon bizalmasan kezelik.

A bennfentes szerint bár Benji végig támogatta felesége visszavonulását, a döntés azért megviselte.

„Benji mindent támogat, amit Cameron tesz, de azért ez óriási terhet ró rá.”

Ami Jamie Foxx dühkitöréseit illeti, végül emiatt kirúgtak egy executive producert, két rendezőt és a sofőrjét, a bennfentes nem árult el konkrétumokat. Azt azonban elmondta, hogy „nagyon meglepődne, ha ez bármilyen feszültséget okozna Jamie és Cameron között.

„Amikor hatalmi pozícióban vagy, néha olyan döntéseket kell hoznod, hogy elengeded azokat az embereket, akik nem osztják ugyanazt a víziót, mint te”

- mondta. - „Cameron üzletasszony, és megérti, hogy erre időnként szükség van. Őszintén szólva Jamie az egyetlen oka annak, hogy ezt a filmet csinálja, hiszen még mindig nagyon közel állnak egymáshoz.”

Két évtized alatt Cameron Diaz több mint 40 nagysikerű filmet készített, és egy időben Hollywood legjobban fizetett színésznője volt. Mióta azonban bejelentette visszavonulását, kislánya mellett egy másik vállalkozás felé is fordult - többek között elindította saját bormárkáját, az Avaline-t üzleti partnerével, Katherine Powersszel.

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
A Rovatból
Harrynek és Meghannek komoly követelései lehetnek a koronázáson való részvételhez
A hercegi pár a hírek szerint addig nem hajlandó Angliába utazni, amíg a királyi család nem teljesíti a követeléseiket.

Megosztom
Link másolása

Harry herceg és Meghan Markle állítólag tárgyalásokat folytatnak a Buckingham-palotával Károly koronázási hétvégéjén betöltött szerepükről és kötelezettségeikről. Egy forrás szerint Sussex hercege és hercegnéje szigorú követeléseket fogalmaz meg az esetleges brit látogatásukkal kapcsolatban - és

addig nem fogadják el hivatalosan a meghívást, amíg nem teljesül minden kérésük.

„A palota igyekszik a lehető leggyorsabban lezárni ezeket a tárgyalásokat, mert az idő húzása káoszhoz vezethet - mondta a forrás az Ok! Magazine-nak, ahogy arról a New York Post beszámolt.

„Elsősorban azt szeretnék elérni, hogy a család többi tagjával együtt jelenhessenek meg aznap a palota erkélyén.”

A Westminster-apátságban tartott koronázási ceremónia után Károly és az újonnan megkoronázott Kamilla királyné a Buckingham-palota erkélyéről köszönti először a nyilvánosságot, a közvetlen királyi családtagokkal körülvéve. Itt mutatkoznak be az Egyesült Királyásg hivatalos királyaként és királynéjeként.

Januárban, amikor az erkély vendéglistáját bejelentették, Harry és Meghan még nem szerepelt rajta.

A Buckingham-palota erkélye hosszú ideje a királyi ünnepségek legfontosabb helyszíneként szolgál, a koronázásoktól kezdve az esküvőkön át a jubileumokig. Eddig ott csak azok a királyi családtagok jelenhettek meg, akik kivették részüket a családi kötelezettségekből is. És mivel Harryék úgy döntöttek, hogy ezt nem csinálják, jelenleg nincs okuk az erkélyen megjelenni.

Archie herceg negyedik születésnapja is vitás pont a pár számára. Sem őt, sem kisebbik húgát, Lilibet hercegnőt nem hívták meg nagyapjuk koronázására, amiben nincs semmi szokatlan, a kisgyerekeket hagyományosan nem hívják meg az ilyen ceremóniákra.

„Archie herceg születésnapja a koronázás napjára esik, így Harryék azt szeretnék, ha egy ebéd vagy fogadás alkalmával hivatalosan is felköszöntenék a kicsit”

- mondta a forrás.

A palotának kevesebb, mint két hónapja maradt arra, hogy konkrétan egy szerződést mutasson be Sussexéknek, ennél alább nem adják. A bennfentes szerint a palota több mint hajlandó meghajolni a követelések előtt.

„Ennek ellenre könnyen lehet, hogy patthelyzet lesz, és mégsem nem vesznek részt az ünnepségen. De a palota mindent megtesz azért, hogy ez ne történjen meg” - állítja a forrás.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk