SZTÁR

A 89 éves Sophia Loren balesete után túl van egy súlyos műtéten

A színésznő a fürdőszobában elesett, a többszörös csípőtörésből nehéz lesz a felépülés.

Megosztom
Link másolása

Sophia Loren csípőjén több helyen is súlyos törést szenvedett, sajnos még a combcsontja is eltört, ezek miatt sürgős műtétre volt szüksége - mondta Andrea Giusti, az ügynöke.

Sophia képviselője azt is megerősítette, hogy a művésznő mindkét fia, Carlo és Edoardo Ponti is az ágyánál van és imádkoznak édesanyjuk gyors felépüléséért. A helyzet azonban súlyos.

Az Oscar-díjas olasz színésznő 1966-tól idősebb Carlo Ponti filmproducer felesége volt, egészen 2007-ben bekövetkezett haláláig.

Karrierje során Sophia olyan hollywoodi nagyságokkal játszott együtt, mint Marlon Brando, Frank Sinatra és Cary Grant - ez utóbbi a házassági ajánlatát elutasította, amikor 1957-ben együtt szerepeltek A büszkeség és a szenvedély című filmben.

A 1960-ban egy Vittorio De Sica rendezésében készült filmben nyújtott Cesira alakításával elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat, és ő lett az első színésznő, aki idegen nyelvű alakításért Oscar-díjat kapott.

A Sophia balesetéről hétfőn a saját nevével fémjelzett étteremlánc csapata osztott meg a hírt az Instagram-oldalán. A közleményben ez állt:

„A mai napon a genfi otthonában történt esés következtében Ms Loren csípőtörést szenvedett. Sikeresen megműtötték, most egy rövid felépülési időszak következik, majd a rehabilitáció útjára lép.”

„Szerencsére minden a lehető legjobban alakult, és hamarosan újra köztünk lesz. A Sophia Loren Étterem egész csapata megragadja az alkalmat, hogy mielőbbi felépülést kívánjon neki.” - osztotta meg a DailyMail.com.

A Sophia műtétjének hírét bejelentő posztot elárasztották a rajongók üzenetei, akik gyors felépülést kívántak a sztárnak.

A színésznő kedden nyitotta volna meg étteremláncának negyedik üzletét az olaszországi Bariban. Ma kapta volna meg a város díszpolgárságát is. Az eseményeket lemondták.

Sophia Loren legutóbb a fia, Edoardo által rendezett, 2020-as Netflix-filmben, a The Life Ahead címűben szerepelt, amelyért elnyerte a legjobb színésznőnek járó David di Donatello-díjat. Ebben egy holokauszttúlélőt alakít.

Az Ew.com-nak nyilatkozva kifejtette:

„Nagyon szeretem a mozit. Örökké ezt akarom csinálni. Tudom, hogy nehéz jó történeteket találni, de néha beleszeretek a megfelelőbe. Szándékomban áll örökké filmeket forgatni.”

Loren utolsó nyilvános szereplése szeptember 2-án volt az Armani divatbemutatóján Velencében, amelyet a 80. Velencei Filmfesztivál keretében tartottak. Ugyanolyan elbűvölően nézett ki, mint mindig, amikor napokkal 89. születésnapja előtt megérkezett a filmfesztiválra. Kortalan külseje egyértelműen illik ahhoz, ahogyan érzi magát, korábban maga mondta el, hogy évtizedekkel fiatalabbnak érzi magát.

„Néha, amikor azt mondom, hogy 86 éves vagyok, nem hiszem el. Úgy érzem magam, mintha 20 éves lennék.”

A természetes öregedésről így nyilatkozott: „Miért változtatnád meg a tested és lennél valaki más, ha belül boldog vagy? Soha nem gondoltam erre - soha. Szeretem, ami van. Szeretem magam!”

Sophia Loren apja olasz nemes volt, aki nem akarta feleségül venni az anyját, így Sophia szegénységben nőtt fel.

Hatéves korában, a második világháború idején az állán találta el egy repesz, miközben egy óvóhelyre futott.

„Amikor gyerek voltam - a háború alatt nőttem fel -, mindig az égben járt az eszem - olyan színésznő akartam lenni, mint Rita Hayworth. Most színésznő vagyok, mint Rita Hayworth, és ez gyönyörű. Ez egy álom.”

16 évesen jelentkezett egy szépségversenyre, melyre a családja nappalijának függönyéből készült ruhában ment, a ruhát a nagymamája varrt.

Az egyik zsűritag az olasz rendező és későbbi férje, Carlo Ponti volt, aki akkor 37 éves volt.

1957. szeptember 17-én házasodtak össze annak ellenére, hogy a férfi még nem vált el törvényesen első feleségétől, Giulianától, bár egy ideje már külön éltek.

1962-ben a házasságukat érvényteleníteni kellett, hogy ne lehessen bigámiával vádolni a férjet, mert abban az időben Olaszországban tilos volt a válás; de továbbra is együtt maradtak.

1965-ben francia állampolgárok lettek, és nem sokkal később Giuliana elvált, így Carlo és Sophia 1966. április 9-én újra, ezúttal törvényesen is összeházasodhattak. Ifjabb Carlo-t 1968-ban, Edoardót pedig 1973-ban született; a férfi 2007-ben bekövetkezett haláláig együtt maradtak.

Reméljük, a súlyos balesetből mielőbb megerősödve láthatjuk újra a világ egyik legnagyszreűnbb színésznőjét, Sophia Lorent.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Kiszivárgott annak a két embernek a neve, akik rasszista megjegyzést tettek Harry és Meghan gyerekére
A holland kiadásban véletlenül benne maradtak a nevek, a terjesztést azonnal leállították.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Nagy port kavart az a 2021-es Oprah-interjú, amiben Meghan Markle azt állította, hogy a király udvarban páran megjegyzést tettek születendő kisfiúk bőrszínére.

Most pedig megjelent Omid Scobie Végjáték című könyve, ami már a kiadása előtt botrányt robbantott ki, a benne szereplő állítások sokak szerint egymásnak ellentmondóak és valótlanok. Pedig a könyv célja eredetileg az lett volna, hogy jobb színben tüntessék fel a brit királyi családból kiváló, és Kaliforniába költöző Meghan Markle-t és Harry herceget.

Azonban most egy váratlan fordulatnak köszönhetően, a könyv holland verzióban véletlenül benne maradt annak a két embernek a neve, akikről anno Meghan beszélt az interjúban. A nevek egyelőre nem kerültek nyilvánosságra, mert azonnal észrevették a hibát, azonban van rá esély, hogy ez a közeljövőben valamikor megtörténik.

Azt egyelőre nem tudni, hol csúszhatott ekkora hiba a gépezetbe, ugyanis a holland kiadás egyértelműen olyan dolgokat tartalmazott, amit az egyébként végleges verzióban nem lehet megtalálni. A példányok nyomtatását azonnal leállították az országban.

Ahogy azt Scobie a végleges verzióban írja, Károly és Meghan levelezéséből ismerte meg mindkét személy nevét, azonban az Egyesült Királyság törvényeire hivatkozva nem meri őket megnevezni. Mindenesetre a kiszivárgott hírek alapján mindketten magas rangú személynek számítanak a királyi családban.

Omid egy interjúban elmondta:

„Sajnos ezt a két nevet egyelőre meg kell tartanom magamnak. De kíváncsi vagyok, hogy ez a jövőben változhat-e. Úgy tűnik, hogy Harry és Meghan úgy döntöttek, hogy ezt a témát lezárják.”

Forrás: Daily Mail, Femina


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Titokban vette feleségül Szervét Tibor a nála 22 évvel fiatalabb Stefanovics Angélát
A színész páros három éve alkot egy párt. Az esküvő híre még színésztársaikat is meglepte.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Teljes csendben, a felhajtást nélkülözve hivatalosan is összekötötte az életét Szervét Tibor és Stefanovics Angéla – írja a Blikk.

A Valami Amerika-filmek Jászai Mari-díjas színésze és kedvese három éve alkotnak egy párt, a pandémia alatt találtak egymásra. A Szavakon túl című YouTube-műsorban derült fény rá a napokban, hogy Szervét megkérte Angéla kezét.

„Sokan megdöbbentek, hogy mit keresünk egymás mellett, de most már több mint három éve vagyunk együtt”

– mesélte a műsorban színésznő, akinek elmondása szerint az élete nyitott könyv, azonban párja szeretné megóvni a szerelmi életüket, ezt pedig ő tiszteletben tartja.

Amikor Kadarkai Endre arról érdeklődött, hogy jelenleg boldogok-e, akkor Angéla egyszerűen egy hatalmas mosollyal felmutatta a bal kezét, amelyet egy jegygyűrű díszített, majd titokzatosan hozzátette, hogy nem csak menyasszony lett. Többet azonban nem akart elárulni.

A Blikk azonban úgy értesült, hogy a lánykérést egy szűk körű, bensőséges esküvő követte. Ezzel kapcsolatban keresték a boldog párt, de nem kívántak nyilatkozni.

Egy, a neve elhallgatását kérő ismerős azonban arról beszélt a lapnak, hogy a kollégák közül is sokan meglepődtek, amikor tudomást szereztek az eseményről.

„Angéla és Tibor nagyon zárkózottak, ha a párkapcsolatukról van szó, ezért mi is csak utólag szereztünk tudomást az esküvőről, és megmondom őszintén, minket is meglepett a dolog”

– magyarázta.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Istenes Bence tagadja a ringbíró kijelentését: „Színtiszta hazugság”
A műsorvezető szerint valótlant állított Gábris Bulcsú.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Ahogy azt már mi is megírtuk, a vasárnapi Sztárbox adásában Istenes Bence mérkőzött meg Rácz Jenővel. Az összecsapást egy elég heves szájkaraté előzte meg, aminek során Istenes rasszista jellegű posztot tett ki, amire a sztárséf érthető módon kiakadt, és bár Bence utólag beismerte, hogy hibázott, tette mégis ott lógott a levegőben, mikor ringbe léptek egymással.

A mérkőzés végül Rácz Jenő győzelmével ért véget, amit Istenes hibás döntésnek tart, és sokan bundát kiáltottak. Azóta megszólalt a ringbíró, Gábris Bulcsú is, aki elmondta, hogy Jenő tisztábban bokszolt Bencénél:

„Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót én Jenőnél láttam. (…) Bence állj után ütött.

Jenő hátralépett és letette a kezét. Bence akkor ütött a fejére, amikor már leállítottam őket és Jenő nem védekezett, ezért közbe kellett avatkoznom és figyelmeztetnem, hogy sportszerűen játsszon. Állj utáni ütés tilos az ökölvívásban” – mondta.

Bochkorék reggeli rádióadásban szólaltatták meg ennek, illetve a Sztárbox kapcsán Istenes Bencét is megszólaltatták, aki hazugságnak nevezte a vádakat.

„Én csöndben vagyok, nem nyilatkozom erről a pontozásról, de elfogadtam a pontozóbírók döntését. Viszont az most már nagyon zavar – és az ügyvédemet tegnap éjszaka pont nem értem már el –, hogy hazugságokat állítanak például. Hogy tegnap lenyilatkozza a meccs bírója, hogy én állj után ütöttem… és kiemelik azt a bizonyos esetet a harmadik menetben, hogy én ütöm a Jenőt, és állj után ütöttem, sportszerűtlen voltam... ez színtiszta hazugság. (...) Azt érzem, rossz fényben akarnak feltüntetni. Olyan dolgokat hoznak fel, ami hazugság. Laikusként nem értek egyet a pontozással. Én is azt gondolom, simán lehetett volna másképpen, ha billent volna valahova, akkor felénk kellett volna.”

A rasszista poszt kapcsán Bochkor Gábor megkérdezte:

„Hogy lehettél ilyen hülye?! Téged védendő kérdezlek”

Amire Bence azt válaszolta:

„Mert hibáztam, máshol volt a figyelmem, de ezért felelősséget vállaltam. Úgy mentem be, hogy egy nagyon durva lelki nyomás volt rajtam. (…) A lelkemet egyébként nagyon megnyugtatná, ha nem akarnák az ellenkezőjét bebizonyítani olyan dolgoknak, amik teljesen egyértelműek. Hogy tegnap olvastam, hogy a bíró nyilatkozik az állj utáni ütésről, az hazugság. Ott van a felvétel a harmadik menetben, mindenki nézze meg. (…) Korrekt lenne, ha Jenő azt mondaná: igen, ezt mondtam, ideges voltam, de meghazudtol, folyamatosan meghazudtol nyilvánosan.”

Az adást itt lehet meghallgatni:

(via: 24.hu)

Megosztom
Link másolása


SZTÁR
A Måneskin énekese, Damiano David és Dove Cameron hivatalosan is egy pár!
A standon csattantak csókok.
Fotó: Instagram - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Dove Cameron és Damiano David úgy tűnik, hogy nyíltan vállalják kapcsolatukat, miután friss fotók kerültek elő, melyeken a Sydney-i Bondi Beachen csókolóznak.

A 27 éves énekesnő és a Måneskin frontembere a tengerparton sétáltak, kéz a kézben, miközben a hírek (és a fotók) szerint a egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

A szenvedélyes csókolózásról készült képek először egy olasz magazinban jelentek meg, majd gyorsan terjedtek el a közösségi médiában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dove Cameron Sources (@hqdovesources) által megosztott bejegyzés

A kapcsolatról már szeptemberben felröppentek a pletykák, amikor Dove Cameron-t lencsevégre kapták a Måneskin koncertjén a New York-i Madison Square Gardenben, majd később Brazíliában is.

Októberben a két sztárt csókolózva látták egy partin, úgy tűnik azonban nem csak futó dologról van szó.

Damiano és a Måneskin épp befejezte ausztráliai és új-zélandi turnéját, és jelenleg Ázsiában tartózkodik. Dove pedig valószínűleg hazatért az Egyesült Államokba, ahol a közelgő Alchemical című albumához kapcsolódó sajtótájékoztatót szervezik.

Forrás: Just Jared


Megosztom
Link másolása